Mamici de ianuarie - februarie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 4
irinadum spune:
Burtici iar mancati?
Eu ma pregatesc ca vin iar azi musafiri. Cred ca de curand ii astept cu satarul la usa si le iau gatul.
Monica imi place esti tot pe baricade.
Irina
monica70 spune:
IRINA bineinteles ca sunt pe baricade...ca acum m-am apucat iar de conta.....de plictiseala si de panica mai ales! Ca sa am timp mai mult dupa aia de studiat bebelina!
Acum tot ma uit pe pozele de bebe ale sotului si ale mele si ma intreb cu cine va semana ![]()
Si eu s-ar putea sa am musafiri azi, sau mai probabil maine.Inca n-a sunat nimeni sa se anunte,dar mai e timp! 
MONI 38+
si
DIANA

utocatalina spune:
Fetelor cred ca pierd dopul
...am fost la baie si am ramas numai cu gelatina pe hirtie...multa...alb galbuie...deja m-am panicat complet!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

monica70 spune:
CATA stai calma,daca e doar alb-galbuie mai dureaza poate cateva zile! Il suni pe medic sa-l intrebi?
MONI 38+
si
DIANA

utocatalina spune:
Monica mai astept pina maine sa vad ce se mai intimpla...era foarte multa
...dar sa vad si mai incolo cum e...
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()

utocatalina spune:
Acum sper sa mai dureze citeva zile bune, macar pina sapt. viitoare luni sa vina doctorul! Dar poate dura si citeva sapt., nu??? Sincera sa fiu nu vreau sa nasc decit dupa 37+..adica dupa simbata...de fapt luni sa-mi vina si doctorul...cind zici sa-l sun? Cind e clar ca se elimina din ce in ce mai mult sau numai daca incep contractiile?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()

monica70 spune:
CATA hai ca doar poimaine si in 2 ian. ai un bioritm mai ciudat! Stai mai mult in pat,mai ales ca nu ai contractii, poate mai sta Bia macar pana la 37 fix la caldurica! Ai citit si tu ca se poate pierde dopul si cu doua saptamani inainte,nu neaparat cu...doua zile
Poate ii pui nume si STEFANIA pana la urma ![]()
MONI 38+
si
DIANA

monica70 spune:
CATA eu zic ca daca trebuie sa faci cezariana ar trebui anuntat dinainte...eventual si daca nu-i doctorul sa faci un control maine la spital,poate iti recomanda pe altcineva pana vine el! Si macar stii cum stai! Ia baga niste suc de lamaie...poate nu se rupe apa macar asa repede!
MONI 38+
si
DIANA

monica70 spune:
Mai de cate ori ma apuca si pe mine cheful de conta trebuie sa se intample cate ceva! Acum o sa ma gandesc numai la tine CATA!
Sa ne tii la curent!
MONI 38+
si
DIANA

utocatalina spune:
Monica ma duc sa bag niste suc de lamaie si sa stau in pat...daca vad si mai incolo ca asa sta treaba si maine dim. il sun pe T sa vad ce-mi zice...ma duc in pat!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()