Mamici de ianuarie - februarie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele,
Apar si eu pe net dupa ce abia m-am trezit, eu si matzele suntem prin zona, ca sotul inca doarme, saracul, dupa cat l-am pus la treaba zilele trecute!
Bee, frumoasa printesica ai, sa iti traiasca.
Mie mi se pare ca seamana cu tati, cel putin asa mi s-a parut cand am vazut poza in care o tinea tati in brate.
Ana-Teodora e frumoasa foc, parca e o papusica!
Eu am ajuns sa ma sperii de orice crampa, ma gandesc ca acum-acum ma apuca, e cam aiurea sa stii ca se apropie momentul dar sa nu stii exact cand, sa stii doar ceva aproximativ. Si mi-a mai dat si Moni de gandit cu 1 ianuarie, pe 1 ianuarie e nascut tatal meu, ar fi culmea sa nasc si eu in aceeasi zi!
Parca nu mai mi-e asa de frica de nastere, ma gandesc ca trebuie sa fie bine, n-oi muri eu din asta, in plus contez si pe prezenta sotului la nastere, ca fara el nu stiu ce as face. Nici macar nu stiu daca o sa fac sau nu epidurala aia, dr. a zis sa las la latitudinea lui, eu am zis ca el, ca o sti el mai bine!
Fetele, am o idee: ce-ar fi sa adunam undeva toate povestile nasterilor, ma gandesc la site-ul nostru, creat de Dana, intr-o sectiune speciala? Asa am pune acolo toate povestile nasterilor pentru ca altfel e destul de complicat sa stam sa cautam printre subiecte, daca vrem sa le recitim. Voi ce ziceti? Dana, crezi ca e posibil?
Anda si bebe Mark 38+
Va pupic si fug sa pap ceva.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maria ia incearca la cap. 107 sau 106 la sfirsit...parca acolo a scris Irina povestea nasteriiHai ca verfic io si-ti zic!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cap. 107 incepind cu pagina 9 este povestea Irinei!Anda e buna ideea ta...

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'NEATZA BURTICUTELE MELE DRAGI!!

Azi ne-am trezit chiar devreme..Dupa o seara in care fiica-mea m-a cam chinuit...
apasindu-ma la greu pe col....
Am reusit sa adorm..pe la 1...insa pina dimineata nici la baie nu am fost....
Asa..acum ne pregatim sa mergem la monitorizare..apoi la aeroport...sa-l luam
pe cumnatul...Dupa care mergem la parintii lui Marius...sa-l catapultam pe cumnatul...
Vom servi masa cu totii...mai mult de 2-3 ceasuri nu stam....
In rest...noi am petrecut craciunul in ..trei..noi doi si bebelina...
cu telefoane la greu..mesaje...A fost primul craciun ..al nostru....
Dani..nu mai fi trista din cauza soacrei..astea prin definitie sunt niste ciudate...
Si mai ales mamele de navigatori..
Sora mea..care este in Constanta...este casatorita tot
cu un navigator..Si acum 18 ani,cind s-au casatorit...sora-mea era inca studenta...
Si nesimtita de soacra-sa ii facea viata un calvar...ca nu a avut fiu-su noroc...
Un capitan de vas..sa ia o studenta de nevasta???Iar acum..dupa ce a vazut ce fel
de om e sora-mea..vai,ce nora are..bla,bla...Sora-mea a ajuns intre timp directoare de liceu...
are doi copii deosebiti..au o casa model,etc...Si acum o trateaza cu flit pe scorpie...
Si asta-i super ofuscata...
Asa ca..voi sa fiti sanatosi..da-i flit scorpiei...
Ma duc sa fac un dusulik..si plecam ..
Vrem sa trecem si pe la o spalatorie auto...sa-i tragem o spalatura "albastricii"...
toate burticutele...
Aveti grija de voi si bebelini....
Nicole
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Cata merci mult ,am sa citesc ca de cand o caut .Anda buna ideea ta .
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetelor!!!
Uite ca a mai trecut o noapte linistita. Ne-am trezit la 11.
Bebe e cumintel, atat l-am miscat azi si l-am apasat sa vedem daca misca caci de nu sunam la dr. Cand am simtit ca sughite, ne-am mai linistit.

Ma bucur ca toate sunteti bine.
Daniela nu te mai enerva, ca nu rezolvi nimic.
Toate sunt din acelasi aluat.

Revin imediat.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
Ma bucur ca v-ati simtit toate bine de Craciun, ca ati petrecut si ati papat mult!
MIRELA, am vazut pozele cu bebelinul tau, este superb! Nu ne-ai spus ce greutate a avut la nastere. Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
BEE, am vazut si pozele cu bebelina ta, este foarte frumoasa si grasunica! Ma bucur ca ai venit acasa, asa iti doreai, sa petreci Craciunul acasa cu bebelina in brate, si uite ca asa este! Iti doresc sa te refaci repede, sa ai mult laptic si sa fiti mereu asa fericiti ca acum!
CATA, la multi ani pentru sotul tau, sa fiti fericiti si sanatosi si sa aveti o bebelina frumoasa si sanatoasa! Imi place foarte mult cum ati aranjat camera Biei!
JANINA, la multi ani si tie pentru sotul tau! Sper ca petreceti bine la mama ta acasa!
ANDA, am vazut ca esti foarte harnicuta, ai facut o gramada de papa! E bine ca mai poti sa faci treaba. Ma bucur ca ati petrecut bine!
IRINA, iti doresc multa rabdare cu bebelinul! Ma bucur ca te-ai refacut asa repede!
MARAKI, sper ca te simti mai bine! Nu te agita prea mult daca vine socrosenia in vizita si mai ales nu te enerva!
Fetelor, spuneti-mi si mie va rog de unde ati cumparat scutece de finet si cat costa.
Eu astept cu nerabdare sa nasc, in fiecare zi sunt mai nerabdatoare. Gabi este foarte speriat, mai ales ca stie ca va sta cu mine cand nasc si ii e mila de mine. Si mie imi este frica, dar este mult mai mare nerabdarea. Eu tot zic ca poate nasc pana de Revelion. De facut treaba nu prea mai pot sa fac, mi-e somn toata ziua. E bine ca a stat Gabi acasa zilele astea, m-a ajutat mult, mai ales cu curatenia.
Fug sa pap.
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

M-a apucat o criza de plans mai devreme, din cauza aia nici nu am mai scris.
Cand am vazut ce maini si picioare am, n-am mai rezistat.
Noroc cu Clau ca stie cum sa ma bine dispuna, ca de nu....

Cata frumoasa camera Biei!!!
Alina eu nu am gasit scutece de finet. mama a luat finet la metru, mi-a facut si cearceafuri pt. patut si scutece. Si asa este de calduros si de pufossss. Le-am spalat dar nu le-am pus in patut sa nu se murdareasca.
Maraki bafta cu vizita la soacra!!!

Soacra-mea m-a enervat de sarbatori ca nici nu se poate.
1. mi-a trimis prajituri taiate gata si aproape toate sunt uscate. Zici ca eu nu stiu sa le tai, in bataie de joc a facut asta.
2. a trimis cozonac special pt. mine, unul cu mac, altul cu branza. Stie ca mie imi place numai cu nuca. Daca nu-mi tirmitea buni cu nuca, puteam sa poftesc pana nu mai pot.Dar tot ii zic, cand vb. cu ea.
3. ne-a pus intr-un butoias varza acra. Cand sa fac sarmalele sambata, toata varza era taiata in 2 de nu aveam frunze intregi, era si mica. Ce nervi am avut atunci.
Si e numai vina mea. Mama mi-a zis sa o verific sa vad daca imi place, ca de nu-mi trimite ea frunze prin vara-mea. Dar comoda de mine nu a verificat.

Ce ziceti? si ma iubeste la nebunie!!!!
Nu ma mai gandesc, ca nu-i fac bine la bebe.
Asa ca fetele care sunt patite cu soacrele nu sunt singurele.
Nu merita sa ne enervam pt. ele.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata burtici si mamici,

Bee e scumpa foc printesa voastra sa va traiasca, sa fi sanatoasa si frumoasa Am vazut ca are cercelusi deja
Catalina a iesit foarte frumos camera Biei
Giova nu te mai gandi ca esti umflata acum, ai sa vezi ca imediat dupa ce nasti o sa iti revii la forma ta,o sa te simti ca un fluturas de usoaraAvantajul este ca esti tanara, eu nu stiu cat de mult o sa imi revin la corp,greutatea mea normala este 63-65 cel mult,acum o sapt. aveam 91 kgDin cauza asta sper sa nasc cat de curand, ca sa nu mai i-au si alte kg in plus
Alina ai inteles bine, socrosenia vreau sa vina la noi sa ne aduca din ce a gatit, normal trebuia sa il trimita pe socru ieri sa ne aduca dar vad ca nu se gandeste deloc la noi.Daca ne ducem acolo trebuie sa stie din timp ca sa faca mancare sa stam cu totii la masa, daca nu stie, nu are mancareeu nu stiu cu ce se hranesc ei in timpul saptamaniiAre idei invechite si nu am ce sa-i fac
Pup si fetele care nu le-am numitrevin

36+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele!
GIOVA sa stii ca si eu am patit ca tine azi cu bebelina asta a mea! Azinoapte a fost suspect de cuminte,abia s-a ondulat putin pe acolo,iar azi...pauza! Cum m-am sculat si tarziu...nici nu mai tineam minte daca s-a miscat dimineata de cate ori m-am trezit la pp!
Si m-am pus pe bazait la greu! Nici vorba sa reactioneze! Atunci am luat telecomanda si am pus pe posturile de muzica...Nimic la muzica populara,la manele,la Thalia,la,Shakira,la Pepe,la muzica simfonica...deja turbam! Pana am dat de niste si abia atunci si-a intins picioarele pana la ficat si a miscat putin ! Cred ca dormea tun saracuta! Acum a inceput una cu opera si sa vezi ce da din picioare! Nu stiu daca o enerveaza sau chiar ii place!
Vad ca daca aveti nopti linistite nu va dau pace socroseniile!
CATA vad ca s-a ocupat ANASEBE de tine
Si eu mi-am masurat iar burta dar vad ca tot la 98 cm se mentine.Probabil kg in plus sunt in ...picioarele cam umflate,sau mai rau pe... Si am 16 kg in plus
ANDA ar fi ceva sa nasti chiar pe 1 ian! Ar corespunde si cu statistica...cu o saptamana inainte
FLORININI,ANASEBE,DANIELA,MARIA,NICO,ALINA,MARAKI

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput