Mamici de martie-aprilie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
Catrinel_17 spune:
Corinag, felicitari pentru baietzel!!!! Sa va traiasca si sa fiti fericiti!
sa intri mai des de-acuma!!
Tina, wow, da chiar ca ai recuperat acuma cu scrisul!! Misto pozele de revelion! Cred ca v-ati distrat o gramada!!
Nshiro, daca ai timp, imi explici si mie ce exercitii trebuie sa faci ca se sa intoarca bebe, te rog? Eu am gasit ceva www.huggies.com/au/pregnancy_birth/antenatal_care/babys_position.asp" target="_blank">aici (la ideas for turning a breech baby). Da’ sunt curioasa ce ti-a zis tie doctorul, ca la ultimul meu control (la 25 sapt) bebelina mea tot cu capul in sus era… oricum, a zis ca mai are timp sa se intoarca, daca are loc. Pina in sapt 30…
Tot in site-ul ala mai zice ca 30% din copilasi sunt cu capul in sus (breech position) la 30 de sapt. Jumate din ei se vor intoarce spontan in urmatoarele 2 sapt. 14% din bebei sunt cu capul in sus la 32 de sapt si exista 60% sanse ca ei sa se intorca inainte de nastere. Mai putin de 5% din bebelusi sunt cu capul in sus la 37 de sapt. Un sfert din ei se vor intoarce (daca este loc).
Catrinel & bb mik
doublemom spune:
Da Tina vrem pe listuta! cum sa nu! Mami Miha este nascuta pe 10 nov 1967, um 03 iun 2005, dpn 19 mar 2006, iar gogoasele mele sunt Maia si Stefana. Dr.a noastra este Cezara Bucur de la Maternitatea Giulesti.
Nshiro, daca nu imi prind urechile, sper sa avem poze azi
Miha 29+
Polixeni spune:
LA MULTI ANI PE 2006!!! VA DORESC DIN TOT SUFLETUL SARCINA USOARA, NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI!!!
Iaca a trecut si 2005!!! Acum avem alte prioritati: venirea bebeilor!!!Nu stiu despre voi,dar eu deja incep sa ma gandesc cum va fi la nastere...de-abia astept sa-l vad si pe bebe.Luni mergem si noi la doctor.Ieri am facut iar analize (sange,urina,glicemie si toxoplasmoza).Cad ma gandesc ca mai am 10 sapt....Intre timp,bebele e tare vioi si da din picioruse si manutze mai-mai manca-l-ar mama pe el de baiat!!! Lumea imi zice ca nu am burta pt luna in care sunt si mai ales pt baiat...
In schimb, mie imi curge de pe acum un lichid din sani,ca un fel de lapte dar nu cred ca e lapte...vad pete usor galbui-maronii pe maieu.Voua vi s-a intamplat asa ceva?
Va pupicesc pe toate si aveti grija de voi
POLI 30+ 
dananita spune:
LA MULTI ANI! UN AN CU SANATATE, BUCURII, IMPLINIRI SI NU IN ULTIMUL RAND BBLUSHI EXCEPTIONALI!
Am fost pe 29.12 la dr, la echo si BB avea 1.477 grame si mi-a zis ca e maricel![]()
In rest, acum sunt toate bune. Sper sa apuc sa citesc din urma tot si sa va scriu pe indelete si mai des.
Va pup,
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
andra_simona spune:
Felicitari aida_o pentru gogosica ta si nastere usoara si bebica sanatoasa.Am si eu o intrebare unde ti-ai facut ecografia 3D de te-a costat atata ca eu mi-am facut eco 4D la 18 saptamani la MEDLIFE si cu tot cu inregistrare ma costat 2100000.Te intreb ca acum pe 16 ianuarie am iara programare si daca merita in alta parte.....nu mai merg la MEDLIFE.
andra_simona spune:
Fetelor mai am si eu o nelamurire poate ma ajuta cineva.U.M este 30 iunie.Prima oara doctoru mi-a spus ca trebuie sa nasc pe 1 aprilie.Dupa aceea ca tre sa nasc pe 6 aprilie iar acum ca pe 16 aprilie.Eu nu mai inteleg nimic.Datele pt listuta le-am scris dar cu 16 aprilie.Oare e bine?iar din socotelile mele ar trebui sa am 28 de sapt el mi-a spus ca sunt 27.
MP spune:
Buna dragele mele!
Mai traim,sa stiti.Doar ca nu avem timp nici sa respiram zilele astea.Am inceput noul an in forta.Am incercat sa citesc tot ce s-a mai scris,ma bucur ca sunteti cu toatele bine si ca ati petrecut Sarbatori minunate.
Noi am stat de Craciun la Bucuresti,iar de Revelion am mers la Suceava.Nu ne-a rabdat inima sa nu mergem si pe acolo un pic,sa fim alaturi de cei dragi.Asa ca am petrecut ca "la mama acasa".Din pacate nu am facut fotografii.Noi am filmat mai mult.Singurele poze le-am facut cu telefonul...si alea pentru a imortaliza minunatia de bradut.Mi-am pozat si burtica de la 28 de saptamani si un pic. S-a rotunjit binisor.
Deocamdata va salut pe toate si va imbratisez pe noul an! Cum mai prind un pic de timp mai intru sa va scriu.Pana atunci sa nu ne uitati!!! Suntem aici,mereu cu ochii si sufletul pe voi.
29+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
Zuzilici spune:
Fetelor aseara ... cred c-a fost
PC-ul meu.
In orice caz azi sunt pe fuga dar tot am cate ceva de zis.![]()
Nshiro LA MULTI ANI! sanatosi si frumosi alaturi de bebe altletic, care pana la urma o sa se si intoarca. 
Aida_o multumesc de informatii.
Sa-ti traiasca bebelina frumoasa si iubita!
Tina promit sa nu mai plang decat de bucurie. ![]()
Catrinel arati super! 
Fetelor eu as mai scrie, dar zau ca nu mai am timp acum. Promit sa recuperez diseara.
[
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
tania2 spune:
catrinel 17 mi-am creat album la webshots.com
http://community.webshots.com/user/red_tania
dar nu reusesc sa-l pun sa-l vedeti voi
daca mai ai rabdare spune-mi cum sa fac
multumesc
bb si tania 25+
bb si tania