Mamici de ianuarie - februarie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Se pare ca sa refacut schimbul 2!

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica tot e bine ca eu am facut gimnastica si mereu aveam un gand sa sar peste ultimul . Iti dai seama ce idei tampite ca nu o data eram sa ii rup gatul la cate un prapadit. Eu ma imaginam la capra la scoala si saream mai mult in inaltime decat in lungime.
Iar de colici un gand ma consoleaza: cand o sa intrati voi toata buluc sa va plangeti la noi o sa fie plecati de mult.
Irina

Mergi la inceput

Mama ce rea esti!

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Fetelor voi ce stiti mama vitrega poate fi nasa? Adica bunica.

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

pai te rog frumos eu am sa fiu soacra si nu oricum ci de aia mare si la propriu si la figurat.*
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai ales ca suntem o multime cu DPN-uri apropiate...daca ne apuca pe toate in aceeasi zi?
Iar de gimnastica...ai mei m-au dus la 5 ani ca toata ziua ma dadeam peste cap,dar cand a vazut-o mami pe una cu nasul plin se sange, m-a retras cu 100/ora! Am ramas cu batatoarele de covoare,canapelele sau saream de pe dulap...pe niste perne La scoala si mie mi-a placu sa sar la capra eram cea mai buna! Doar ca din clasa a 12-a n-am mai facut sport din cauza miopiei,am avut scutire,n-am voie sa fac efort.Asta nu mma impiedica sa fiu intotdeauna prima la ...urcat pe munte de exemplu La cate scari am urcat la viata mea (stateam la et.9) si pe intuneric...inainte de '89!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Aha! v-am prins vrajitoarelor....
Am dormitat azi toata ziua si acum nu mai reusesc deloc sa adorm, m-am tot foit in pat pana am hotarat ca mai bine vin la calculator sa vad daca-i cineva pe aici si iata-va!

daniela 33++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Da suntem pe aici.
Iar m-a batut asta la table. (off topic)

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Eu vreau sa nasteti jumate pe 15 ianuarie si jumate pe 15 februarie ca asa nu mai stau sa vad care cum ci e mai fain citesc 50 de povesti odata toate stiu cate si cat tre sa dea de mancare la bebei ,..... Deci haideti tineti_va sau dc nu grabiti_va. Monica si mie imi placea capra la nebunie. Cred ca de asta mama si acu mai imi zice capritza
Vrajitoare? As vrea eu ca as face o scamatorie sa dispara colicii la toti bebeii. Hai si la ai vostri ca va cunosc.
Ursulina eu vreau sa nasti anul asta.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hop si DANIELA! Ai venit cu lumanarea?
URSULINA intreaba un popa!
IRINA tu o sa fi socroshica , nu socrosenie Nu mi-ai raspuns cum incape MARIO in lighean

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput