Mamici de ianuarie - februarie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
CATA cred ca vreo 2 zile maximum a durat la IRINA,dar intra ea si-ti spune sigur! Dar difera culoarea.....poate la tine dureaza mai mult totusi!
DENISA distractie placuta in continuare!
IRINA ma fortez si eu sa trag tare,dar nu tot timpul am chef! Eu am noroc ca ma pot baza mult pe maica-mea, care va sta aproape tot timpul cu mine,sta peste sosea la 5 minute...daca-i cazul se muta aici
Mai am oferte deja de la o matusa si o verisoara,deci doar cu somnul sa nu fie problema si cu alaptatul o sa am de lucru...in afara de contabilitate
In rest n-au decat sa se ocupe ele de curatenie,mancare,spalat...si chiar de musafiri ca sunt de-a casei ![]()
MONI 38+
si
DIANA

utocatalina spune:
Hai ca intr-un fel m-am mai linistit...ce-o fi o fi, nu? De ce m-oi mai mira? Timpul va decide daca e cazul sa vina Bia in dec. sau ian...va tin la curent, daca apar noutati!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

Denisam spune:
Moni- bine ca ai ajutoare!Ia-o usor si cu actele alea!
Ma duc si eu sa vad ce mai fac pina apar musafirii, va pup si o seara buna!Maine o sa fiu prezenta mai des is la schimbul 2![]()
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Mai fetelor, eu vreau sa vad semne ca se apropie nasterea si nu gasesc nimic, voi care vreti sa amanati momentul vad ca nasteti inaintea mea
Daca puteam sa facem schimb, ce bine era![]()
Au plecat socrosenii de la noi, am mancat impreuna din ce au adus, au vazut un film si au plecat.Bineinteles ca m-am certat un pic cu ei si i-am lamurit sa nu mai insiste ca tot degeaba( e poveste lunga cu fratele lui Giorgos )Cadou mi-au adus un set ca un fel de piatra din sare ( dar nu este sare ) intr-una bagi lumanarica iar cealalta este pt. uleiuri de camera care miros plus ca aveam si eu veioza genul asta,am set complet acum si cate 50€ pt mine si Giorgos.Pt. Robert nimic....
36+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mirela10 spune:
fetele,ma bucur ca v-au lacut pozele.in realitate este si mai dragalas dani al meu.ma uit la el si pur si simplu imi dau lacrimile gandindu-ma ca i s-ar putea intampla ceva ...eu sunt cam obosita ca nu prea am dormit azi noapte si azi am avut o gramada de lucruri de facut.in plus ma panichez de orice,ca are nasucul infudat,ca i s-a cam inflamat buricelul...episiotomia ma doare de nu mai pot.cateva fire s-au absorbit dar ea a cam ramas deschisa...sanii ii am unflati si cu noduli,asa ca va inchipuiti ce stare de spirit am.dar ma uit la bebe si mai imi trece.
nu mai naste nimeni?catalina parca zicea ceva de dop?
va pup pe toate si aveti grija de voi!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
utocatalina spune:
Mirela si Maraki eu sper ca totusi, chiar daca am pierdut din dop, macar sa treaca si sapt. asta, ca sa vina doctorul din concediu...si sa mai puna si Bia ceva carnita pe ea, ca sapt. trecuta avea numai 2667 gr...poate totusi sa mai dureze si 2 sapt. pina la nastere, ca am mai citit si eu acum pe siteuri, deci zilele urmatoare ma voi convinge eu cum stau...Mirela refacere rapida, sa nu te mai doara epiziotomia!Sunt sigura ca toate o sa ne speriem cind ne vom trezi acasa, numai cu ei, fara sprijin medical, dar nu vom descurca, cum te descurci si tu!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()

utocatalina spune:
Mirela sa mai scri o data cit a cintarit Daniel, ca sa treaca Giova!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()

maraki spune:
Mirela refacere rapida
Cu buricelul daca ramane inflamat e mai bine sa va duceti sa il vada dr.Incearca sa dormi si tu cand doarme bebe Daniel, iti trebuie odihna pt.laptic.
Catalina e bine daca nu se intampla nimic pana vine dr.in Bucuresti, nu poti totusi sa il suni sa-i spui ce ai vazut si ce te sfatuieste?
36+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
Uite cine ma ajuta, Cata. Chiar asa Mirela cred ca ai zis cat a cantarit Daniel, dar sincer nu am avut timp sa caut, cu sarbatorile astea... .
Denisa bafta cum musafirii. Eu nu mai pot, dar pleaca maine dim. vara-mea si prietenul. Cred ca voi dormi non-stop.
Cata nu te mai panica, ce-o fi, o fi.
Maraki macar ai primit ceva de la socrosenie. Noi nimic, numai de la ai mei.
Monica lasa actele. E timp si maine pt. ele.
Irina bafta si rabdare cu musafirii!!!!
Il las pe Clau la comp. sa faca un Cd pt. ai mei cu mobila si Craciunul, revin mai tarziu.
gio
si bb Marco 37+
marchplayer spune:
Cine? Ce? Cum? Iara doape? Cata stai linistita ca sigur mai sta Bia la caldurica cel putin o saptamana!
Lacramioara parca sp[unea ca se duce la dr? Nu mai stiu insa cand azi sau maine?
Bombonica maine are programare sau pe 28?
Nu mai sunt deloc informata!
Denisa, petrecere frumoasa!
Monica mai lasa actele, ce mai mananci?
Maraki, bine macar ca n-a facut diferenta intre tine si Giorgos!
Mirela ai grija de tine si de bebe Daniel, tizul meu!
Giova, pupici!
Deci soacrele sunt o secta aparte...aviz fetelor cu baieti! Sa nu va purtati urat cu alesele baieteilor vostrii!
daniela 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos