Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
lavi02 spune:
Am citit. O sa incerc masajul sub dus, il recomanda si ei, il recomandati si voi.
Ce-mi place in recomandarile lor e ca-ti recomanda mai multa odihna. vedeti, de-asta astept eu sa treaca sarbatorile astea!
felicia, de-asta si eu nu ma grabesc cu compresa rece cum a zis drita. Cu varza o stiam ca e folosita la intarcat!
cauze la mine: alaltaieri tzucu a supt ca nebunu' tot din ora in ora, poate nu aveam nici eu destul lapte din cauza oboselii (am mai zis ca de abia astept sa treaca sarbatorile?). Poate o fi durut-o si burtica de la sarmale, cibe stie? Ieri a luat-o mai moale cu suptul si probabil am avut prea mult lapte. But who cares abosut cauze acuma. Ma duc la dus, dar inainte sa mananc ceva ca sunt ametesc de foame.
Noki_Lara spune:
Lavi, mda...sigur astea sunt cauzele. Ca tot povesteai tu cite ai trebaluit, asta inainte sa ne dai vestea cea rea! Baga dus cald, compresa cu apa calda, totul cald, mulge-te la greu si sa te repari, o sa vezi!

Fetelor, am uitat sa ma laud cu bolovanul meu - avem 4.800 grame

! Adica am "umflat" 310 grame saptamina asta, ca deh, a trebuit sa recuperam perioada de restriste si jale cind am avut diaree si am crescut doar cu 160 grame.
Poze cu mami si Sarah 
CRACIUN FERICIT SI PLIN DE BUCURII! 
silvia_d spune:
Mai mamici,ma trezii si eu dupa o luna cu un bebe mic:am o carte cuumparata ieri din Mall,e vorba dr "Esential pentru bebelusul tau"de DR.Spock,si asta zice:PANA LA 6 LUNI,DORMIT PE SPATE"
???@@@@?@@!!!!!
Pai,eu stiam ca numai pe o parte,asha ne-a zis si pediatra,mai ales ca ii aplatizam si capul,nu?
Eu il culc cand pe-o parte,cand pe-alta,si ii pun un asha zis"opritor" in spate, o paturica,sa nu se dea singur pe spate!!!
E bine ce fac???
Pupici,Silvia si Stefanel-tzoncanel,
25 de zile
lavi02 spune:
Ce-mi place mie sa dau sfaturi la altii cand buba-i la mine!
So, Silvia, eu de ceva timp o culc (adica o las pe Nati sa doarma) pe spate. Ei isi pun capul instinctiv intr-o parte, asa ca tot nu i se aplatizeaza capul si tot nu se ineaca. N-o mai prea pun pe o parte cu paturica la spate cum am pus-o in prima luna fiindca face ce face si se trage de ajunge pe spate si apoi isi intoarce capul si ajunge cu nasul in patura si nu-mi place. Desi stiu ca are instinctul ca daca nu mai poate respira sa-si traga nasul de acolo.
Situatia - tot naspa. Am facut dusul cald la care m-am masat. daca trag cu pompa iese lapte, dar iese din restul sanului, nu de acolo. Restulk sanului e OK, numai galma e galma 

Pup fetele: Silvua, Noki, Felicia, Atena 

Cred ca tot masatul is the way.
Silvia, nr tale le-am scos din cont, le am pe o hartiuta langa telefon dar inca mai incerc cu masatul.
Nati a supt la 10 acuma doarme. Ce as dormi si eu un pic.
lavi02 spune:
Silvia, dar ideal e tot pe o parte! Din cartile astea - ia si tu ce e bun din fiecare. De unde stii ce e bun?![]()
![]()
felicia74 spune:
Catutza, vai de tine prin ce ai trecut. Bine ca s-a terminat frumos.
Eu, gata, nu mai zic nimic, povestea nasterii mele mi se pare acum parfum!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=768b
felicia74 spune:
Noki, dar chiar ca ia bine in greutate Sarah!! M-am uitat pe poze si am observat cum a inceput sa faca tot felul de mutrite, care mai de care mai haioase!
Silvia eu nu am o parere f.buna despre Cartea Dr. Spock. Or fi crescut multi bebei cu ea, dar eu prefer cartea Caprarilor.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=768b
lavi02 spune:
Hai sa va spun care mai e situatia:
-Silvia a fost o dulce

si mi-a imprumutat pompa ei electrica. Din pacate e cam la fel de eficienta ca si Isis-ul meu. Am tot facut masaje, nimic. La pompa curge, dar nu curge din galma, curge din rest.
-Am incercat sa-l sun pe dr meu gineco dar nu raspunde - stiam si eu ca e plecat de Craciun; asa ca am sunat-o pe prietena mea rez. de ob-gin si mi-a dat tot tratamentul dat de dr meu acu' 4 ani: antibiotic (Unasyn). Chiar daca dr de familie a zis sa iau antib doar in ultima instanta, mie mi-e frica sa nu iau, sa nu ajung la abces mai ales ca n-am reusit sa scap de galma aia cat un sfert de san nici cu dusul+masaj, nici cu Nati, nici cu pompele.
-Toata ziua pana acum n-am facut decat sa ma ocup de
si sunt exrenuata, ma doare sfarcul de numa' de la atata muls. Asa ca iau o pauza si merg la plimbare (am pierdut si soarele...) ocazie cu care iau si Unasyn-ul care costa fo 800.000
. Dar data trecuta cu el m-am dres asa ca am incredere. Sper sa-l gasesc, ca data trecuta am mers prin 20 de farmacii pana sa-l gasesc.
Halal sarbatoare! Prima jumate a Craciunului am lucrat si a doua, trag de
.
De Pasti m-am certat cu taica-meu care mi-a faxut zile fripte. Cand am plecat spre casa mi-am facut cruce si mi-am zis - sa ma relaxez si eu.
Astept cu interes Revelionul!
Va multumesc mult pt sfaturi [pup[pup

Sper sa fie bine pana la urma.
Lavi02
cristinamh spune:
ne-am intors si noi de la plimbare, am culcat copiii si frec si eu netul nitel... cum am avut nitica treaba... abia acum am reusit sa intru si pe DC!
lavi, ce sa zic, strange din dinti, ca vointa ai destula sa treci peste bazaconia asta... ciudat ca acum te-ai pricopsit cu asa ceva, dar din ce-a postat silvia... se poate pune pe seama oboselii.
fi-mea s-a reglat la stomacel, face un kk pe zi, sau chair la o zi jumate, dar cand face, nu se incurca deloc!! e solid si moale, si sunt tare multumita. nu mai plange, n-o mai doare burtica...
ba chair ieri am mancat vreo 5 sarmale cu varza (nu va zic cum salivam, ca n-am putut pur si simplu sa dau varza de-o parte
). azi faceam bilantul cu tati..."ti s-a parut fata mai agitata?" NU. si am mancat si azi sarmale...
in rest, savuram atmosfera de sarbatoare in familie.
petrecere frumoasa in continuare tuturor!!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cristinamh spune:
sms cristina baku: "am nascut. 3350, 52 cm, apgar 7-8, cordon ombilical de 4 ori infasurat. fara epidurala. capilare plesnite.slava domnului traieste."
cristinutza, felicitari!!
si
!! si asteptam o nota de 10 si vesti bune!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003