Mamici de ianuarie - februarie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 9
nicoleta raducu spune:
M-am prins..
E pe Vacaresti magazinul Barza..Am vazut acum pe net..
Multumesc pentru pont...
Nicole
31+

monica70 spune:
ALINA las-o pe IRINA ca-i ocupata, am eu o metoda! Las-o pe socrosenie sa vina sa-si bage nasul si poate si-l baga si prin
tau si te rezolva mai iute ![]()
![]()
![]()
Chiar ca nu mai ai rabdare 
MONI 38+
si
DIANA

nicoleta raducu spune:
Fetele..ma duc la nani...
Am facut dusulik..si m-a luat o toropeala...
Sper sa pot adormi..ca tare imi doresc....
Aseara...l-am luat pe Marius in brate...si toata noaptea mi-a zis dimineata ca
l-a bombardat fiica-sa...Saracu"..era asa emotionat cind imi povestea...
Eu m-am obisnuit cu miscarile ei nocturne...Dar pentru el..a fost ceva special...
Hai sa aveti o noapte buna...
Alinut..lasa..ca vine el si momentul magic...nu te ruga sa se rupa apa...
Mai rasfata-te acum ..cit mai poti....Ca o sa vina vremea..sa fii rupta...
Cata..ai grija...o sa-ti tin pumnii sa fie bine...sa mai stea Bia....la mami...
Moni..si toate celelate fete...va
..
Noptik buna...
Nicole
31+

J G spune:
Buna seara,
Fetelor am venit aseara in Bucuresti - am fost la mama dar nu prea am papat ca nu am loc in stomac. Ma si oftic... toata lumea ma imbie cu mancare si se asteapta sa pot sa mananc mult si eu nu pot decat trei inghitituri. Ce e drept nu mai am asa de mari probleme cu arsurle, cred ca de cand s-a intors bebelina. E bine acum.
In rest ce sa zic, ma misc din ce in ce mai greu, acum o plimbare la Plaza sau la Cora e deja o aventura. De cateva zile mi se contracta burta (nu ma doare) dar destul de des, nici nu stiu ce sa cred.
Cata vad ca stai cuminte in pat. Cred ca mai trece cel putin o saptamana pana vine Bia, deci nu te stresa. Daca esti nelinistita mai bine il suni pe T ca sa iti zica ce sa faci daca totusi nasti.
Alina sper ca ai petrecut bine de sarbatori, nu te mai stresa cu socrella, nici tu Giova... eu o evit cat pot. Noi eram certati cu soacra-mea dar acum de Craciun a sunat-o Cristi. Si evident ca a vrut sa vorbeasca si cu mine dar nu am vrut. Mie imi pare rau numai de socra-miu care este un tip super, il ador. Dar o sa evit sa vorbesc cu ei pana intelege soacra-mea ca sunt suparata si ca nu isi poate permite orice cu mine.
Irina imi pare rau ca nu scapi de musafiri... poate ar trebui sa le spui totusi sa o lase mai moale mai ales ca are bb colici deci nu prea te distrezi.
Monica ce sa fac... sper sa vina calculatorul comandat maine si sa ma duc sa-mi iau si monitor. Dar cel mai sigur miercuri le am pe toate. Acum fac ceva de mancare, usor, nu ma stersez.
Maraki deci Robert se simte bine in Ro? Deja simti mirosul de amandine, hmm?
Nico noapte buna!
toate fetele !
alina80 spune:
MONICA, esti super tare
! M-ai facut sa rad! Dar sa stii ca asa e, ar fi o idee!
JANINA, nici eu nu pot sa beau mult, de mancat mananc, chiar daca mi se face greata!
Fug sa stau cu Gabi ca maine merge la servici.
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
marchplayer spune:
Monica ai dreptate..poate m-am intoxicat din cauza de soacra acra!
Irina..te-ai plictisit???????
Hai ca va pup pe toate si va urez inca o noapte buna la toate burticile si mamicile!!
daniela 33++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
asteryaro spune:
Intrebare: cum am sa pot eu sa stau pe fund in masina, in cazul in care fac epiziotomie la nastere naturala? Ma refer la intoarcerea acasa. O sa nasc (daca vrea Dumnezeu, sper!) la Polizu si pana acasa am vreo 110 km. Se poate sta pe fund dupa?
Kiki
34w
http://community.webshots.com/user/astery100
Giova spune:
Daniela m-am intoxicat, dar nu mi-au aparut bubite pe mine.
Mi-a dat dr. de fam. Cal-c-vita sa iau, unul pe zi.
Maraki am filmat mobila lui bebe, a facut si ceva poze Clau. Promit ca le pun maine sa le vedeti, acum nu am nici un chef de asa ceva.
Ursulina pe unde e? O fi nascut de n-a intrat azi?
V-am citit acum 10 min., dar sa mor de mai stiu care ce ati scris. Nu va suparati ca nu va iau la rand, dar azi zici ca sunt cazuta de pe luna.
fetele!!!
gio
si bb Marco 37+
maraki spune:
Janine poimaine vine Robert
simt de pe acum gustul amandinelor si soriciului
Astery in masina o sa stai in spate cu bebe si vei fi asezata intr-o parte, eu stateam pe o parte chiar si fara epiziotomie,asa e in primele zile
Adica picior peste picior si mai mult pe o parte asezata.
36+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
Fetelor, eu merg in pat. Musafirii mei se pun la nani, ca dim. pleaca devreme. Asa ca le urmez exemplul.
cat mai usor si fara plimbari si insomnii.
toate
!!!
pe maine!!!
gio
si bb Marco 37+