Mamici de martie-aprilie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
anairda36 spune:
Bine ai venit doublemom, iti doresc in continuare o sarcina usoara cu cele doua papusele din burtica ta.
La multi ani nshiro !!! Sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos si tot ce-ti doresti tu sa se implineasca!!!
Tina ma bucur ca te-ai simtit bine, se simte in tonul cu care scrii. Si eu as vrea sa ma apuc de cumparaturi si sa invat drumul la spital. Ma tot gandesc ... daca ma apuca cand sotu e la servici? El face o ora si jumate pana acasa si mai este de facut o juma de ora buna pana la spital, asta daca nu e trafic .... o sa ajung sa nasc in masina.
Andreea Georgiana nici eu nu rezist sa stau prea mult pe scaun, trebuie sa ma misc sau sa ma plimb. Ma bucur ca ai avut sarbatori frumoase.
Bine ai venit andra simona. Pe listuta te va trece Tina, ea e "sefa" dar te rugam frumos sa nu mai scrii cu caps ca sa nu credem ca vrei sa tipi la noi.
Aida_o sa-ti traiasca bebelina pizdulina si daca tot e gratuit mai du-te o data ca nu strica.
Eu am inceput anul racita. Ma doare gatu de abia inghit si nu imi trece cu nimic din ce e permis.
30+
tania2 spune:
salutare burtici
aida o felicitari pentru bebelina frumoasa, sanatoasa si minunata. Cand vad eco nu pot sa cred ca minunile astea sunt la noi in burtica.
Bun venit doublemom si andra simona. Sa aveti bebei sanatoasi miscaciosi si nasteri usoare.
Doublemom si eu am in familie gemeni si toti sperau ca si eu o sa am pentru ca am o ditamai burta.
AJUTOR nu stiu sa pun poze..... neuronu meu nu mai vrea sa functioneze la capacitate normala.
Ieri am avut o zi... stiti voi de care. Nu mi-a convenit nimic si spre seara m-a umflat un plans de nu ma mai puteam opri. Noroc cu bebelina mea care s-a agitat foarte tare si la un moment dat a inceput sa sughita ca altfel cine stie cat boceam.
Astazi m-am trezit mai optimista desi stau in casa si nu se intrevede nimic la orizont.
Pupici
si sper sa ma ajutati cu pozele.
bb si tania
doublemom spune:
Va multumesc tuturor si suntem mandre ca bebitele noastre
si mami a lor
sunt vedetute pe aici
.
Sunt convinsa ca nici o mamicuta nu e mai putin fericita ca mine sau mai putin mandra de burticuta ei si de bebelul din ea.
Nu stiu sa va spun daca iau bataita mai multa sau mai putina decat voi pentru ca e prima data cand sunt insarcinata, desi am 38 de ani. Va dati seama ca e un mare miracol ce mi se intampla si ca de 7 luni plutesc de fericire, zambesc continuu ca o toanta dar nu ma pot abtine.
Am fost in al 9-lea cer cand am vazut "dunga roz care conteaza" pe test dar linistea si curajul de a merge mai departe le-am capatat la a doua eco, atunci cand s-a vazut ca avem 2 bebei - eram in 9 saptamani.Parca asteptam vestea asta...
Miha 29+
nshiro spune:
Dragele mele va multumesc din suflet pentru urarile atat de frumoase! 

Eu tocmai venisi de la doctor si pot sa va spun ca bebelina mea isi face de cap. Nu s-a intors inca si sunt in saptamana 29, asa ca dom` doctor m-a pus sa fac gimnastica, de fapt sa stau intr-o anumita pozitie cate 10 minute seara inainte de culcare si peste o saptamana m-a chemat iar la control sa vedem daca s-a intors. Sta exact in fundulet, cu capul sub coasta stanga, fundul pe ovarul stang si se joaca cu manutele si cu picioarele pe la buricul meu ca uneori ia burta tot felul de forme ciudate de zici ca-s in filmele de groaza iar cand o apuca dantuiala imi face vezica varza cu picioarele... Exact in aceeasi pozitie era si acum 3 saptamani (la 26 de saptamani), asta dupa ce la 24 fusese cu capul in jos....
Masuratorile ar fi urmatoarele:
TINA attention please!
29 saptamani si 1 zi:
*greutate: 1480 grame - corespunde unei sarcini de 29 de saptamani si 3 zile
*lungimea femurului: 5,43 cm - corespunde undei sarcini de 30 de saptamani
*suprafata corpului: 53,21 cm patrati - corespunde unei sarcini de 30 de saptamani si 5 zile
*diametrul capului: 7,16 cm - corespunde unei sarcini de 27 saptamani si 5 zile
Cat despre "masuratorile" lu` mami, va divulg faptul ca am ajuns la aproape 63 de kilograme, cu 12 mai mult. Tot azi mi-a luat si sange, hemoglbina se pare ca e OK, am o valoare de 11,2 (la inceput aveam 11,8), doct. a zis ca e bine, deci eu cred ca sunt cam la limita...
rocsana si bebe chan
corinag spune:
Buna fetelor,
Am revenit si eu dupa o perioad cam mare de absenta. Va doresc in primul rand nastere usoara, bb sanatosi si un an in care sa va bucurati de bb impreuna cu familiile voastre!
Noi suntem bine, am facut si triplu testul si totul e OK,baietelul meu e maricel, se zbenguie mai mereu, uneori ma si sperie fiindca ii simt miscarile destul de jos.
Voi pune poze cu eco 4d pe care am facut-o la 22 saptamani si i se vede fetisoara din semiprofil; seamna ff mult cu surioara lui mai mare.
Tocmai m-am intors de la o analiza ptr testarea anticorpilor anti A2. La prima sarcina nu au fost probleme, sper ca nici acum.
Am o burtica mare mare ptr 24 saptamani si am luat si 6,5 kg pana acum
, grosul de sarbatori.
Sarbatorile le-am petrecut acasa, cu musafiri si vizite dar saptamana viitoare mergem la Predeal la schi (va schia barbatul meu si poate vrea si Ilinca, dar ma indoiesc).
M-am mai gandit la numele bb si cred ca va fi:Tudor Andrei
Pupici tuturor si promit sa intru mai des!
Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bebelusul de fratior din burtica 16+sapt
Ilinca mea
Catrinel_17 spune:
Ufff, aida, Google video „is not available in my country“!
dar cred ca stiu filmuletzul respectiv, e super super haios!!!
Ha, acuma am citit, deci e fetiiitzaaaaa!!! Felicitari!!!!!!!!!
sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!
Andra simona, pe mine delicata mica nu ma pocneste asa…se misca numai cit sa simt ca-i acolo, puturoasa mica. Am mai auzit de puturosei din astia care in burtici erau niste finutzi, si pe urma s-au facut niste zvapaiati de numa’…. Ar avea si pe cine semana, taica-su a fost ingrozitor cind a fost mic, mai bine pazeai o turma de iepuri!
In 11 am control, miercurea viitoare…
Anairda, ai grija de tine. In pat, cu rabdare, ceaiuri si tot restul de leacuri. Sper ca nu mergi la servici asa racita….
Tania2, unde vrei sa pui pozele? Poti sa pui de exemplu la Yahoo photos (trebuie sa te definesti ca user) sau la community webshots. (community.webshots.com)
La yahoo faci asa:
Faci account la http://login.yahoo.com/config/login?.src=ph&.done=http://photos.yahoo.com/ph//my_photos&.intl=us
Continue to Yahoo photos.
Create new album
Name the album
Sharing Setting – public
Continue
instaltalezi "easy upload tool" – faci click pe “run” – save pe hard disk
la sfirsit: “Do you want to run this software”: zici “run”
Add Photos With Drag and Drop – select photos
(este un tutorial sub “need help” daca ai nevoie…)
La sfirsit: view album si copiezi adresa de web: de ex: http://pg.photos.yahoo.com/ph/timiscross/album?.dir=/f18c (a mea)
Catrinel & bb mik
nshiro spune:
Doublemom repejor te asteptam cu pozici!
Catrinutza, Maria Ruxandra e tare frumos
! Cum adica sa-i mai pui inca un nume de sfant? Adica ceva de genul Maria Ruxandra Gabriela?
Tina ce achizitii ai facut? Asteptam pozici daca vrei sa-ti trecem cu vederea lipsa indelungata....
Andreea Georgiana imi pare rau ca ai fost racita de Craciun si nu ai putut papa ca lumea toate bunurile... Neaparat sa pui poze de la revelion cu rochia aia superba...
Ama kaly tare frumoasa mai esti! Ti-am mai zis eu sotul ala al tau e un mare norocos! Lasa burtica asa micuta cum e ea ca are timp sa creasca!
Andra Simona bine ai venit! Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!
Kim daca ar fi dupa mine as merge la munca pana in ultima clipa (vorba lu` sotu cica o sa nasc in cabinetul medical al scolii) da ma obliga boss-ii sa-mi iau prenatal. Ei voiau sa ma puna pe liber din saptamana 34 ca cica asta ar fi limita dupa lege, abia am reusit sa-i conving sa ma mai lase 2 saptamani in plus... Mi-e teama ca ultimele saptamani vor trece foooooaaarteeee greu si mi s-ar parea infernal sa trebuiasca sa stau acasa o perioada asa de lunga. Asa ca eu sper sa muncesc pana in sapt 36 iar in a 37-a sa nasc
. Desi termenul e 22 martie, as vrea sa nasc pe 3 martie caci atunci se sarbatoreste ziua fetitelor aici in Japonia (ziua baieteilor e pe 5 mai)
Ceela felicitari pentru bebele de doua kg!
Fericito! Numai 7 kg, zici?
Aida FELICITARI pentru printesa!!!!! Iaca i-o facusi socrului! Dar nu conteaza, sanatoasa si frumoasa sa fie!!! Eu nu am reusit sa vad link-urile puse de tine (google video)
. Mai usurel cu rulada...
Anairda insanatosire grabnica!
Corinag bine ai revenit si felicitari pentru bebe Tudor Andrei! Si eu simt unele dintre miscarile foarte jos si se pare ca danseaza (da din piciorute, o vrea sa se ridice in picioare cine stie...)
rocsana si bebe chan
Tina_Welsh spune:
Kim,cum spuneai si tu cu patutul,mi-am luat si eu aseara un baby bouncer,si numai cu ochii la el stau,abia astept sa il vad pe pitic(a) in el!
Maria,felicitari pentru fetita miscareata si ascultatoare!Sa creasca mare si voinica si frumoasa!
Zuzilici,ma bucur ca finally a simtit si sotul tau bebelusul!Nu-i asa ca te intreba mereu de ce nu simte?
SUnt asa de haiosi si de prostuti cateodata sotii astia ai nostri!
Dupa cum spune si Serj,unde esti Tcelen?Stie careva ceva de ea?
Tania,imi cer scuze pt intarzierea cu care iti raspund.Daca vrei sa iti faci album te duci la www.webshots.com , iti creezi un cont acolo,te duci la photo albums,downloadezi fotografiile si ai acolo optiuni sa faci albumul public sau privat.Dupa ce ai terminat de adaugat pozici iti scrie undeva deasupra pozelor un link cu adresa unde poate fi vizionat albumul de poze.Incepe ceva cu http//.community !Succes!
Catrinel,welcome back!Da ce repede te-ai intors!SI ce fain ca te-ai intalnit cu Delia!Minunat!
Dea,eu zic sa nu te ingrijorezi in privinta miscarilor.Uneori asa sunt bebeii mai finuti si alteori te indoaie!Eu am incetat sa imi mai fac griji ca vad ca imi fac degeaba!Daca nu vrea sa miste nu misca dar cand misca..vai si-amar!
Ceela,frumoasa foc burtica!
Aida,tu ai pus pozele alea acolo,dar vrem burtica!Iar cu ingrasatul,stai cuminte.Ca nu te-ai ingrasat.SI gandeste-te ca totul e pt bebe si o sa pierzi mult dupa ce nasti asa ca nu te mai stresa aiurea!Extraordinara rulada!O fac si eu diseara!
Luizax,welcome back.Am sa te adaug din nou pe listuta,dar mai da si tu cate un semn de viata din cand in cand!Felicitari pentru bebelina!
Serj,ureza-i lui Cat multa sanatate si tot ce isi doreste si din partea mea!
Zuzilici,frumoasa rima!Poeta te-a facut mami tau!
Batentian Dana bine ai venit printre noi!Sarcina usoara,bebel frumos si sanatos!Imediat te adaug pe listuta!Sa imi fie cu iertare intarzierea!Si 

pentru 3 ianuarie!Of am ramas in urma sa nu ma bateti!
Catrinel,da ala e bradutul..sub care nu s-a intamplat nimic!![]()
Doublemum,bine ai venit printre noi.Sarcina usoara si fetite sanatoase si voinice.te rog insa sa imi dai mai multe date pentru a te trece pe listuta.Da-mi data nasterii a ta,Um-ul(prima zi a ultimei menstre),sputalul la care vei naste,doctorul cu care vei naste,si numele gogoselelor daca te-ai hotarat!
Nshiro 

!Iertaciune pt intarziere!
Catrinutza,super pozicile!
Ama_Kaly,frumoasa ca o papusica esti!
Andra_Simona bine ai venit!Hai ac ne potrivim!SI eu tot in 84 sunt nascuta,UM-ul meu este pe 29 Iunie al tau pe 30!SUper!Sarcina usoara si bebel mumos si sanatos!
Aida,felicitari pentru fetita!Si mai avem o fetitaaaaaaa,tralalalala!SI uite asa listuta se face numai bleu si roz!Urai!
Eu,am fost ieri..si am spart la bani..auci!Dar trebuiau!AM luat un baby bouncer ca asta de-aici www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruHome/BruActiveBaby/BruActiveBabyRockersBouncers/723398?ref=Search" target="_blank">click,am luat 9 body-uri cu mesaje dragute,gen "allways ready for a cuddle","hug me" si etc., 3 babetici la fel cu mesaje din astea,botosei,manusele anti zgariat,set biberoane nou-nascut,ca nu se stie ce surpriza am,unghiera si forfecuta de unghii,buretel pentru baita ultra soft,3 prosopele de fata,salteluta de schimbat si termometru si cam atat.SI astazi incep repriza 2!Vreau sa iau cadita si mai vad eu ce.Oricum am sa pun pozici in curand si de la revelion si cu cumparaturile!Va
dulce si aveti grija de voi!Acum actualizez putin listuta si dupa aia fug!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Tina_Welsh spune:
Si uitai,daca vrei pozici cat de cat pana le pun eu pe-ale mele uitati aici de la revelion! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/bunduchi/album?.dir=/4d43&.src=ph&.tok=phOJDMEBrTn5esCC va 
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
danielaneda spune:
Buna burticoasele mele dragi!
Nshiro LA MULTI ANI, sarcina usoara, nastere fara durere si bebe frumos si sanatos! si scuze de intarziere, stii cum e cu neuronul femeii gravide![]()
Laura Ioana iti multumesc pentru raspuns. Am fost si eu la medic si mi-a recomandat pentru arsuri, tot Dicarbocalm![]()
Ile 77 si eu sunt din acele persoane careia i-a aparut lactatia, desi sunt doar in saptamana 28. Lactatia la mine a aparut in urma cu aproximativ 2 luni
, iar lucrul acesta m-a facut sa fiu constienta ca voi fi cu adevarat mamica 
Kim si pe mine m-a impresionat acel site. Plecand de la ceea ce am vazut acolo incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult ca ar trebuii sa imi car sotul cu mine, in sala de nasteri...Vazand acele poze parca am trait pentru o clipa fericirea acelor mamici in momentul in care si-au tinutin brate, pentru prima data, bebelacii.
Ceea ce nu mi-a placut au fost acele mamici care nu au avut bunul simtz sa mai dea jos din pilozitatea inghinala care se confunda la un moment dat cu parul copiilor
Sincer, unele parca nu au vazut un aparat de ras in viata lor...
Doublemom bine ai venit printre noi si felicitari pentru bebelusi. Esti o mama eroina 
Aida o bebelina ta este superba, iar pozele sunt pe masura...
Va pup!
Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'