Mamici de ianuarie - februarie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 8
pisoi3 spune:
Alina, eu am cumparat 3 scutece de la Magazinul Obor, scutece albe mari cu 40 000 bucata. Vezi sa intrebi in mai multe locuri din magazinul Obor, ca difera preturile. In alt loc era 70 000 bucata, acelasi scutec, iti dai seama ce diferente de preturi, cred ca depinde de adaosul comercial.
Standul de unde am luat eu scutece era pe undeva pe dreapta, cand vii dinspre intrarea cu MCDonald's. Nu stiu daca am fost explicita, oricum la ce labirint e acolo, atata am retinut. Am mai luat 2 scutece de la Barza, unul galben si altul verde, cu ursuleti, astea sunt frumoase foc, am dat 60 000 pe unul. Astea le pastrez pentru acasa, nu le iau la spital.
Denisa, sa poarte bebelina sanatoasa hainutele!
Nico, aceeasi urare si pentru bebelina ta, ma bucur ca va simtiti amandoua bine.
Cata, sper sa nu fie dopul, mai tine-o pe fetita la caldurica.
Ursulica, unde esti, ca nu ai mai intrat? Ce fac matzele?
Restul fetelor, pupici multi
ca ma duc sa intind niste haine ale bebelinului.
Anda si bebe Mark 38+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
utocatalina spune:
Alina eu am 2 scutece de la Barza...au fost 40.000 lei...le iau cu mine la spital..Anda asa o sa fac..o tin pe Bia la caldura...Nico sa faci poze cu hainutele...abia astept sa le vad!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

maraki spune:
Alina noroc cu Anda ca mi-a adus aminte si te-a mai informat si ea despre scutece! Si eu vroiam sa iti scriu ca se gasesc sigur la magazinele mari unde sant hainute pt. nou nascuti, in aripa noua de la Unirea nu mai stiu la ce etaj 3 sau 4 ( unde sant hainute de nou nascuti , daca nu s-a schimbat intre timp ) gasesti si scutece albe.Mi-am facut si eu provizii aici, am luat 6 scutece albe cu inimioare si ursuleti si 4 albe plus 6 prosopele albe.
36+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
Fetele m-am intors si eu ca m-am pus la orizontala vreo ora ,aproape am atipit!
Acum am dat gata niste placinte cu mac si sunt iar pe baricade.
Vad ca n-a nascut CATA intre timp ![]()
NICO sa te bucuri de hainute,imi inchipui ce incantata esti la ora asta 
MIRELA nu te mai necaji atat,ma gandesc totusi ce greu ti-e singura...
BOMBO hai ca mai o zi si incepem cu galeria 

DANIELA stai linistita ca nu-i intoxicatie...poate-i de la lumanare
are legatura cu ficatii...
MARAKI bine zici...decat sa nu poti sta bine in
mai bine cezariana

MONI 38+
si
DIANA

irinadum spune:
Daniela miercuri vine prietenul si vedem dc ajung si sarmalele.
Maraki tu care mai ai doi copii poti sa iti imaginezi cat de greu e sa ai si musafiri , dar sa mai fii si singura toata ziua si cu un copil care nu se linisteste decat in brate. De abia astept sa treaca trei luni.
Bombon deci nasti sau nu?
Hai care mai naste ca m_am plictisit.
Irina
irinadum spune:
Monica deci mai pe ocolite te-ai luat de
meu. Nici nu iti inchipui ce bine stau pe el. Sper sa te tina si pe tine abdomenul l a fel de bine. Acum serios trece la toata lumea. Eu as vrea sa ma doara pe mine si sa il lase pe bebe.
Irina
nicoleta raducu spune:
Pisoi,Moni...
..saru"mina...
Rali,Ursulica..unde sunteti???
Cata,Pisoi..unde este mag. Barza?Ca m-am scrintit...Pe net?
Nicole
31+

alina80 spune:
CATA, ce faci? Stai cumintica in pat? Sa stii ca m-am gandit si cred ca ar putea fi si o secretie mai abundenta de la antibioticul pe care il iei. Totusi, si eu zic ca ar trebui sa-l suni pe dr., sa stai tu linistita, ca daca faci cezariana poate e bine sa stie din timp chestia asta cu dopul. Sa ne anunti cum mai esti
!
ANDA, merci de informatii
, am sa-i zic si eu lui Gabi sa mearga in Bucur sau la magazinul Barza sa ia cateva scutece.
MARAKI, vad ca si tu te grabesti cu nasterea. Dar uite ca nu noi hotaram, ci bebelinii! Stiu ei cel mai bine cand sunt pregatiti sa vina!
DENISA, distractie placuta!
URSOAICA, tu pe unde esti? Sunt cu ochii pe tine si pe MONICA, cum nu scrieti, ma gandesc ca ati nascut!
JANINA, tu ce mai faci? Cum a fost la parintii tai? Ai papat bine?
Fetelor, dec trebuie sau nu spalati bebelinii pana le cade buricul? Adica ma refer la baita, ca asa stiu ca ii putem spala cu o carpa. Am vazut ca IRINA ii face baita lui Mario.
GIOVA, asa e cu socroseniile, nu te mai supara. Soacra-mea ne-a facut mancare acum de Craciun, tot ce am vrut noi, n-am ce sa-i zic, dar deja a inceput iar sa sune in continuu. M-ar ajuta cu totul in casa, curatenie, mancare, dar si-ar si baga nasul peste tot. Asa ca e mai bine sa fac eu singura cat pot.
IRINA, zi-mi reteta cum ai facut de ti s-a rupt apa, sa fac si eu la fel!
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
monica70 spune:
IRINA daca numai in brate se linisteste...chiar ca te va exploata Mario! Dar poate ca doar acum, pana are colici...si dupa aia va fi mai cumintel!
MONI 38+
si
DIANA

monica70 spune:
IRINA dar cum stii ca de la colici plange? Eu parca stiam ca au colici copiii care sunt alaptati natural,iar cei alimentati cu bibe,nu...Sau m-am tampit? Dar parca am citit asta pe undeva...
MONI 38+
si
DIANA