Mamici de martie-aprilie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
ama_kaly spune:
Am pus si eu pozele de la Craciun,Revelion si cu burtica la 21 si la 22saptamani!!! Nu prea am burtica dar..crestem si noi abia acum incet-incet! Vizionare placuta!!!
nshiro iti spun si eu acum LA MULTI ANI!!!!!!!!!! Sa ai un bebel perfect si o nastere cat mai usoara!!!
Scuze pt intarziere!!doublemom bine ai venit la noi si felicitari pentru cei doi bebei din burtica!!!
io
23+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
aida_o spune:
Tinutza,
vezi ca www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65597" target="_blank">aici e o mamica doritoare sa intre pe lista noastra, poate ii raspunzi tu dupa ce o treci pe lista 
Cred ca ea-si imagineaza ca nu poate posta la subiectul nostru daca nu e pe lista (i-am zis eu ca nu-i asa).
24+1
andra_simona spune:
LA MULTI ANI BUTICI NASTERI USOARE SI BEBICI SANATOSI SI FRUMOSI.EU SUNT INCEPATOARE SI AS VREA SA-MI SPUNETI SI MIE CE TREBUIE SA FAC SA MA INSCRIU PE LISTA GRAVIDUTZELOR DE MARTIE-APRILIE 2006.
D.N 13.07.1984 UM 30 IUNIE/BEBE D.N 16.04 2006 BUCURESTI SPITALU UNIVERSITAR
DR MENDEZ LUIS
27 SAPTAMANI
Catrinel_17 spune:
Doublemom, bine ai venit printre noi!!! Mai zi-ne despre tine si despre gogoselele tale!! Sunt fetitze amindoua? Sarcina usoara si nastere la fel!!!
Andreea G, bine ai revenit printre noi!!! Ai avut sarbatori frumoase!!
Pozeeeee!!!
(Io zbier dupa poze dupa ce ieri am promis ca pun azi online si azi am uitat aparatul acasa. Neuronul, batu-l-ar!!!) 
ama_kaly, misto pozicile tale!! creste ea burtika!
lady hawk, cit mai stresezi beba mica cu contabilitatea?? ![]()
adar, felicitari pt bebe maia!!!!!!!!!!!
sa-ti traiasca si sa- va aduca numai bucurii!! (sorry de intirziere)
andra simona, bine ai venit!! Tina o sa-ti treaca datele pe listutza dupa ce citeste mesajul tau. sarcina usoara si bebe sanatos!!! 
Catrinel & bb mik
kim spune:
Doublemom si andra-simona, bunvenit printre mamicile happy! Doublemom, ce bine ca avem si gemeni in martie -aprilie!
Nshiro scumpo, la multi ani cu intarziere! Be happy, o sa ai un bebe minunat! In orice caz esti o curajoasa sa mergi la lucru pana in sapt 36.
Aida, mersi pt promtitudine
, cam la acelasi lucru ma gandeam si eu, dar asa sensibiloase cum suntem e bine sa stii ca si alte mamicutze gandesc la fel. Bune linkurile cu bagajul de spital si video-urile cu sarcina si bebeii! Vreau sa nu ma ia f tare prin suprindere momentul atat de asteptat, sa am ce-mi trebuie in bagajel ca de-l las pe sotior sa-mi aleaga chilotzeii, sigur pe aia de dinainte de sarcina, va fi un esec total. Parca imi imaginez mutritza lui ciuf la faze de-astea... Apropo, ciuf, am citit si eu ceva la Viacord, tu cum faci cu pastrarea cordonului ombilical, ai semnat ceva pt asta?
Ama-kaly, mamicutza tanara, sper ca ai avut o vacanta de vis la munte cu bebitzu'...
Catrinutza, apropo de tsunami din burtica, ieri a fost tare cuminte fetita, chiar imi faceam griji ca de ce nu misca, azi si-a rreluat bioritmul si mi-a revenit si mie inima la loc. Cert e ca burtica mi-e atat de rotunda ca bazinul a ramas mai mic si nu mai pot sa dorm pe nici o parte, am impresia ca dorm pe bebelusa...
Catrinel, tb sa-i antrenam pe sotiori sa manevreze aparatul foto si camera video, sa preia ei de acum raspunderile astea si multe altele, noi o sa avem in curand alte treburi mai importante...
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
andra_simona spune:
BURTICI OARE CUM O FII SA AI DOUA GOGOSELE?CA MIE UNA SINGURA IMI MUTA BURTA DIN LOC
.SI DE FICATU MEU NU MAI ZIC CA DOAR ACOLO STA.DAR EU SUNT FERICITA CAND IL SIMT PE BEBE CRED CA SI VOI
ceela spune:
LA MULTI ANI !2006-un an plin de bucurii.
Ma bucur ca am intrat toate cu bine in noul an, si ca listuta noastra chiar s-a marit. BUN VENIT noilor noastre prietene!
Eu astazi am fost la dr., BB e bine, are 2050 gr., colul e inchis, si nu avem probleme.
Maine merg la medica de familie sa-mi dea prenatalu, sper sa n-am probleme cu asta.
De sarbatori am fost cam carnivora, asa ca avem la activ +7,5 kg fata de inceputuri, si abia acum se pune grosu.
Va pup cu drag,
ceela, 31+
poze
aida_o spune:
andra simona,
sa stii ca eu mi-am dorit sa am gemeni (mai ales ca am in familie), dar n-a fost sa fie. oricum, si eu ma gindeam zilele trecute ca, daca eu ma pling de loviturile unui bebe, nu stiu cum as rezista la doi
eu ma bucur tare mult ca avem si noi o mamica de gemeni, ca la ianuarie-februarie sunt doua mamici, una dintre ele a nascut deja
ciuf,
asta e pentru tine, dedicatie speciala
. si asta, si asta (ultima e live, deci sunetul ceva mai nashpa, dar suficient incit sa-mi dau seama ce voce teribila are tovarasu' cintaretz :) si uite si de la o lansare.
de cind am descoperit Google Video, caut videoclipuri in disperare, trece ziua mai placut aici la birou (nu ca n-as avea de lucru, da' sa-mi incint si eu urechile si ochii, din cind in cind)
kim,
n-ai pentru ce, si eu am cautat liste de-astea, insa nu cu asa de mult sirg :)) noroc ca ai aparut si tu cu aceleasi intrebari, ca pina ma mobilizam eu... ehe...
Tina,
spor la cumparaturi, sa ne zici ce ai gasit bun!
Eu am mai facut aseara doua tavi de rulade, deja salivez la gindul ca ajung acasa si infulec iar ![]()
Noi mergem diseara (peste fix 4 ore si 10 minute) la eco 3D, sa aflam daca e bebelina sau bebelin! Abia astept! Va anunt!
Pina atunci, uite niste pisici haioase :)
24+1
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt
Zuzilici spune:
Aida_o sa ne spui ce e pana la urma. Apropos cat te-a costat 3D? Multumim pentru site-uri. 
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
aida_o spune:
gata! cica e fetita, se pare (tot cu picioarele incrucisate a stat, abia ce se putea vedea ceva, si culmea - cind deschidea picioarele, punea mina intre picioare, parca special ca sa acopere!)
a cascat o gramada, si a tot stat cu picioarele pe linga gura, doritoare sa-si suga macar un deget de la vreun picior.
am pus poze de la eco 3D si 2D de azi, aici
Zuzilici,
eco a costat $190$ + taxe = $203.13 (a durat 30 de minute sedinta, si am primit poze si inregistrarea celor 30 de minute pe dvd)
mai putem merge o data pentru un re-check de 5 minute, gratis, daca nu suntem convinsi ca s-a vazut clar sexul azi. eu ma gindesc sa mai merg mai incolo, pe la 28-30 de saptamini. pai daca am dreptul la o verificare gratuita, de ce sa nu ma duc? ![]()
24+1