Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Kid2003,da,asa sunt bubitele fetei cum zici tu,cu ce le-ai uns sau au trecut de la sine?ai descoperit cauza?ce cosmetice folosesti acum?mi-e frica daca-i schimb cosmeticile sa nu-i apara mai multe..
te rog sa-mi zici si mie ce-ai auzit de dermalin??
Mie dr mi-a zis ca trec de la sine..dar se pare ca au aparut mai multe..are in special pe picioruse.

Fetelor,care ati mai nascut prin cezariana ,va mai doare operatia??sau sunt un specimen unic?!

maddy & Bianca (13.10.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cristina am o nora tare frumushica!

Monica spune-ne care e linkul de poze si le atasam pe listuta de copii si mamici iar tu poti sa pui linkul la semnatura... intri la "profilul meu" in meniul din stinga sus si iti adaugi linkul la semnatura!

Copilul meu iar e obosit frint, ma duc sa ma mai joc cu el sa il amagesc pina la 7 cu baitza!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara!

azi am fost si noi la controlul de 3 luni.avem 6700 kg,64 cm. suntem multumiti.am luat 800 de gr intr-o luna. de 3 zile de 2 ori pe zi spal rufele fetii ca face kk de-i ajunge la ceafa.am zis ca sapt asta o sa joc la 6/49.poate,poate iese ceva.la cat kk am spalat

va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/album?.dir=568a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Romana,stiu ca e o boala grava laringita,dar el a facut o forma mai usoara si cred ca din cauza asta nici nu a fost nevoie de corticoterapie.Eu i-am dat Augmentin,Nurofen,Rynxyl pt nasuc si Ambroxol.Acum nu mai este ragusit,nu mai are febra si mai tuseste putin.
Laringita este o boala virala si banuiesc ca a luat de la nepotica mea,dar la fel de bine poate sa apara dupa o viroza avansata.E mai bine sa-l feresti pe Matei de Luca,sa nu intre in camera lui.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara, ies si eu la raport!
Dar mai intai la multi ani sarbatoritilor zilei, trece timpul de nu se poate, mai ieri ne intrebam careia i-o veni mai intai randul!
Iar am fost in vizita la baietelul prietenei mele care a facut un an, si am fost foarte cumintel, draga Doamne! I-am luat cadou un set Clemmy, primele legouri din cauciuc, foarte faine. Abia astept sa aiba si Radu nevoie de asa ceva!
Am facut si poze, dar va anunt cand le-oi pune pe net, ca tare mi-a fost lene zilele astea!
Pt. cadoul susnumit am fost in Unirea si ce credeti ca am gasit? Normal, costum de Mos. Nici f. scump, pana in 600000.
Cand am ajuns in Unirea, - am parcat in parcarea shmekera! - m-a luat cu ameteala, zici a aterizasem in alta dimensiune temporala! De fapt cam asa e, ca hat de cand eram insarcinata n-am mai bantuit eu magazinele, adica sa tot fie juma' de an. Mi-a luat ceva vreme sa ma readaptez la preturile din Unirea, si inca n-am intrat la pantofi!! Intru readaptare am luat la fiecare ai mei cate ceva, mie inclusiv desi a fost mai dificil, ca avand 2 numere mai mult, eu tot trag la ce-mi era bun pe vremuri...
Jadi, eu cred ca al tau sot ar fi mult mai implicat si in consecinta mai priceput intr-ale copilului daca in jurul tau n-ar fi atatea alte persoane. Dar stiind ca are incotro, adica e cine sa te ajute si sfatuiasca, el se trage 1 metru mai in spate. Am vazut reactia asta si la sotul meu, cand a fost la mine o prietena sa ma ajute. Cat a stat ea, el a disparut subit din peisaj, cred ca se simtea in plus. Si bineinteles ca este si munca asta multa la mijloc. Vladut n-o fi el un dolofan, dar nici subnutrit nu pare! Mai bine mai putin, dar mai de calitate! Regimul Atkins a fost tinut si de cumnata mea, si ea a slabit spectaculos si relativ repede. E relativ ciudat, in sensul ca poti manca chiar si slanina, dar nu vegetale (ceva cu carbohidratii). Ioana mai zicea de un regim, ceva cu M?
Ioana, ma bag si eu in brainstorming, daca prietenii sunt gurmanzi, o oala sub presiune mai buna ar fi faina, si in general kestii de bucatarie, tigai, ustensile, seturi de condimente... Daca sunt genul de concediu la camping, ceva legat de asta, de ex un felinar cu gaz sau lanterna shmekera. De casa, ar mai merge un pled fain, cu imprimeu frumos, de pus de ex cand stai pe canapea (am primit unul de la o prietena si desi atunci m-a mirat cadoul, nu incetez s-o pomenesc!). Daca-s cu calculatorul, sistem audio etc, ca-s o multime!
Maddy, si Radu e bubasit tot. Am luat Perwol, ca poate o fi de la detergent. Dar la gat e sigur de la terminatia unui body, cred ca e ceva sintetic... Eu am zis sa ignor, ca parca e pe trecutelea. Ce-ai facut la ortoped, parca trebuia sa ajungi la control? E bine Bianca cu soldicul?
Imi vine sa ma tund scurt, ca-mi cade parul intr-o veselie, dar tot n-am idei cum....

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim mult ptr aprecieri, stiam eu ca am copii frumosi, da' credeam ca e simptomul cioarei. Daca insa ziceti si voi, inseamna ca e pe bune.

Fetele, si eu sunt innebunita dupa vorbele de duh ale lui Victor, imi pare rau ca le uit cu timpul. Nu mai apuc sa le notez.

Jadi, si sotul meu e exact ca si cuscra-sau. Munceste pana nu mai poate, se streseaza sa ii iasa totul perfect, si apoi nu mai poate adoarmi noaptea de prea obosit.
Acum, e in culmea fericirii, ca sta cu Anca acasa.
ii zicea intr-o zi ca ptr ea, si-ar lasa serviciul.

Dar e trist, ca el nu a apucat sa isi cunoasca bine fata pana acum, cand Ancuta are 3 luni si ceva.

Si pe mine nu are cine sa ma ajute, dar asta e situatia.
Trebuie sa ne descurcam singure, si sa ii crestem si pe ei, ca si ei tot copii nostri iubiti sunt.

Fug la baie, ca am aberat destul.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Raluca asa ezice si sotul meu, ca daca stau 2 persoane cu bb ce rost are sa stea si el. Mama tot ma momea sa mai stau si luna ianuarie la braila dar pentru ca mi-e dor de manelele din cartier si mai ales sa fiu mai aproape de sot, ma reintorc acasa saptamina viitoare. Cu ocazia asta, vrea sa vad ca ma descurc eu cu bb.

Cristina sotul este tipicar pina la dzeu si inapoi... cred ca la el nu exista perfect si il tot cauta de zor... dar ce sa facem, avem nevoie de bani si mai ales daca ne angajam la alt credit pentru 3 camere nu trebuie sa cricnesc deloc. Si intorsul mai devreme la servici nu ma aranjeaza, daca aveam un copil mai mincau puteam sa il las in lume si sa imi vad de ale mele, asa am hotarit sa stau cel putin cele 6 luni indicate!

Acum cei drept o am si pe tante care ma poate ajuta in timpul zilei insa am si eu niste probleme psihice.
In primul rind tante e cam solida asa de fel si imi e ca nu se descurca sa ia copilul in brate si sa se oboseasca... avantajul ar fi de partea unei dadace tinere si voinice.
In al doilea rind nu stiu ce sa ii spun sa faca sau nu, pina acum deretica prin casa, facea mincare, tot ce tine de gospodarie. Daca eu as sta cu copilul, ea ar avea timp de toate, casa ar fi luna si toate aranjate dar cind sa se mai invete si cu copilul? Si eu as fi frinta de oboseala. Cum sa fac???
In al treilea rind, duc lipsa masinei mele pe care am vindut-o mamei1 si nu am apucat sa imi cumpar alta in loc, ca atare ciuciu parc cu copilul ca as face 45 de minute pina la parc si alte 45 inapoi plus statul in parc, e prea mult pentru mine. Iar pe tante nu se pune problema sa o trimit, cred ca ar muri de atita drum!
Am atitea necunoscute si nu imi place situatia deloc... sper insa sa ma descurc.

Copilul meu a inceput sa refuze somnul in timpul zilei si nu stiu ce sa ma fac... dimineata e ok, chiar daca nu doarme in jurul prinzului in scot afara si isi face somnul cel putin 1 ora.
Dupa amiaza , nu vrea deloc sau maxim jumatate de ora dar eu vad ca nu ii este suficient pentru ca la ora 7 este mort de oboseala, imi urla aiurea si abia imi maninca de somn ce are pe el. Cert e ca doarme circa 7-8 ore dupa , insa perioada de la 2 pina la 7 pe mine ma termina nervos... citeodata se joaca frumos, citeodata nu vrea nimic si e frichinit si nu il multumesc cu nimic... voi cum procedati?

Fetelor, bate un vint aici , mama mama!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Am revenit si eu dupa cateva zile in care am tras chiulul.Am fost la mama la Ploiesti sa ma rasfete si pe mine cineva, ca de incepusem sa duc dorul. Luca a fost tare cumintel, e adevarat ca m-am carat si cu tot arsenalul din dotare dupa mine si probabil s-a simtit ca acasa.

Fetelor am si eu o mare problema cu biberonul. Tzitzile mele iar au retrogradat si ca urmare o masa pe zi papam milumil. Ei, acest moment pentru mine este stresul zilei, nu ii place sa suga din bibe de nici o culoare. Plange, se ineaca, se frichineste si tot tacamul si de aceea nici nu mananca decat 130-150 ml. Ca sa nu mai vorbesc de tetine, cele ortodentice pica din start, si cu chiu cu vai le accepta pe care normale care imita forma fiziologica a sfarcului.

Aveti cumva vreo solutie sa-l invat sa pape mai bine de la bibe ca nu stiu ce sa mai fac. Please, help!

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Jadi - incearca sa il legeni pe picioare, dar asa mai temeinic, nu usurel, ca doar Vladutzul tau e obisnuit. La noi functioneaza intotdeauna, este adevarat ca stau si o ora cu el pe picioare pana adoarme el profund, dar merita. Si nici nu i s-a creat vreo dependenta de leganat...cand e el obosit adoarme oriunde ar fi.

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

jadi, merci de compliment...
despre poze...in principiu daca apesi pe ele se maresc, dar depinde si de conexiune. pe dial up, de exemplu, poate dura mai mult.
stiu si eu ce inseamna sa ai un copil insomniac...din fericire, de cand cu dormitul pe burta s-a rezolvat la noi. chiar si inainte insa, insistam sa il culcam si dadea rezultate uneori... cu cat dormea mai mult cu atat era mai somnoros. acum il ia somnul cam la 1 ora 1 ora jumate dupa ce mananca, plange putin, se freaca la ochisori si un pic in brate si leganat adoarme repede.

am avut si noi bubitze/cojitze pe fata iar dr. noastra (desi eu nu o prea apreciez) ne-a recomandat crema Trixera de la Avene. o folosim de doua zile si se pare ca da rezultate. nu mai este asa rosu, cojitzele au mai cazut si nici nu au mai aparut altele.

sper ca ati petrecut un Craciun cat mai frumos si va spun de pe acum La multi ani!

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput