Mamici de ianuarie - februarie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 5
J G spune:
Cata stai linistita in pat ca sa mai amani un pic momentul. Oricum cred ca T este in Bucuresti (chiar daca e in concediu) deci vine daca e nevoie.
Deci... patul! Treeeeci in paaat!
J 33+
Giova spune:
Cata si eu am scurgere galbuie, dar nu e gelatinoasa.
Esti sigura ca a ta e un inceput din dpo?
Stai in pat sa mai amani putin momentul.
Monica se pare ca ai nostri bebei au fost tare cumintei.
Al meu mai misca asa, mai intinde un picior, din cand in cand sa nu ma panichez.
Am fost putin in oras, dupa ce am dormit 2 ore pana la 15. Doamne si m-am trezit la 11 de dim. Cred ca si vremea si picioarele si mainile umflate sunt de vina, ca nu am chef de nimic, dpoar sa stau in pat si sa
.
Maine merg la vama in Tm sa ridic un pachet pt. bebe de la un prieten din Franta. e o surpriza, dar eu stiu de la sora-mea!!!
Abia astept sa vad ce a mai primit.
gio
si bb Marco 37+
utocatalina spune:
Giova clar este gelatina...nu seamana deloc cu secretia albicioasa de pina acum...era ca gelatina si multa...acum am o intrebare pentru Irina: dopul il eliminai la fiecare pp., ca eu am fost adineauri la baie si nu am mai avut pic de gelatina...Janina asa gindeam si eu...momentan sa vad ce se mai intimpla si, numai daca e cazul, am sa-l sun...cit priveste statul in pat e cam naspa, ca ma dor soldurile de mor...stau si eu cit pot!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

monica70 spune:
GIOVA scurgerea aia galbuie si eu o am de mult timp,pana la dop sper ca mai e...starea aia poate e de la vreme asta mohorata,ia si tu niste ciocolata sa vezi ce te binedispui,iar daca nu, de la pachet precis iti creste moralul
CATA acuma cu pat sau fara, cred ca totuna e! Asta cred ca era valabil daca aveai contractii...
Pe IRINA or fi napadit-o musafirii deja!
JANINA tu ce mai zici?
Plec sa pap ca am mancat doar felul intai,atat am putut.Acum trec la felul doi si apoi...la dulciuri!
La mine se mai zbenguie putin DIANA (ca a dat sotul cam tare la TV),mai bine acum decat la noapte 
MONI 38+
si
DIANA

irinadum spune:
Cata hai sa iti raspund ca a plecat prima tura de musafiri. La inceput ramanea pe hartie dar nu de fiecare data cand mergeam la baie din cand in cand. Deci nu de fiecare data si in cantitati mici. Doar inainte de a pleca la spital am gasit pe hartie cat palam asa mult era dar m_au si apucat co,tractiile imediat si chiar sangeram un pic. Dar pana atunci bucatele. Vezi si tu cum mai e si dc continua suna ca nu se stie.
Monica baga tare ca iti spun eu sigur ca nu ai sa mai ai timp apoi .
Irina
utocatalina spune:
Monica asa zic si eu, ca vad cu nu am contractii...viitoarea nasa a Biei mi-a zis joi ca mi s-a lasat burta, dar eu nu cred...acum cred ca pe baza autosugestiei mi se pare si mie
...am papat si eu o supa de gaina cu taietei si smintina...pofta buna!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()

utocatalina spune:
Irina mercic...cit a durat de la prima eliminare de dop si pina cind te-au apucat contractiile si nasterea?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()

Denisam spune:
Neatza burticisi mamici,
Am facut si noi ocihi azi pe la 8.40 in sfarsit, dupa ce aseara la 11 au plecat ultimii usafiri- nasi, desi am avut fun ieri cu ei si cu inca niste prieteni- de la mincare , al caoduri si al foc in smeineu si ningea aseara ca in povesti-niste fulgi asa d emarisi pufosi- ce frumos era, dar eram rupta de spate sa mai ies la o plimbare la 11 pm
.
Azi mai avem o tura de musafiri, cred ca ultimii pe anul asta, sunt un cuplu fara copii, deci cred ca va fi o dupa amiaza linistita.
Mi-a adus vecina pt EMMA o salopeta si un ursuletz cu un plovar rosu pe cae scrie numele ,e asa de haios, vorba mamei, sper sa mai primeasca si alte animale sa nu creada beeb ca doar ursuletzii exista
Am psu sieu caruselul muzical la patuzt ieri si azi 2 aplice pe peretzi, acuamsa vian Dragso de la un magazin si maine poate fac poze cu camera si sper bagajuld e spital, ca sa fie facut![]()
Moni- bafta cu actele, dc nu ai stare azi, eu maine ma apuc de ele, am putine de facut pina pe 3 ianuarie, dar am de tras apoi intre 3-6 Ian, cu declaratzii cum zici tu, doar vreo 3 insa![]()
Utocatali na- nu te speria cu scurgerea, eu am avut saptamian trecuta asa, si era si rozalie spre rosu o noapte si apoi a 2-a zi s-a oprit, si eu am fauct si efort, deci nu e o regula, asa ca stai calma si nu te gandi prea mult, eu deja uitasem si apoi am observat ca se stabilizase a scurgerea obisnuita.
Irina- multa bafta sa trecetzi peste colici!
Bee- ai o frumusetze de printesa

Ursulina- sper ca ai petecut frumos si suntetzi bine!
Florinini, Bombonica,Ralu,Deea, Daniela, Ana, Mirela, Maraki, Kiki- Pisoi, Anasebe, Giova,
si restul fetelor-sa avetzi o seara buna!
Luiza- tinem pumnii sa fie o nastere usoara, cu beeb sanatos si refacere rapida!
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Cata nu mai stiu dar parca maxim o zi, dar poate sa fie si 2 saptamani sa stii.Dar stai linistita ca asa am facut si eu nici nu am miscat doua zile si degeaba. Cand e sa vina , vine.
Irina
utocatalina spune:
Denisa sper sa fie asa si la mine si sa trec si de sapt. asta....mai vedem maine ce e..mi-au zis si alte fete ca, chiar daca a fost dop, se poate reface..si eu am facut efort mult toata sapt. trecuta!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()