Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-96-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Simo
Amely, nu te speria, cred ca depinde de fiecare organism...eu am reactionat ok, cred, adica nu prea vad nici o diferenta...inca :)

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

OANABB , lasa mama ca intelegeam eu. Stiu cum este sa iti fie rau. Am incercat cu de toate si nu trece. Imi vine sa urlu de durere. Am incercat sa mananc ceva si ma doare si mao rai. Cred ca o iau razna pana la urma.
SIMONETTE, ai grija cu tensiunea ca nu e de glumit. Eu anul trecut in vara din cauza tiroidei am facut o tensiune ffffffffff mare si am cazut de cateva ori pe strada. Slava Domnului ca acum mi-am revenit. Vezi ce faci si cu sangerarile alea, ca ai pierdut mult calciu si alte vitamine importante din organism. Incearca sa suplinesti pierderea sangelui cu multe vitamine si multe fructe. Stiu ca esti constienta de asta, dar o data in plus sa ti se aminteasca nu stica nu?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

LA MULTI ANI!

Sper ca ati petrecut Craciunul imbelsugat si cu caldura alaturi de cei dragi si va doresc ca Anul Nou sa vina cu multe bucurii, sanatate si mai ales cu implinirea visului pe care il avem fiecare dintre noi!

Am ajuns acasa si tare e bine sa fiu din nou cu sotul meu. Am sperat ca o sa am o veste de Craciun, un semn, dar nu a fost. Am facut al doilea fiv inainte de plecare cu ET pe 12 decembrie, deci am plecat fara sa stiu rezultatul, si asa cum am spus, am sperat sa am un semn mic, dar nu a fost, ba dimpotriva, am facut un test de sarcina, care, chiar daca ma asteptam sa fie negativ (era cam devreme si eu nici nu cred in testele astea de sarcina) cind am vazut ca nu apare decit o liniuta m-a deprimat ingrozitor si asta chiar pe 25 decembrie! Nu stiu daca o sa ma duc sa-mi fac beta HCG-ul inainte de 31 decembrie ca nu as vrea sa-mi stric si Revelionul.

Va pupacesc cu drag pe toate: Oana, Diciu, Liana, Simonette, Andicu, Catty,
CamiM, Cami30, Carmen.cita, Ingeras, Amely si pe toate fetele noi si daca am uitat pe cineva sa nu se supere pe mine ca eu ma gindesc la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Amely nu uterul t inteapa la pishu ci vecina lui vezica urinara,fa-ti examen de urina si urocultura.
Simonette fier ai pierdut dupa atata sangerare, n-ar strica suplimentat poate chiar niste analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Se pare ca nu numai eu am bocit in Ajunul Craciunului si asa cum Oana se gandea ca ar fi trebuit sa-si tina pruncul in brate asa ma gandeam si eu ca ar fi trebuit sa fiu cu burtica in 7 luni. Am avut noroc de sotul meu si sincer daca nu ar fi el as fi ...nenorocita, caci gandindu-ma cat se intristeaza cand plang, incerc sa ma opresc si sa ating linia de plutire. Dar ceea ce e rau e ca daca reusesc sa nu plang 3-4 sapt, cand o-ncep nu ma opresc 1-2 zile.
Sambata am fost atat de ... daramata ca am aruncat cat colo termometrul iar graficul TB la cosul de gunoi.
Fetelor , va doresc din tot sufletul sa fiti cat mai curand ca de nu vor incepe sa faca bani si psihiatrii.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna fetele dragute.
Bugnarel pupici, am vazut ca esti bine merci si sunt linistita.
Liana mutam pt mesaj, sper ca l-ai primit pe al meu.
Piculina abia astept sa ne vedem.
Amely curaj mama ce naiba!
Restul fetelor capul sus ca vine ea si fericirea.
Cred ca reteta pentru un an bun e chiar binevenita:
Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura,
invidie, frica, irascibilitate si stres.
Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor.
Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta!
Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug...
Preparatul gata facut se aseaza pe farurie si se impodobeste cu
frunzulite de curaj si incredere in sine.
Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea
din fiecare dimineata!
Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite
liber de la om la om, insotita si de urarea mea
:
"La multi ani!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Am aterizat si eu acasa aseara tarziu si abia am asteptat sa citesc ce noutati s-au mai intamplat pe aici .Vad ca, desi ne-am hotarat toate ca de Craciun sa nu ne mai gandim la nereusite si la necazuri, pana la urma aproape toate am dat un pic de apa la soricei.Trebuie sa recunosc ca si eu am facut la fel, pt ca al meu sot a ajuns la mine din cauza nenorocitei de sedinte, de-abia in noaptea de 25 dec pe la ora 1...si am avut niste emotii fetelor de am crezut ca innebunesc, cu atat mai mult cu cat la cabana alor mei era deja o zapada de 1m .
Dar important este ca a ajuns si am fost impreuna apoi 3 zile de vis,impreuna cu toata familia.
Acum o sa incep sa fac pregatirile de revelion, chiar daca inca nu stim exact daca o vom petrece doar in doi sau mergem la niste prieteni.
Sper ca nu v-am plictisit foarte tare cu relatarile mele.
Va pe toate si va imbratisez cu cel mai mare drag.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica333ro spune:

La multi ani aspirantelor!Nu am avut cand sa mai intru pe aici asa ca va rog sa ma iertati pt intarziere.Vreau sa va spun ca am avut cel mai frumos craciun din viata mea.Este primul nostru craciun impreuna (eu si prietenul meu) si a fost minunat, asa cum visam ca trebuie sa fie craciunul.Impodobit bradul, colinde ,daruri, biserica, cozonaci si sarmale(facute de el), tot tacamul. Si multa, multa dragoste.
Trebuie sa va spun ca sunt in ziua 6 de la pregnyl, am prestat la 36 de ore si tot de atunci iau duphaston, acin folic si aspenter.Vreau sa va spun ca de la pregnyl m-au durut rau ovarele(mai mult dreptul unde am dezvoltat foliculul de 25/18) vreo 2 zile, apoi a inceput uterul sa se faca simtit cu cate o crampa.Nu stiu ce poate sa fie.
Daca poate sa ma lamureasca cineva, ii multumesc. Alte simptome nu am , doar o usoara (f usoara) sensibilitate a sanilor.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Minunata reteta Galinarodica, si abia astept sa o incercam toate la anul

Mari-Lu, stii ca si T. mi-a zis acelasi lucru? dar abia acum mi-am amintit, atunci credeam ca fabuleaza si n-am dat atentie... nu stiam ca vezica poate sa te intepe, mai ales ca nu am usturimi la urinat sau chestii de genul asta... Fraiera mai sunt...trebuia sa-mi fi facut eu mai de mult analizele astea, inca de cand mi-a zis el... Bine ca v-am povestit, si bine ca mi-ai raspuns, ca altfel mai stateam asa cateva luni

Danutza, m-am tot gandit la tine scumpa mea si speram ca vii cu o veste buna, dar inca nu-i timpul pierdut, stii bina ca testul era prea devreme, mai sunt sanse. Sfatul meu e sa nu te mai gandesti la asta pana dupa revelion... (doar daca n-ai de gand sa faci vreo betie ca atunci ii faci rau lui bebe...). Gandeste-te la toate lucrurile minunate din viata voastra, ca sunteti impreuna si va iubiti, iar din doi oameni frumosi care se iubesc, rezultatul firesc nu poate fi pana la urma decat...bebe! Si tu sa ai Sarbatori Fericite si un An Nou asa cum ti-l doresti!

Simo, imi pare rau ca ai avut asa probleme...vorba lui Catty, sper ca ai luat fier si vitamine ca sa suplinesti pierderea de sange... Esti sigura ca a fost de la Gynex? ai mai patit vreodata asa ceva? Aaa, si tensiunea a crescut sau a scazut de la el? Sanatate multa!

Ingerasule, la anul vom reusi, simt eu asta!

Oanabb, intr-adevar cateodata e revoltator ce se intampla in sistemul medical romanesc... Crede-ma ca am intalnit "medici" ginecologi carora orice fata de aici putea sa le dea lectii de medicina, mai ales pe infertilitate... Si-ti mai iau si banii daca te lasi prostit de asa-zisa lor stiinta! Dar vorba ta, e poveste lunga... macar noi avem acces la informatii, si asta e mare lucru.

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetelor! Mi-a fost tare dor de voi, dar nu am mai avut timp sa intru decat sa citesc cate putin si atat. Insa am citit tot ce s-a mai intamplat pe aici, am suspinat alaturi de fiecare fata care a fost trista dintr-un motiv sau altul si m-am bucurat de fiecare reusita. Eu sunt acasa pana in 4 ianuarie ai mereu am cate ceva de facut sau plecam sa ne vedem cu prietenii.
Oanabbb, simonette, catty va urez multa multa sanatate, sa va faceti bine pana la cumpana dintre ani!
Cristinna, gandeste-te ca ai fost cu sotul tau si a fost bine pana la urma, asta conteaza!
Picca, deci maine tu o sa vii in Romania??? Uau, nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul! Sper sa reusesti sa rezolvi tot ce vrei in perioada asta si in special sa fii alaturi de ai tai!
Danutza, mult succes iti doresc, inca mai exista o sansa!
Va pup pe toate!!!!! Multi pupici pentru Amely, picca, marrina, ingeras, diciu, simonette, Liana, Rodica, Bianca B, Cristinna, catty, oanabbb, kateryna si toate pe care le-am omis din greseala!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput