Mamici de martie-aprilie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Tania 2, Il vad, ai reusit!!! Wow, mireasa superbaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Zuzilici, multumesc!

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Hellooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doublemom Bravo pt grasunele si bafta la control... Poze, poze, poze, poze, poze, poze, poze, poze, poze, poze...etc... poze....am fost suficient de subtila???!!!
Andreea Giorgiana draga mea, daca intri pe albumul meu cu poze ai sa gasesti si pozici cu pisici...au ramas la ai mei parinti 3 din cele 4 iubitzele (toate negre), iar acasa de drag am aciuat o pisica din petece...asta asa,,,, ca sa te sacai un pic.
AmaKaly, dragutzo....sebi al tau o sa rupa ceva inimioare prin adolescentza...
AndraSimona bun venit printre noi...
Ceela felicitari pt grasun...deocamdata bati recordul cred...da' stai tu ca vin eu maine de la control si va arat eu voua ca vorba aia al meu puradel e crescut cu ciocolata....
Kimishor si eu am momente in care simt ca dorm pe BB dar are grija sa ma traga de atentie daca se intampla asa...si credema ca nu e delicata
Aida...ai o rusinica??? nu s-ar zice dupa cum pozeaza la 3D...oricum sa iti traiasca si sa te bucuri de gogosica.
Nshiro draga mea...am zis sa aiba mai multe...chiar daca nu o sa ii apara in certificat, dar la botez sa aiba ...sotzul meu are doua pe certificat si acasa e strigat dupa al treilea care l-a primit numai la botez...sa aiba draga de ea de unde alege...si mama ei de treaba ai nimerit unul din numele pe care in mod sigur nu vreu sa il dau ....plus ca parca nu vreau sa aiba nasii prea mult loc de intors...
Si vad ca esti curajoasa sa muncesti pana in ultimul moment...eu am zis ca mai lucrez luna asta si gata, nu de alta dar vreau sa ma odihnesc inainte de marele hop.

Maine ma duc la control si de abia astept sa vad ce imi mai zice despre corcodusha mea vesela...si sper ca si tati sa poata veni sa vada spectacolul....

Pana maine cand vin cu vesti proaspete va pupacesc pe toate si aveti grija de voi si de burticii vostri.

30 incheiate azi

un puiutz de moldovean

buritici burticoase si alte poze mumoase

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

dragelor, ma lasa nervul cu pozele astea. Am incercat initial cu yahoo dar la ce conexiune am io.. dureaza cam 5 ore.. ca sunt fisiere cam mari. incerc acum pe webshots poate au ceva care le mai perie sa se micsoreze...
pupici si rabdarici

Miha 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Tinaeu nu prea ma ingrijorez de miscarile piticei, atata timp cit misca. Are citeva zile in care se misca incontinuu si apoi vreo saptamana este tare discreta, asa este programul ei. Mai mult ma ingrijorez de scurgerile astea vaginale abundente care ma scot din sarite. Stiu ca nu este lichid amniotic ca doar m-au cautat 3 doctori si toti au zis acelasi lucru si nu e pisu ca nu e galben. Sint albicioase si abundente ... ma enerveaza, dar peste tot pe unde am citit, este normal!
Azi ma duc si eu la doftor sa vedem ce mai zice de bebelina. Trebuie sa imi faca testul de glucoza, sa ma programeze si o sa-l bat la cap sa ma mai trimita la un echo. Sa vedem daca reusesc.
Andreea 29 sapt. +

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

intrebare

Maine sunt programata la cosmetica sa ma epilez cu ceara ca am ajuns la performanta de nu mi-o mai vad. Oi fi eu cat elefantul dar nu vreau sa fiu si maimutica. Credeti ca este bine? Voi cum va epilati?

bb si tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Andra Simona eu am o rotita daia pe care se uita dr. meu de fiecare data cind ma duc la control. Dupa UM 30.06 maine 05.01.2006 implinesti fix 27 saptamani. Data nasterii arata ca ar fi pe 6 aprilie.

http://community.webshots.com/user/red_tania

bb si tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Va pup fetelor si La Multi Ani!, sa fim sanatoase impreuna cu printishorii si preintzesele noastre si sa avem un an extraordinar plin de satisfactii. Cea mai mare se apropie vertiginos.

Noi suntem bine, sanatosi, bebe e activ mama-mama, face niste figuri prin burtica de o muta in toate partile si ne umple sufletul de fericire mie si lui tati cand se joaca cu noi. Tati parca se teme putin sa puna mana pe burtica atunci cand se joaca el tare-tare. Parca ar sti ca frige, asa duce mana cu teama spre burta. Mi-e un drag de el: se teme sa nu-i faca ceva, auziti voi.

Nshiro La Multi Ani inca o data (pt ocazia speciala), sa fii sanatoasa si sa ai parte de un copil exact cum il visezi si de tot ce iti doresti.

Danielaneda, adevarat graiesti. Si noi ne-am mininat ce "naturale" erau unele mamici din pozele respective, dar am auzit ca in USA, Franta, Italia si tarile nordice este la moda stilul "natur". Ma mir ca nu le-au "frezat" asistentele.

Bun venit Andra Simona "in(tre) sanii nostri".

Polixeni, felicitari, este colostru si va fi prima papa a lui bebe, pana la 'Marele Alb', LAPTELE, care va veni in primele zile de dupa nastere. Eu trebuie sa recunosc ca mi se intampla de prin luna a 5a si m-am amuzat teribil ca de regula patam tricoul noaptea (doar cateva picaturi).

La serviciu mai merg pana pe 25 ianuarie, cand voi intra in concediu de odihna pana pe 1 martie cand va urma prenatalul. Apropos, fetelor din Ro, aveti dreptul la concediul de odihna pe anul 2006, asa ca profitati si luati-l, astfel mai lungiti concediul de maternitate dupa nastere.

In total trebuie sa recunosc ca am luat numai 5kg (nu dadeti cu pietre), in fiecare zi ma aduce si ma ia sotzul de la serviciu, nu ma mai lasa sa conduc (de fapt nu mai pot eu ca mi-e greu sa ma intind pana la schimbator, ca stau cu scaunul foarte pe spate ca sa aiba loc donshoru'). Mai nou mi se spune PINGU-LILA (familia si persoanele apropiate imi spun Lila - poveste lunga, v-o spun alta data), din cauza mersului absolut sugestiv pe care l-am capatat in ultima perioada, de care v-am mai scris. Noaptea avem un intreg ritual pana adormim si eu si bebe, cu 3 perne (una sub cap si 2 in lateral), ne cam zapacesc arsurile la stomac.

In speranta ca v-am aburit suficient, dar nu prea mult, va pup dulcel de tot si va doresc sa dormiti cat mai bine la noapte!

30s-1z

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Tania2, felicitari pentru busrtica, e superba, sa-ti traiasca fetita si tu esti ca o bombonica in rochita de revelion.

30s-1z

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

tania eu ma epliez total o data pe luna de pe la inceputul sarcinii. Cu ceara de unica folosinta nu e buba pentru ca nu e fierbinte sa ai socuri pe care sa le simta bebe. Ce e bine e ca , cel putin la mine, creste mult mai putin acum si e chiar usor de suportat. sincer nu stiu ce ma faceam daca eram "natur" la cat transpir si cu "leucoree fiziologica abundenta" cum zice doctorita mea la control si trece asistenta cumintica pe carnetel

Miha 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Aida, sa te iau la tzucat si sa-ti urez toate cele bune pentru minunea ta din burtica. Sa fie sanatoasa si maricica.
Nici la mine nu s-au vazut linkurile alea. dar eu iti multumesc ca te-ai gandit la mine.
Doublemom, bine ai venit printre noi. Asteptam sa ne spui mai multe despre o burtica cu doi samburei. O sa ai ajutoare dupa ce vei naste?
Ca o romanca de pe aici, dupa ce a nascut si-a chemat si mama si soacra sa o ajute ca nu facea fata o singura persoana. Iar ea, mamica, se ducea la scoala in alt oras, pleca lunea si se intorcea vinerea.
Oricum e mare lucru sa ai un ajutor.
Catrinutza, si pe mine ma bate gandul sa pun la al meu copil doua nume. Ca pana acum eram de principiu ca un singur nume si cat se poate de scurt. Pe primul copil il cheama Luca, pe cel din burtica Eva, si daca il fac si pe al treilea ii pun numele ... Ed sau altceva din doua litere .
Andreea Georgiana, bun Moshul tau. Sa-l trimiti si pe la altii. Sa stapanesti sanatoasa telefonul.
Si eu ma trezesc noaptea de vreo 3-4 ore sa fac pishulica. Acolo cativa stropi, dar cat sa-mi stric somnul.
Ma bucur ca ti-au placut pozele mele si in special pe Luk Muk.
Ieri am demontat bradul si l-am si ciopartit ca sa-l punem in semineu ca arde tare frumos. Oricum am avut mult de munca. Ca a fost tare uscat si numai ace am avut prin casa. Pana si in pat am bagat.
Si ca sa pun capac la ziua de ieri, in timp ce eu imi vedeam de treaba cu ciopartitul bradului, Luca al meu cel cuminte se juca la chiuveta din bucatarie. Il auzeam trancanind si jucandu-se. Cand ma duc sa-l verific, aruncase mancarea care era pregatita pentru pranz, numai sa o pun la incalzit, in chiuveta si o infundase. Peste tot era o balta. Cum l-am vazut, prima reactie a fost sa-l trag de ureche. Vai de mine, ce dezastru!!!
Cand a venit taica-sau a inceput sa se smiorcaie si sa-i spuna ca mama l-a tras de ureche si ca a durut. Eh, le mai incurca, cand arata stanga, cand arata dreapta. Dar cert e ca la faza asta tot eu m-am simtit cea vinovata, nu el, magarusul.
Ama, tu, fata frumoasa, ma innebunesti cu pozele tale. O sa fii o mamica tare dichisita si frumusica.
Andra_Simona, bine ai venit si te asteptam la povesti.
Catrinel, ia baga si tu niste poze. Nu mai uita aparatul.
Puiutza mea e cam pututrosica. Ieri ma si ingrijorase ca nu am simtit-o deloc. Am zis ca poate am muncit prea mult cu pacatosul ala de brad, dar noaptea a avut grija sa ma scoale pe la 3 sa-mi dea de stire ca ii e foame.
Kim, ce mai, sa-l pun pe sot sa se ocupe de camera si aparat foto. Ca el le uraste. Imi face poze de gura mea. Si asa, pe unde ne ducem, nu casc bine ochii sa vad frumusetea locului ca si gata, pac, poza. Iar el innebuneste cand ma vede. Cica nu ma pot bucura de peisaj cu gandul la poza. Dar sper ca la nastere sa fie mai intelegator.
Ref. la stocarea sangelui din cordonul ombilical, am facut pactul cu cei de la Viacord la sf. lui dec. si ei imi vor trimite kitul de colectare care trebuie sa-l am cu mine la nastere. Se pare ca au sange pastrat din 1988 si inca este foarte bun. Mi-au zis ca s-ar vindeca vreo 40 de cazuri de cancer si sansele sunt de 75% ca sa fie bun sangele si pentru fratele sau sora mai mare.
Daca vrei sa afli mai multe, iti pot scrie pe privat. Ah, costul a fost $1675, cu storage fee pe 2006.
Ceela, felicitari pentru grasunel. Si nu mai spune cate kg ai pus ca ne faci sa murim de invidie.
M-am cantarit si eu ieri. Numai 11 kg am pus. Lol. Cate oi mai pune? Gogosica voi fi.
Anairda, sanatate multa. Ai incercat cu produse naturiste? Doctorul ce zice?
Rocsana, mie doctora mi-a zis sa nu ma ingrijorez de breech position pana pe la 26-38 de saptamani. Ca se poate intoarce oricand. Si mi-a explicat ca locul cel mult il are bb in partea de jos a uterului. De-aia multi prefera sa stea in fundulet si cu caputul in sus, ca fundul e cel mai mare si acolo ar fi loc mai mult. E o pozitie tare comoda pentru ei.
Eu zic sa nu iti faci probleme, inca.
Corina, imi plac ambele nume.
Serj, transimite-i lui Cat toate urarile noastre de bine si sa aiba grija de burtica ei. Sa ne tii la curent.
Tina, sa stii ca baby bouncer-ul ala e o minune pentru mamici. Foarte faine pozele.
Deea, nu-ti face probele cu acea scurgere abundenta. Multe mamici o au si folosesc tampoane la greu.
Pup fetele,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput