Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-96-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Offf, Doamne, deja am putea sa ne deschidem cofetarie cu cate prajituri s-au strans fiindca am fost triste de Craciun...

Haideti ca macar Anul Nou sa ne gaseasca in forma (si nu de cozonac!), vesele si pline de energie pentru viitorii bebici. Le datoram asta, ei au nevoie de foarte multa energie pozitiva pentru a parcurge miraculoasa odisee a vietii! Si atunci nu vor intarzia sa vina!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Picca, nu mai sper scumpa mea...am toate semnele ca vin rusii, dar iti multumesc din suflet pentru gandul tau bun...vreau ca luna viitoare, cand vei mai intra, sa ne dai o veste minunata!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

iubitele va multumesc din suflet ca sunteti asa optimiste
si imi mai dati si mie curaj!
CATTY sper ca barbatii nostrii sa ne mai suporte si asa bolnavicioase
LIANA sa stii ca mi.a prins tare bine pupiculdar tu ce faci cu testele alea?
INGERAS imi pare tare tare rau dar important e ca ai un sot minunat si ca veti avea toate CRACIUNURILE din lume sa va bucurati de bb
SIMONETTE hai ca fac tot posibilul sa nu cedez acu,ca daca doamne fereste sunt o sa.mi trebuiasca muuuulta putere sa trec peste tot!
AMELY merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, hai ca imi place de noi. Oricat am fi de pline de durere tot nu ne lasam. Asta este mentalitatea de invingator. O sa vina si bebe la toate, sunt sigura de asta.
SIMONETTE La Multi Ani pt mama si nepotelul tau. Sa fie sanatosi si sa le dea Dumnezeu tot binele din lume.
AMELY, imi pare rau ca te inteapa uterul. De ce nu te duci tu la un control? Poate ca este ceva ce necesita tratament.
INGERAS ia toate capsulele din produsul ala si apoi vei vedea ce este de facut. Bine?
GALINA ce face Serbanica?
UTOCATALINA, ma bucur ca Biencuta este bine. Imi pare rau de incidentul neplacut de ieri cand cu pierderea aceea de "dop".
Eu ce sa zic, ma doare in continuare ffffffffffff rau maseaua, si nu stiu ce sa mai iau ca sa ma mai linistesc. Presimt ca si la noapte o sa stau sa ma uit pe pereti. Numai de as scapa o data.
Nu stiu ce sa mai cred, ovarul stang ma doare in continuare, desi medicul spune ca de la tratament nu ar trebui sa simt nici o jena, dar ma incapatanez si il fac in continuare pt ca pana la urma va merita efortul facut.

catalina

Mergi la inceput

CATA esti o dulce si abia astapt pozele Biancai
MISHULINA te pupic

eu ma simt tot f f rau dar sper sa pot cobori din pat repejor ca barbatu meu saracu s.a saturat de pus mesele si de strans prin casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Eu va multumesc din suflet pt urarile de bine la adresa mamei si a nepotului meu!!! Va doresc asemenea

Ingerasule, eu nu am mai luat gynex...mi-a zis fata aia sa fac pauza pana imi trece CM-ul si apoi sa reiau dar in doza mult mai mica! Nu se stie de ce, de data asta am reactionat prost la doza mare! Dupa anul nou, refac analizele si apoi reiau cura! Bafta multa tie1 Eu am acelasi nr. dar nu stiu ce are tel. meu! Trebuie neaparat sa-l schimb!

Mergi la inceput

CATTY la mine functioneaza obligatoriu unu di astea 2...ori tii 10 min in gura in dreptul maselei nenorocite o fiola de algocalmin si apoi o inghit,ori iau 2 aulin deodata.una functioneaza mereu si eu am mari probleme...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonette

Ingerasule, eu nu am mai luat gynex... Nu se stie de ce, de data asta am reactionat prost la doza mare!...

Simo, ce inseamna "prost", te-ai simtit rau de la el sau nu a avut efectul pe care il sperai?

Pozici cu noi

Mergi la inceput

nu ,mai pot!!!mor aci de ras!
CATTY ai vazut ce.am scris?
in loc sa scriu ca lumea,am scris sa tii tu fiola de algocalmin in gura si eu sa o inghit!!la febra mea iti inchipui ca delirez
vai fetelor daca vro data am sa ma imbogatesc am sa cumpar spitalul de la noi din oras si am sa dau toti incompetentii aia de afara!e prea lunga povestea sa va zic de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Amely, "prost" inseamna ca am avut mari pb. cu tensiunea+sangerarile care m-au tinut o luna!!! Se pare ca la mine asa s-au eliminat toxinele!

Mergi la inceput