Mamici de ianuarie - februarie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 2
utocatalina spune:
Neata fetelor
...Bee ti-am vazut printesica si este minunata
...vad ca i-ai pus cerceii din maternitate si ma bucur ca-i vin asa de bine...categoric seamana cu tati acum mititica...e roscovana, nu?![]()
Eu aseara dormit relativ bine, daca scad vesnicile dureri de solduri si genunchi si aseara febra musculara de la piciorul si mina stinga
...bine ca nu s-au adaugat la astea si insomniile!
Am facut poze noi cu ultimile modificari din camera Biei...le gasiti in album la "camera Biei", iar la "ziua mea" am pus poze noi, inclusiv cu cercelusii!
M-am masurat in burta:103 cm si kg:18 luate
...Ziceti ca de acum am lua mai putin, ca am vazut ca s-au luat si 4 kg intr-o luna! Sper sa ma opresc totusi pe undeva in jur de 20!
Monica i-a zi-mi si mie cu bioritmul
...sunt nascuta pe 22 dec. 1976!![]()
Cred ca anul asta in termin cu bine, deci fara surprize, ca nu am ioc contractii, dar iau No-Spa pentru durerile difuze de burta ca la ciclu!
Fetelor care a-ti nascut natural sau cu cezariana, ma intreseaza cum v-ati descurcat cu toaleta...cu treaba mare si mica...eu i-am zis sotului sa-mi caute invelitori de unica folosinta pentru capacul de wc...e o idee buna, rea...? Mie mi-e frica numai cind ma gindesc cum voi face cih
...Bee tu porti sau nu centura (briu)?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

anasebe spune:
'Neata fetelor!
Numai bebei frumosi avem. BEE, Ana Teodora e bucatica rupta din tatal ei. Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii. Nu ma asteptam sa iesi asa de repede din spital. Dar niciaieri nu-i mai bine ca acasa.
Si noi am petrecut f. frumos de Craciun. Bebe si-a schimbat pozitia (statea cu capul in jos, cu coloana pe partea stg si ma lovea pe dreapta). Acum nu stiu cum sta de ma loveste numai pe stg. Oricum mi se pare mie ca loviturile nu mai sunt asa puternice ca in ultimnele saptamani, probabil ca s-a facut destul de marisor.
Sper ca ma mai pune Badiu sa fac o eco, deoarece, mai ales dupa ce a spus si BEE ca Ana Teodora avea cordonul bine infasurat in jurul gatului, nu vreau sa pateasca bebe ceva la nastere.
Va
pe toate.
ana sebe 35+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
marchplayer spune:
Buna dimineata
!
, dupa o noapte dormita bine...m-am cam obosit zilele astea pentru ca am vrut si eu sa particip si la imbracarea bradului, am facut si 2 torturi, si da-i si urca si coboara trepte...si m-am mai dus si in vizita la soacra enervanta! Astazi sper sa stau cumintica desi s-au anuntat cateva vizite, dar daca o sa-mi piara cheful de ei ma scuz ca ma simt rau si ma furisez in pat!
Florinini, cel mai bine sa suni la medic si sa vezi ce-ti spune ca si eu stiu ca orice sangerare, oricat de mica si nesemnificativa este un semn de intrebare intr-o sarcina(exista sangerare benigna, adica din alte motive cum ar fi fibromul) dar trebuie sa vada doctorul neeaparat!
Monica, nu-ti mai fie asa frica de cezariana, eu ma consolez ca fac multe femei aceasta operatie, adevarul este ca unele o suporta mai bine iar altele nu, depinde foarte mult de organism, de stratul de grasime de pe burtik, si eu acum ceva ani am suferit o operatie de chist ovarian dar ma gandesc ca nu prea exista comparatie pentru ca atunci eram foarte slaba si in afara de asta nu mi-au taiat si uterul!
Giova nu te mai gandi cand nasti, o sa stii cand sa pleci la spital, nu are rost sa petreci niste zile sau chiar saptamani in teroare...nasterea este inevitabila, hai sa suferim doar atat si atunci cat trebuie.
Maraki, tu azi te duci in vizita la socrosenie...iti urez sa ai o zi buna! Aveai dreptate cu ce ai zis despre soacra-mea si eu am gandit la fel dar probabil ea a considerat ca atat merit...nici ea n-o sa mai "pupe" nimic de la mine...cred ca inca n-a inteles pe langa cine trebuie sa se dea, ea il perie inca pe fie-su dar nu stie ca nu se intampla nimic daca eu nu vreau!
Hai ca m-am trezit ambalata inca de ieri...
Pup toate fetele si va urez in continuare petreceri frumoase si linistite...cam asa cum spunea Giova in mesaj!
daniela 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
anasebe spune:
Catalina, hai ca ti-am facut eu bioritmul.
In urmatoarele 7 zile stai critic fizic si emotional, dar intelectual ... esti aproape de max. Apoi zile critice ai de abia peste 19 zile cand intelectual si mai ales fizic esti la pamant, dar emotional esti foarte bine.
ana sebe 35+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
utocatalina spune:
Ana deci zici ca, cam peste 19 zile? Ia sa vad cind cade!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()

utocatalina spune:
In jur de 14 ian? Am calculat bine? Ufff, dar mi-am dat seama ca nu conteaza ca si eu o sa fac cezariana!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()

marchplayer spune:
Ce frumusica este fetita lui Bee, vai si ce cercelusi maaari are! Chiar ca seamana cu taticul ei!!
Cata, este buna ideea aia cu hartia pentru colacul de Wc, nu stiu unde se gaseste dar si eu ar trebui sa-mi iau ca altfel cred ca nu ma duc deloc la toaleta cat stau in spital!
Ana nu fi speriata ca nu se intampla acum la toti bebe la fel! Tu nasti natural?
daniela 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
utocatalina spune:
Daniela am auzit ca in supermarketuri s-ar gasi...Dan s-a dus azi la Cora...sper sa gaseasca, ca eu altfel, din picioare nu pot sa fac treaba mare ioc!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 2 zile ![]()

Florinini spune:
Fetelor vad ca incepeti sa va treziti, eu ma pregatesc de culcu. Sa aveti o zi buna, plina de bucuria si binecuvantarea Sfintelor zile de sarbatoare. Daca ati sti ce dor mi-e de sarbatorile din Ro
, de atmosfera cu colinde si de mirosul cosurilor fumegande..., dar noroc ca mai comunic cu voi si se mai atenueaza din starile astea, plus ca il am pe sotul si putem depana amintirile copilariei noastre, si asa ne mai simtim si noi printre sarmale si coZonaci romanesti
.
Sorry daca am fost off topic, dar mi-am spus si eu oful...sa nu va suparati pe mine 
Florinini
si
bebe David 37+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Maria28 spune:
Buna fetele !
Craciunul la noi a fost super dragut ,cu de toate la socrii pe masa ca eu nu am facut nimic ,de cand ai stiu dau masa de Craciun si de Paste asa canu are rost sa ma apuc sa fac si sa se strice .Noi am petrecut asa de frumos cu totii socrii,bunica ,frate ,cumnat ,cumnata si bebe si bineinteles noi
...la anu a zis sa ai mai invitam si noi ca nu o sa le mai ajunga scaunele in ritmul in care ne inmultim
Ma bcucur ca toate ati avut o seara speciala de Craciun si lipsita de peripetii .
Bee fetele au dreptate ,fetita ta seamana fff bine cu taticul ei ...e o dulceata 
Cine se ocupa de listuta ..sau unde credeti ca ar trebui sa gasim si noi povestile nasterilor ...eu una nu am gasit-o nici pe a lui Irina ...si tare mult mi-ar fi placut sa citesc ![]()
31+