Mamici de ianuarie - februarie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si noi suntem bine si asteptam sa vina sorocul. Am luat cam mult in greutate si nu mai pot sa ma deplasez asa de usor.

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 38+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Noapte buna Giova, pe maine!
Paula sarbatori fericite si voua, si eu ma misc prin casa de zici ca sant baba de 90 de aniSa nu ne uiti, cand nasti sa ne anunti din timp nu dupa cine stie cate zileNastere usoara cu bebe sanatos
Chiar fetelor, Ursulina ce o face??? Acum santeti prea multe aproape de termen si ne asteptam la surprize in fiecare zi
Bombonica maine este ziua ta pt. mesaje de incurajare, iti facem galerie
Bee eu te stiam tunsa care, in poze tu esti cu bebelina?
Fetele cu bebelini, cum va mai descurcati? Ce va fac papusicile? Cred ca cel mai greu este pt Tatiana, va dati seama ca ea este cu 3 micuti...

36+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara fetelor!
Nu am nascut! Inca!
Azi am fost plecata la tati!
Ma simt groaznic, ma mananca tot corpul, m-am dat cu o chestie alba pe mine de m-am transformat in "ursoaica polara". Si din cauza acestei intoxicatii nu pot sa mananc cozonacul mult asteptat si tre sa intru la regim de maine, o sa mananc doar paine prajita si branza dietetica ... brr... De ce este mult asteptat cozonacul? Pai l-am asteptat 16 ani ... ei ce ziceti sunt rabdatoare nu?
Moni hai baga mare la hartoage sa scapi de ele ca sa-ti poti studia puiuta cand o veni.
Nico in ce sens te-ai linistit cu neo?
Denisa da ne-am distrat de minune.

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA POLARA DECI ESTI PRIN ZONA!
PAULA acum sa vedem care urmeaza prima ...
MARAKI nu te-ai culcat?
Ca eu nu mai stau mult...

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Da Moni am si dormit vreo 2 ore de nervi.

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica ma gandeam sa ma duc in dormitor dar nu prea am ce sa vad la tv, o sa incerc sa stau in pat dar cand ma gandesc ca iar o sa fac vreo 5-6 ture la toaleta, iar ajutata de Giorgos sa ma intorc pe cealalta parte,iar dureri de sold, am ajuns sa aman momentul cat pot de mult sa stau in pat! In casa nu am facut nimic ca a fost sarbatoare, am stat ca o cucuvea pe canapea si am niste picioare de nu mai spun....burtici va si va doresc o noapte mult mai linistita decat a mea

36+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica pai spun ca are colici ca se vede dupa burta ca se incordeaza si da din maini si din picioare si se inroseste.Azi saracul are niste ochi rosii de zici ca l-a batut cineva. Nu stiam de chestia ca doar cei alaptati la san au colici. Dar nu cred. Dovada vie: noi.
Alina nu stiu dc tu ai intrebat sau altcineva dar mie nu mi s_a rupt apa , mi_a rupt_o aia cu o "andrea" la spital si asta cand eram dilatata deja destul.
Astery nu e musai sa te doara foarte tare uite pe mine nu m_a durut deloc vreo zi jumate apoi m_a jenat . Mai mult ma durea fundul cred ca de la impins. Zici ca jucasem lapte gros toata ziua si fusesem campioana la sututri luate in fund. Dar taietura a fost ok , ba chiar azi la 8 zile mi_a si cazut un fir.
Ursulina deci and nasti?
Irina

Mergi la inceput

MARAKI noapte buna!
Nici eu nu ma grabesc in pat ca de vreo doua zile iar ma ridic cam anchilozata,de data asta pe partea stanga...ma cam doare soldul!
URSULINA ce face RAISA mai se zbenguie?
Eu acum cand am chef de lucru abia stau pe scaun, asa de tare e burta!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Pai dupa 1 ian ma astept oricand. Daca nu pe 4 direct la spital.
Bbita este cuminte ... acum.

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

IRINA lasa ca era o prostie...altfel de ce ar fi biberoane anticolici? Dupa aia m-am gandit
Si zici ca parca ai jucat lapte gros ? Ce buna eram eu! Totdeauna saream prima ca reuseam sa sar cat mai departe Mai greu era in echipa cealalta...ca la kg mele odata ma prabuseam

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput