Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 12

Diana30 spune:
salutare fetelor!
noi azi am facut vaccinul de 2 luni(cu o intarziere de 10 zile,dar cica abia acum a sosit pe ale noastre meleaguri celebrul vaccin infanrix hexa).Saracutzul meu odor a plans isteric cam 2 min dupa,l-am mufat rapid la tzitzi si s-a linistit si in 15 min a adormit.Sper sa nu faca febra si sa nu-l doara ca zau mi s-a rupt sufletu cand l-am auzit cum plange.
l-am si cantarit,are 6,300kg,dar de masuart nu l-am prea putut masura la fix,are cam 64cm, cred.
Mi-e teama sa nu aiba torticolis ca prea isi tine capul numai spre dreapta si cu chiu cu vai il intoarce si spre stanga,in general intoarce mult ochii cand urmareste vreun obiect sau pe noi.
Stiu ca se mai plangea o mamica de torticolis,Antoanela parca.La voi cum s-a rezolvat?

romana_74 spune:
JADI- ITI MULTUMESC MULT DE INFORMATII. Cred ca la noi e cam tarziu ca Matei ia antibiotic de 3 zile, azi e a patra zi.
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

romana_74 spune:
IRINA- as vrea eu sa ii tin departe unul de altul dar crede-ma ca pur si simplu nu se poate... Matei e asa de in love de Lucuta ca sta toata ziua gramada pe el si il indeasa cu pupicurile, iar de camera separata nici nu poate fi vorba ca stam noi la casa pe pamant, dar momentan avem doar 2 camere... casa noua o incepem de abia din martie!!! Apoi abia acolo o sa aiba camere separate!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Tonnia spune:
Uraaa, imi merge netul!!!
Sarbatori fericite, scumpelor! Merci Ioana pt transmiterea mesajului!
Copilul meu mananca in continuare f. prost dupa vaccin, a luat doar 20 grame saptamana trecuta, iar asta arata cam la fel pana acum.
Kid, si mie mi-a recomandat dr. Mustela, am inceput sa-i dau, s-au mai ameliorat. Spune-mi, tu cand ii dai cu Stelatopia si cand cu Stelatria? Asta e marea mea enigma! in rest, spal cu Dermalin, n-am stiut ca e atat de prost, clatesc rufele de 4 ori, o sa-l schimb. Si inca o intrebare: acum folosesc uleiul ala care se pune in apa, cand trec la gelul de dus, cand se vindeca total, sau nu trec si raman cu uleiul asta? Ai schimbat si laptele?
Ma duc sa citesc din urma!

RalucaCostiurin spune:
Diana, eu ma plangeam de torticolis pozitional.
Cu rezolvatul a fost nitel ca si cu gripa cred, 7 zile cu medicamente si o saptamama fara. Adica avea pe dreapta si am mutat toate centrele de interes pe stanga, inclusiv schimbat pozitia in patut - cu capul la picioare si cea de dat biberonul, masa de infasat invers samd. Il mai masam la baita la ceafa. Pana la urma am dat in torticolis pozitional stang , moment in care iar am mutat totul pe dreapta. Era naspa pt ca la Radu din cauza lipsei de Ca s stramba capul cu totul. Si la un moment dat m-am plictisit de subiect si n-am mai reactionat imediat ce-l vedeam pe-o parte sau pe cealalta, si cumva am depasit problema pe la 2 luni, cam de la sine dupa parerea mea...
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Hildegard spune:
buna fetelor,
nu am avut net.asta e
Maddy - operatia doare la schimbat de vreme.
Bubitlele la noi au trecut de la sine. Am avut pe fata numai.
Se pare ca nu mai facem colici de 2 sapt bune. Cum oare?
Am invatat sa facem singuri prttttt, si asta e bine pentru burtica.Caca facem de 3-4 ori /zi.
azi ne cantarim....sunt curioasa.
Noi ziua dormim in patutul nostru in camera noastra iar noaptea dormim cu mami si tati in pat. Asta pana suge inca noaptea.
oare cand va dormi de la 10 pana dimineata?
Hildi
Stefan 7 sapt.
http://community.webshots.com/user/hildegard122

codruta_grg spune:
Buna!!!!
Iar am venit la internet cafe.
Vreau sa va zic ca e super in Dorna...zapada (nu ca in alte parti unde s-a topit). Sotul meu a fost ieri la Predeal si a plouat.
In fiecre zi iesim afara cate 1 ora-2.
Petra s-a intors singura de pe spate pe burta si de pe burta pe spate . Si raspunde la numele ei cand o strigam.
cge, nu eu am luat super gym, eu am vrut sa o cumpar, dar pana la urma am renuntat. Am luat salteluta chicco (de mos nicolae)
M-am gandit sa ii cumpar mai bine scaun de masa sau premergator.
Mai ales ca acum trebuie sa ii ucmpar alt carucior ca nu mai incape in asta care il avem acum.
ludmila, bine ai venit!!
Ioana, drum bun spre Bucuresti!
Va pup, mai vin eu pe la net cafe....
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

maddy77 spune:
Buna fetele,
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!
Kid,mersi de informatii,o sa schimb si eu dero si cosmeticile sa vedem poate-i mai bine..vad ca unele bubite sau mai dezrosit.
Raluca,am fost cu fata la ortoped,mi-a zis ca e bine si urmeaza un control la 4 luni,pana atunci 2 pampersi si cam atat...
si eu in fiecare dimineata stau de veghe sa intorc fata ca vrea sa iasa printre gratii,ca aparatoare nu iam pus pe partea mea..
Mai stiu ca v-am disperat cu operatia...de ce naiba nu-mi trece,eu inteleg schimbare de vreme dar nici asa tot timpul..ca deja am vre-o 4 zile..
maddy & Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

marinela79 spune:
Salutare la fete.La multi ani sarbatoritilor.
Noi n-am mai intrat ca iaris a dat intr-o viroza foarte urata si acum e morocanos, pt ca a facut febra cu frisoane, si acum ia antibiotic, ampicilina, suspensie.M-am speriat foarte tare cand a avut frisoane si se scremea sa se incalzeasca.Acum ma sperie faptul ca are un kk mai lipicios decat de obicei si mai moale.O fi rau?
operatia si pe mine ma doare inca de cand am nascut dar ImI PUN CATE O COMPRESA CU ALCOOL, TRECE O ZI DOUA SI IAR MA IA.ACUM TREBUIE SA AJUNG SI EU LA MEDIC CA NU AM FOST DELOC LA CONTROL DUPA NASTERE.
Cu somnul acum la noi e super.Avem ultima masa la 10 seara si dormim pana la 6 dimineata cu o trezire pe la 2 sau 3 cand bem ceai.e super ca doarme si el si eu.Dr ne-a spus ca dupa 3 luni ar fi bine sa nu le mai dam sa pape noaptea sa se odihneasca si stomacelul si creierul, pt daca mananca noaptea creierul trebuie sa dea comenzi si atunci organismul nu se odihneste.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

nicole74 spune:
Noi azi am facut vaccinul de 4 luni. Sper sa nu faca febra.
Pupici
Nicole&Ioana Alexadra
poze