Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
Noki_Lara spune:
Maaaamaaa, ce pustietate...
Fetelor, io sunt cam amarita! Ieri la prinz, in timpul suptului, mi-a facut micutza un kk cit China, imeeens, verde cu mucozitati, de s-a murdarit pina la git. Voua vi s-a intimplat asa ceva? Apoi, imdeiat dupa ce am schimbat-o, iar kk, de data asta apa aproape, galben - clar diaree. Bineinteles ca m-am super-panicat, dar am zis ca sa vad ce se mai intimpla...la masa de la 16, nimik la cea de la 20, a facut dupa, un kk normal, mare, dar normal. Oare ce-o fi fost???? Are oare iar diaree? Nu am inceput sa-i dau nimik, daor niste ceai de chimen + anason - la inceput, cind era de 0 sapt-doua ii dadeam si se reglase frumusel burtica.
Intrebare pentru fetele care dau ceai la bebei: [b]cit ceai le dati? Ca a mea a papat 60 ml odata si ar mai fi vrut, dar parca nu vroiam sa o indop cu ceai...
Mie doctorul mi-a zis "cit vrea", dar parca mi se pare cam mult...sigur ar fi terminat biberonul in care erau 110 ml...

Cristina[/b], nu mai stiu, tu ce ai facut de s-a reglat burtica asa de frumos? vreau si io reteta...![]()
Poze cu mami si Sarah 
CRACIUN FERICIT SI PLIN DE BUCURII! 
cristinamh spune:

tuturor stefanilor si stefaniilor care isi serbeaza astazi ziua onomastica!!!
frumos ar fi cu mutatul sa asteptam 31 decembrie... daca tot e grup de nov=dec.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Noki_Lara spune:
Lavi02 - of, prin ce treci...bine ca ai inceput un tratament. Sigur o sa dea roade! pupici multi, sa te daci repede bine!

Cristina Baku - FELICITARI! SA-TI TRAIASCA BEBELACU' SANATOS, VOIOS SI IUBIT! TIE REFACERE USOARA SI MUUUUUUULT LAPTIC!
Felicia- oau, Ilincutza e pe drumul cel bun! Felicitari! Cum a fost la citirea moliftei? Ai stat si cu micuta, pina la urma?
Anda77 - de ce nu incerci sa-i dai la o masa si de la celalalt sin? poate nu se satura copilu' cu 100 ml. Poate e el mai fomist...mie Sarah mi-a cerut acum doua seri si i-am dat de la ambii -pentru prima oara, dupa muuuult timp, din prima saptamina.
Poze cu mami si Sarah 
CRACIUN FERICIT SI PLIN DE BUCURII! 
cristinamh spune:
noki, mie pediatrul mi-a zis ca se calculeaza in totalul pe zi si ceaiul... asa ca nu e chiar cat vrea...
noi aveam limita 720... maxim 900 g pe zi bagat in gurita. un copil de o luna si ar trebui sa aiba 6 mese, max 7, cu o pauza de macar 5 ore, de preferat noaptea, sa se odihneasca sistemul.
la noi reteta a fost: supt 10 minute fix pe fiecare san, apoi pauza de cel putin 3 ore intre mese. adica intre sfarsitul uneia si inceputul celeilalte. si daca nu se putea altfel, ceiut intre mese. io m-am limitat la 150ml ceai pe zi, in total.
ps. voi ati gustat lapticul de la san??? io am gustat, si mi s-a parut groaznic de dulce!!! fata de formula, sau ceaiul baby drink... diluat... lapticul e f f dulce!!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
felicia74 spune:
fetelor scriu cu stanga ca partea dreata a pieptului e ocupata de Ilincutza, care papa. asa ca greselile de tipar sper sa fie scuzabile![]()
Noki 60 ml de ceai? mi se pare f.mult. eu ii dau doar cand mi se pare ca se constipa 2 linguritze mici.
de kk verde nu stiu ce sa zic, dar dc s-a rezolvat, mai are rost sa te framanti?
ieri am facut-o lata cu biserica. Ilinca parca stie cand plecam afara ca tocmai atunci i se face foame, face kk chiar de 2 ori la rand etc. TOT ASA SI IERI cand a mai vrut sa pape putin si am intarziat 15-30 minut, iar cand mergeam noi cu masina spre biserica (e ceva de mers pana jos unde se afla aceasta) ne-am intalnit cu masina preotului. Asa ca molifta mi-a facut-o azi. Si ai avut dreptate, mie imi citea nu fetei!
Data trecuta cand mi-a citit (a venit el acasa) eu nu am auzit nimic din slujba, ca plangea Ilinca de foame.
Deci m-am "curatit"!
Cristina stiu de la tata ca laptele uman e f.dulce. Cand eram eu bb el a baut din greseala lapte muls de mama intr-o cana, credea ca e de vaca 

http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=768b
felicia74 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR STEFANILOR SI STEFANIILOR!!!

stiti ce mi-a adus mie mosul? cd-ul CRONICA carcotasilor
. E beton!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=768b
dordia2000 spune:
Fetelor La multi ani pentru toti Stefanii si Stefaniile!!!
Eu sunt suparata ca b Stefan a luat sapt trecuta numai 130gr in greutate si totusi a papat, dar au fost zile in care nu am avut suficient lapte si zile in care am fost stresata cu curatenie, mancare, copil etc. Nu prea am apucat sa dorm si sa mananc cum trebuie dar... Sper sa nu fie un semn cum ca se duce lapticul si ca tb sa-i bag laptic praf ca mor de ciuda
Lavi imi pare sincer rau de problema ta si sper sa se rezolve. Daca ai vreodata nevoie de ceva ce nu gasesti in farmacie intreaba-ma pe mine ca ma interesez si macar iti spun la ce farm.se gaseste sa nu mai alergi din farm.in farm! Ce parere ai de cresterea mica in greutate? sa-mi fac probleme? Eu mai astept pana lini sa vad sapt asta cat ia si daca ia tot asa putin...oi vedea!
Cristina felicitari pt bb si refacere rapida si muuuult laptic!!!!
Acum ma duc la plimbare ca pierd soarele frumos !!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
http://community.webshots.com/user/dordia2000
corap spune:
la multi ani, stefani & stefane!
cristinabaku, sa-ti traiasca bebelacu' sanatos si voios.
silvia, io stau la piata ambrozie (mai precis vis-a-vis de farmacia ilioara). poate ne vedem sa mergem in parculete impreuna.
lavi, imi pare rau de ce ti se intampla. sa ne mai zici cum mai evolueaza chestiunea. sper sa te faci repede bine. vezi ca doctoras e de garda pe 31.
noi avem urmatoarele probleme:
-un somn superagitat, adica bb da din manute non-stop, oare reuseste sa se odihneasca? ca la inceput dormea mai bine.
- ne-am umplut de bubite pe fata, si acu vad ca a facut si un fel de matreata.
- pe buzita superioara a aparut o "creasta" albicioasa, o fi din cauza ca nu-i dau glicerina??? nici nu stiu de care sa cer la marmacie.
- avem probleme cu cacalica. adica facem cam la 2 zile. si asta cu supozitor cu glicerina, ca altfel nu. si eu n-am curaj sa-l las mai mult sa astept pana o face... ce-i drept, are aspect normal, d-ala galben cu susan, n-are miros doborator, n-are nimic iesit din comun. da' mi-e frica sa nu devina dependent de supozitor. mai ales ca mie mi-e groaza sa i-l bag. 
Pediatra nu e pana pe 3 ianuarie, ca m-as fi dus fuguta la ea...
cam asta ar fi lista de probleme. dak aveti solutii, PLIZZZZZZZZZZZ.
acu' noi iesim afara ca sa ne potolim, ca avem dracusori-nervisori.
pupici si sarbatoi fericite in continuare.
C & andrei-ardei 6 saptamani
pischi2003 spune:
LA MULTI ANI Stafaneilor si Stefanelor!!!!!!!
Ca stiu ca avem cativa bb-i cu acest nume pe aici.
Sa va zic de puiutul meu. Ieri la baita am observat ca la un san are, pe dedesubt, ca o galma. Nu e iritat, nu e rosu, doar ca e umflatura. Voi ati patit asa ceva la copilasii vostri?
Am fost la pediatra si mi-a zis ca e normal, criza mamara, care se face si la mai putine zile de la nastere. Cica sa pun comprese cu Rivanol si trece. A, si la pasarica ii sunt putin umflate labiile ext. (asa se cheama?). Asteptam sa treaca si asta. Spuneti-mi si la voi cat a durat, daca ati trecut prin asta cu bb vostri.
CRISTINA, sa stii ca si eu mai gust din cand in cand laptele meu, sa vad daca e mai dulce fata de obicei.......
Daca cea mica il papa, pai eu de ce sa nu verific ce-i dau?
Intr-adevar e dulcisor. Nu stiu formula sau baby-drink ce gust au.
Mi-a si cantarit puiul la pediatra. In 13 zile, cantarita cu cateva hainute, a crescut de la 4.170 la 4.450. Nu-i f. mult, dar a crescut.
Sper sa creasca si mai bine de atat.
Va pup
MIhaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
tania-z spune:
Dragele mele!!!!
Am prins si eu un moment in care sa va scriu si sa va multumesc pentru mesajele trimise si pe forum (o parte mi le-a citit sotul cat eram in spital) si pe telefon. 
Eu sunt in continuare in "chinuri" in sensul ca "ma vindec pe viu" la epiziotoia decshisa. merg e 2 ori pe zi la spital pentru pansat si sufar ca un caine de dureri. Se pare ca voi fi cusuta in 1-2 saptamani, depinde cum evolueaza plaga. Oricum asta a generat noi probleme: cu lapticul, cu pozitia de alaptat... Oricum, lipsa mameloanelor m-a facut sa alaptez numai cu mameloame de silicon si oricum am inca laptic putin - ii dau si completare lapte praf (cam 60 ml) dupa fiecare supt.
Am vorbit azi si cu Maria-Alexia, ea are o problema similara cu a mea, doar ca ei i-au deschis dr. cusatira, pe ca a facut un hematon. E pe perfuzii cu antibiotice, e extrem de slabita si spera sa iasa vineri din spital.
Va pup si sper sa reusesc sa mai intru, mai ales ca vreau sa recuperez si ce ati mai scris.
Am pus poze cu BB Stefan in contul comun.
cu drag!!!
Tania & BB Stefan
Poze