Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 11

anirim spune:
Salutari mamicilor,
Va multumim din suflet pentru urari, si noi va dorim sa fiti sanatosi si fericiti.
Eu nu am mai intrat o perioada pe net , deoarece am fost foarte ocupata, cumnata mea a nascut , doua colege de servici au nascut si ele ...ce mai o serie de evenimente foarte , foarte importante , plus ca sotul mi-a luat calculatorul la el la servici si m-a lasat astfel fara ...aer.
Sunt umpic nelinistita deoarece , cumnata mea a nascut un baietel aparent foarte , foarte sanatos, insa ea pe parcursul sarcinii a avut toxoplasmoza (atat IGg cat si IGm au fost pozitivi), si toata sarcina a luat medicamente. Dupa ce a nascut i s-a recomandat sa-i faca celui mic un set de analize, le-a facut aici in Buzau , dar doctorita a sfatuit-o sa vina in Bucuresti sa repete analizele, fara sa dea o alta explicatie ..asa ca suntem cu inima cat un purice...
Am mai pus si noi poze la albumul comun : la 3 luni, la tatici, la zmei, zambind...
Marlena : ESTE SUPERBA POZA LUI ALEXANDRU CU CACIULITA PE OCHI, ESTE UN DULCE
Anirim si Andutzu

kid2003 spune:
Uf, Jadi, parca vorbesti de mine, si eu sunt terminata intre 2 si...9 (nu 7 ca la tine, sa fii fericita). Nu mai doarme ziua aproape deloc, vrea antren, sa o plimb, sa ii arat prin casa, nici gand sa stea cuminte in patut sau in bouncer.
Maddy, la noi bubitzele au disparut, acum e pielea f f uscata (mai ales pe picioare, ca la voi) si se cojeste. Cica asta e ultima faza, dupa aia se face bine (dar o sa reapara probabil). Cica are o piele atopica, cu un teren alergic si trebuie sa o feresc de alergeni de tot felul. Nicole74 imi spunea de Dermalin ca n-ar fi asa de bun, la fel mi-a zis si o prietena care l-a folosit intr-un caz de alergie si cica mai rau a facut. Acum nu stiu ce sa zic, eu nu l-am folosit (sincer, ma indoiesc ca a facut de la detergent).
Noua medicul ne-a recomandat gama Mustela- Dermo-Pediatrics (gama se numeste Stelatopia, au ulei de baie-care se pune in apa de baie si nu trebuie sa mai clatesti copilul si nici sa il speli cu altceva) si pentru fata eu am folosit de la Mustela crema Cold Cream care a facut minuni pe fetzisoara ei, acum e alba si curata si fina...deocamdata merge bine, sper sa nu dam inapoi.

karmenutza spune:
Buna dimineata la fete!
Intru si eu dupa o pauza de cateva zile in care nu am avut net. Am ratat urarile de Craciun dar pentru anuul care vine va urez de pe acum multa sanatate, bucurii, impliniri, ca cine stie, poate iar cade netul.
Ca tot vorbeati de programul copiilor, vreau sa spun ca fii-mea doarme ziua foarte putin: sta treaza 2 ore, 2 ore jumate, dupa care doarme 30-40 minute si tot asa. Seara ultima masa e pe la 8.30 - 9 si nani pana dimineata la 5-6. Adicatelea s-a invatat sa doarma toata noaptea. Se trezeste la 5-6, papa si nani iar pana la 8-9. Asta e trezirea finala. Si de aici incepe cu program de zi, 2 ore treaza, nani 30 minute si tot asa. Cand o scot afara doarme mai mult. Dar uneori sta treaza si afara si priveste cerul din carut. De papat papa 5 mese pe zi de 170 ml sau (rar) cate una de 205 ml. Uneori papa doar 130-150ml. Asta e. Nu o fortez. cat vrea ea, atata papa.
De detergent, eu spal rufele ei la masina, separat de ale noastre. Program scuurt de 30 minute cu Persil praf si clatire suplimenntara. Plus balsam Silan. Tratamentul e ca si la rufele noastre, doar ca ea are o clatire in plus. Si nu a facut pana acum nici unn fel de bubite, cojite, nimic. De cand am venit din maternitate cu acelasi detrergent spal, dar nici nu il schimb, daca tot merge bine.
hai ca m-am intinns o gramada, dar mai vorbim si mai tarziu. Sper sa nu mai cada netul.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

mysweetest spune:
Astazi a iesit soarele la noi de dimineata si am de gand sa profitam de vremea frumoasa de afara .
De dormit..Alexandru doarme acum cate 30min -0 ora maxim si asta cam de 3 ori pe zi. A avut zile cand a dormit putin mai mult iar seara nu avea somn..in a doua zi de Craciun a stat pana la ora 1 .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Carmi spune:
Neata la fete !
Aici tot frig de crapa pietrele si zapada pe masura...iar stam in casa...si ne uitam la TVR International. Fabiano se uita foarte atent la tv, nu stiu ce o vedea el acolo, da pare foarte concentrat.
Acum va pup, ma duc sa-i dau papa.
Carmi
Foto bebe Fabiano

pharmacris2002 spune:
Buna ziua la toate mamicile si bebelusii!
Noi am petrecut un Craciun foarte linistit si intim.Nici de mincat nu prea ne-am inghesuit ca suntem la cura de slabit,adica si sotul vrea sa slabeasca nu numai eu dar pina acum nu am reusit sa dau jos nici 1 gram si vreau pina in martie sa slabesc 10 kg.[alcool
jadi-sterge operatia cu comprese sterile si betadine solutie de citeva ori pe zi.Daca nu ai betadine -dar este mai buna si merita sa ai in casa-foloseste alcool.Eu asa am rezolvat la sfatul dr.

Ioana75 spune:
Neata fetelor! A plecat sotul cu masina plina oki. Miine dimineata am avionul la 6.25, eu nu stiu cine a pus ora asta
.
O sa recuperez si eu pozele voastre, acum nu prea am timp.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

ege spune:
waw acum am vazut si eu ca sunt pe prima pagina ,la mamici!
fetele care ati facut infanrix hib,cu cat l-ati cumparat?tr sa il cumpar si eu si vreau sa stiu cam cat este
fata mea s-a iritat la gat.cred ca este din cauza bluzitei ,dar si a ei,pt.ca nu sta o secunda locului.mi-a zis dr. sa o dau cu albastru de metil si cu o crema preparat de la farm.avem aceeasi probl si dupa ureche.si acolo aplicam acelasi tratament.sper sa fie ok,ca sunt destul de urate.
azi noapte ne-am trezit de 2 ori sa mancam.o data la 3 si o data la 5.cred ca si-a golit ieri matele deii era asa foame(iei a facut kk de 4 ori )
va pup si va doresc spor la treaba
ege

jadi spune:
Asaaaaa, acum am scapat de copil, l-am dat afara pe terasa si acum pot sa ma destrabalez.
Fetelor, se pare ca o sa rezolv cu somnul, lui ii este somn insa nu ii creeam eu conditii de somn. Noi, adica si eu si sotul, dormeam cu perna pe cap si asta de ceva ani, eu am venit cu patentul si se pare ca l-a imprumutat si sotul... Azi dupa ce s-a trezit la 8, a mincat, s-a jucat devenise frichinit si am zis gata ii este somn si astfel l-am asezat linga mine culcat pe o parte si i-am pus pernutza peste ureche si brusc a inchis ochii si a inceput sa sforaie... pai daca te stiam eu asa... Cert e ca noaptea cind doarme la el in patutz il asez numai pe spate dar azi am zis sa incerc si pozitia pe o parte si vad ca a mers plus pernutza peste urechi... se incalzise tot si cred ca e cam clocit dar asta e. Altul nu am.
In rest se pare ca sotul va veni cu trenul miine mult mai devreme decit ma asteptam.
Astept sa vina mama2 de la coafor (azi a fost ziua ei de coafor) sa mincam si sa vedem ce mai facem cu copilul.
Voi cum va jucati cu copilul? Ca uneori am impresia ca nu ma joc suficient sau ca nu stiu sa ma joc cu el!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

RalucaCostiurin spune:
Hello, iaca am si eu un pic de timp, ca dragalasul meu sta ca broscuta la mine pe piept, e in toane tandre!
Am sarbatotit 3 luni prin munca inca de dimineata, adica de pe la 4.30-5 stateam periodic sa imping copilul inapoi, ca-si turtea capul de lateralele de la patut, asa se freca si mergea ca rama! pe la 6.30 i s-a facut in fine foame si dupa aia a dormit pana pe la 10, ca puturosul. Dar atat cu boieria, a vrut antren pe urma! Program de descantat: cu zornaitoarea, cu ursul (face ursul tumbe in fata lui si cu cat e mai acrobatic, cu atat se hlizeste mai tare), a primit o zornaitoare de manuta si era f.uimit, stat de vorba (mai nou ii recit pisicuta 3xpis si tare e incantat), plimbat pe la icoane - la tablouri nu-i asa fascinat, nici la brad, dar la icoane si la mosi, teroare! Am mai facut si bicicleta - de fapt el se impinge in picioruse si eu ii tin contra. Dupa 2 ore in care am facut cele mentionate, am iesit in parc, ca-i o vreme superba. Am stat mai mult de-o ora, din care abia jumate a dormit si el, in rest asa dupa cum zice Kid, ochii in cer, iar entertainment acasa si acum tocmai a papat - cu zambre si rugaminti, ca nu stiu ce spiridus vedea in spatele meu, de era un zambet tot si nu-i statea gandul la mancare!
Dar vad ca acum a adormit la mine pe burta, mare minune!
Nici eu n-am prea multa inspiratie la jocuri, asta e...
Cam asa o ducem cu programul de-o vreme si noi, adica de pe la 10 pana pe la 11 noaptea soamne scurte de max 1 ora si-n rest atentie, ca deh, nu e amuzant sa vorbeasca cu albinutele fara companie!
Ooops, ochii-s iar mari! M-am scos!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze