Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
felicia74 spune:
Lavi insista! Nici mie nu mi-a disparut galma de prima data, ci cam dupa 2-3 zile de muls.
Dar am o nelamurire: eu stiam ca pompa electrica stimuleaza lactatia, lucru de care tu nu ai nevoie.
In schimb cea manuala nu face acest lucru.
Pana la urma cred ca va trebui sa pui si comprese reci.
Eu asa am facut.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=768b
camelia_daniela spune:
Felicitari Cristina

!!! Slava Domnului ca bebe este bine! Refacere usoara si mult laptic pentru bebeita!!!
Fetelor, eu am fost azi dimineata la control si mi-a zis sa stau linistita, ca e pe vine ! Asa ca mai stam linistiti deocamdata. Va tin la curent (dau sms la Cristina sau Lavi).
Pupici,
Camelia 

Craciun Fericit alaturi de cei dragi si numai bucurii pentru Noul An

Varsta bebelushei:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
Poze Camelia 
felicia74 spune:
Cristina felicitari!!! Refacere rapida si sa fiti sanatosi amandoi!!!
Of, dar oamenii astia nu au vazut nimic pe ecograf?
Camelia Iti tin pumnii!!!

Mia, mai, mai, ce mi-au vazut mai adineauri ochii? Ilinca a papat 100 ml de la san.
Pe de alta parte, nu stie deloc sa se poarte frumos cu suzi, mai ales daca e agitata. Adica o vrea, dar suge asa de ciudat, ca o arunca afara imediat. Apoi plange dupa ea
joy04 spune:
CRISTINA felicitari...ce cadou frumos ai primit....Sa-ti traiasca si sa creasca MAREEEEE
SIMINA, multam de sfaturi sa stii ca deja imcerc sca nu mi-a trecut nici acum mie...
Si pe mine ma dor sanii, parca imi trec niste sagati prin ei...un curent..
Ma duc ca plange Vladut
joy +
Vladut
poze
CRACIUN FERICIT, TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI !!!
lavi02 spune:
felicitari Cristina!!! 

Lasa, ce a fost greu a trecut!!! Sa vezi ca o sa fie bine bb! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Felicia eu stiu ca orice pompa stimuleaza lactatia. Inclusiv suptul lui bb. Pana nu ajung intr-o situatie chiar disperata nu pun compresa rece, vreau sa aiba Nati ce manca. Eu sper sa ajute si antibioticul si antiinflamatorul. Data trecuta (la Silvia) s-a rezolvat fara muls, doar cu bb. Eu acum alaptez dar dupa ce termin mai bag si pompa. Ce sa fac!
Felicitari pt cei 100ml! creste ea si ii cresc si nevoile si se face ea fomista, sa vezi! Tu acum esti doar pe san sau ii dai si formula.
Taniuta din cauza ca nu i-a venit laptele ca lumea si bb si in a 6-a zi nu incepuse sa ia in greutate, ii da si supliment cu biberon Nuk. Iar bb s-a lenevit la san.
u stiam de la voi ca ati reusit si-si. Bb -le ei ia sanul in gura, trage o data si apoi il scuipa. Dar cu pompa reuseste sa scoata, deci nu-i ca n-are ce papa ci ca s-a lenevit sa traga 
Tania merge de 2 ori pe zi la spital la pansat...of, of!
Camelia!!! ultimul mohican, ultimul elefantel care se leagana pe aici! Pe celelalte mamici nu le iau in considerare pt ca au cam migrat la ian-feb sau nu ne-au mai dat vesti de mult. Iti tin pumnii, nastere usoara! Astept cu drag SMS-ul.
catutza ai avut parte si tu de aventura ta cu bb.. urat din partea dritei sa-si faca coada colac!
Cristina multunesc de incurajari!
Dupa ce naste Camelia ne mutam la Clubul scutecelor???? 
felicia74 spune:
Din pacate, Ilica mananca si supliment, ca tot nu reusesc sa am lapte mult mereu. Deh, e si vina mea, ca nu intotdeauna ma hranesc si hidratez cum trebuie. Mai perseverez, totusi!
Abia astept sa ne mutam la clubul scutecelor!
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Din pacate, Ilinca mananca si supliment, ca tot nu reusesc sa am lapte mult mereu. Deh, e si vina mea, ca nu intotdeauna ma hranesc si hidratez cum trebuie. Mai perseverez, totusi!
Abia astept sa ne mutam la clubul scutecelor!
Of, mai Tania! Curaj, ca stiu cum e "o prima luna de cosmar". Dar iti spun eu sigur - TRECE.
Da Lavi, i-am dat Ilincai biberon, dar in saptamna a -4a, cand- potrivit cartii Caprarilor nu mai e riscul de intarcare precoce. Pana atunci am folosit linguritza.
anda77 spune:
aoleu, mama di tutti, ce patisi...ti-ai gasit medicamentul la farmacie? baga ala repede, daca te-ai chinuit si n-a mers cu masatul si baia...
da, dupa camelia, ne mutam la bebelusi
felicitari cristina baku!
uau, tania saraca e mai rau ca mine...
mie imi atarna niste fire din operatie...mi-a zis o prietena cusuta tot de badiu ca daca nu-mi cad capetele alea de fire mai repede, trebuie sa ma duc sa mi le scoata!of...sper sa se rezolve de la sine...cu durerea stau mai bine, apare din ce in ce mai rar. ura! desi inca nu pot sta in fund...
io nu pot sa trag nimic cu aventul asta...numai bebe ppoate sa scoata ceva...cand ma duc la serviciu vroiam sa las la frigider dar nu stiu cum naibii sa extrag. nici sa ma mulg nu prea stiu. la mainile mele iese ceva macar, dar n-o sa am timp sa mai stau si la baie cand incep serviciul...vad eu cum fac, ma mai gandesc
silvia, tu ce pompa electrica ai?
noki, felicitari pentru greutate!
am facut proba suptului. 100g. dupa ce mi-a cAM gfolit sanii cu astia 100 de g, plange de rupe! nu stiu ce sa-i fac...e mancat, schimbat, o lingurita plina(20pic) de sab simplex si acum urla IN CAMERA LUI. NU STIU CE SA-I MAI FAC...DE CATEVA ZILE FACE DIN-ASTEA...
cristina, un kk pe zi?! phii, cand ajungem si noi acolo...noi facem la fiecare alaptat, adica cam de 9 ori pe zi, 9 pampersi ca altfel facem buba rau la fund...
http://community.webshots.com/user/anda1977
lavi02 spune:
Iar raspund, iar o sa ziceti ca exagerez...
Am gasit Unasyn-ul, nu era 800 ci 325 k, adica de-a dreptul rezonabil, am luat prima pastiluta, in schimb pata rosie mi s-a marit (e, dar pastiluta am luat-o abia la 8 seara). Dupa ultimul supt al lui Nati n-am mai avut puterea sa pun pompa (de la atata tras ma doare mamelonul rau) in schimb am pus-o din nou, la sfarsit, la sanul afectat. Dupa alaptatul asta promit ca bag pompa.
S-a panicat si sotul meu si a zis sa pun totusi compresa cu apa rece (cum ai prevazut tu, Felicia).... acum urmeaza alaptat.
Joy ce simti tu sunt vestitele furnicaturi in san - dureaza doar cateva secunde, nu? si uneori dupa ele curge lapte - sunt momente in care se secreta laptic. Ai inceput sa iei galactogil?
Anda eu am inceput sa am tehnica cu Isis-ul. Dar nici eu nu reuseam sa scot cine stie ce cu ea in primele saptamani. Probabil pe masura ce trece timpul alaptand se mai largesc canalele. daca nu se infunda
.
Ma bucur ca epiziotomia e spre bine. Nu te grabi sa-ti pice firele, pana mai stau e bine ca inseamna ca mai tin, gandeste-te la cea patit tania! Dr ei a vazut-o pe masa in fiecare zi in spital (ca stia el ce a cusut} si era in regula. Dupa ce a ajuns acasa s-a intamplat tampenia, o durea tot rau-rau si la un moment dat i-a venit ideea sa se uite cu oglinda,. S-a speriat ce a vazut si s-a dus la dr.
tania
sper ca nu te superi ca povestesc pe aici pataniile tale, dar ma gandesc ca le povesteai si tu daca ai fi intrat.

anda mai vezi tu cu ce-o fi in martie, poate poti sa te mulgi la servici o data la 3-4 ore si sa pui la frigider pt a doua zi. Silvia are pompa electrica Nuk, costa vreo 3 milioane. Ce e mai misto fata de Isis e ca merge mai repede, (bine in cazul in care te mulgi frecvent). Dai drumul si trage incontinuu, poti tu sa o mai opresti cate un pic, apasand pe un buton. Forta aplicata e si ea reglabila.
100g la o masa e bine, mai fata. Probabil plange si el din alte motive. Sab Simplex nu sunt o solutie universala pt colici. La unii bebici merg, la altii nu. 
Mai ia-l in brate, mai plimba-l.... ori ii mai dai sa suga imediat dupa supt (iar din primul san, sa stii ca se mai gaseste ceva in el, s-a mai stimulat intre timp), ori il tii vreo 2 ore pauza (macar 2 ore intre inceputul suptului 1 si inceputul suptului 2). Sa-i dai iar dupa o ora mi se pare cel mai aiurea.
E si asta o teorie, nu stiu daca e cea mai buna nici eu n-o aplic totdeauna.
Stiu ca ne vine sa ne luam cu mainile de cap cateodata dar sunt puii nostri dragi dupa care nu mai putem de mult ce-i iubim. Asta e unul din primele lucruri pe care il facem pt ei - alaptatul si e un lucru ff important, ff pretios si bun!
fetele!
felicia baga mare si persevereaza cu alaptatul, da-i des sa suga, poate iti cresti lapticul si reusesti sa renunti la formula. Eu zic ca se poate, daca ai scos 100 ml o data, chiar si odihnita si dupa pauza fiind.
Alina tare dulce Craciunita ta!
Lavi02, iara prea vorbareata, of!!!
anamari spune:
alina-am admirat si eu Craciunita...chiar pare ca sta acolo fara nici un suport.
lavi02- sper sa treaca fara complicatii. si chiar fara ciocolata deloc? nici o bomboana pe zi acolo pt. suferintele mele...(am primit multa ciocolata de craciun anul acesta)
buluci-felicitari
tania-sa te faci repede bine
camelia-hai si tu ultimule mohican...
meems-ma bucur ca a ajutat
am admirat mai multe poze cu bebei in zilele trecute-tare-s dulci
...
sa-i admirati si pe ai mei -am pus poze noi in albumul cu link-ul de la semnatura...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.