Mamici de ianuarie - februarie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 9
diana12 spune:
Sa aveti parte de un CRACIUN FERICIT cu multe cadouri sub brad, o masa imbelsugata si numai bucurii alaturi de cei dragi.
SARBATORI FERICITE!
Eu sunt prinsa in bucatarie cu cozonacii, mandra se invarte pe langa noi si ne intreaba cand impodobim bradul asa ca nu stiu daca mai am timp sa intru. Poate am sa va citesc inainte de culcae.
Pupicei si numai bine.
33+ si
04/25/2000
ellarad spune:

Craciun fericit, Dumnezeu sa va binecuvanteze, sa fiti fericite si implinite!
Florinini, am patit si eu asa intr-o seara si a doua zi dimineata am fost la doctorita s ama vada si mi-a zis dupa un control ca nu este nimic. probabil a lovit bebe pe undeva si intr-adevar cu o zi inainte se agitas erau de tot. dar asta este valabil pentru 2-3 picaturi foarte mici de sange o singura data. adica nu a curs mai mult. acum cred ca depinde de la persoana la persoana asa ca e mai bine sa te vada doctorul tau.
sa va spun ce am patit azi. dupa 3 zile in care nu am iesit din casa azi decid ca ar fi bine sa mai fac ceva miscare numai ca surpriza a fost ca nu ma mai incap pantalonii!!!!! a crescut burta mea in decurs de 3 zile ceva fantastic. mi se parea mie ca ma simt mai mare... si nici nu mai pot largii pantalonii... cred ca o sa ma duc la spital in pijama cand o veni timpul. 
va pup pe toate si sarbatori fericite!
ma duc pt. ca a venit tura 2 de musafiri
Ella si
Daniel Alexandru 37+
utocatalina spune:
Buna fetelor
...eu am avut o zi faina si azi, iar cu tort, iar cu suflat in luminari
...mama si tata mi-au adus cercelusii Biei care sunt O SPLENDOARE!
Am facut poze si cu tortul de azi si cu cercelusii ei si le gasiti in album la "Ziua mea"......a si am mai pus iar aplice pe pereti...o sa fac poze cu cum arata la final camera ei!
Ai mei au fost super incintati de cadouri, ca le-am daruit de azi, ca eu nu mai ies din casa decit la doctor...mincare am destula..mama mi-a adus supa de gaina, sarmale in foi de vita din piept de pui, checuri, mai am cozonaci, frigarui cu cartofi, placinta cu mere si brinza dulce, tort si luni imi aduce Dan porcaciuni!
Craciun fericit tuturor..felicitari fetelor care au mai bifat o saptamina
...maine este ziua lui Dan de nume, ca-l cheama si Cristian
..deci, iar distractie...ura...iubesc luna decembrie!
Sa petreceti bine si fara dureri...eu m-am simtit super bine...Alina sa stii ca si pe mine ma inteapa colul cind se misca, asa ca ce sa ma mai mir la tine ca luni faci 38+!
Pupici pentru Ayan si distractie frumoasa!
Maraki vad ca si tu esti nerabdatoare de cind a nascut Mirela..si eu!
Dar sa stiti ca nu mai am contractii...iau No-Spa pentru durerile ca la ciclu, dar daca nu sunt contractii, cred ca anul asta Bia mai asteapta...poate prima sapt. din ian sau cel tirziu a 2-a! Sunt in a 3-a zi de antibiotic, dar scap eu curind si de medicamente....Hai ca m-am intins ca o pleasca si parca vad ca va odihniti toate in asteptarea Mosului!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + in cap ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

alina80 spune:
Fetelor, va urez la toate Craciun Fericit, distractie placuta, cadouri multe si frumoase, sanatate, bucurii si bebelini superbi!
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
tanti spune:
CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI, IAR ANUL CARE VINE SA NE ADUCA BB MULT ASTEPTATI SA FIE SANATOSI SI NOUA REFACERE USOARA
Ana_m spune:
IN SEARA DE CRACIUN SA VA FIE SUFLETUL MAI BUN, INIMA MAI VOIOASA SI SA-L PRIMITI CU BUCURIE PE HRISTOS IN CASA !
CRACIUN FERICIT TUTUROR !!
Ana
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Giova spune:
Putem spune ca am terminat, am mancat si acum stam putin in jurul bradului.
Fac poze si pun, dar numai dupa...
Si eu zici ca am innebunit cu pregatirile, acum m-a apucat. Bine ca am terminat totul, dar ma simt asa de obosita si cu dureri de spate.
Sa purtati sanatoase tot ce va adus mosul.
Si eu sunt fericita de bijuteriile primite.
fetele!!!!
gio
si bb Marco 37+
Ursoaica spune:
Buna dimineata fetelor!
La Multi Ani! Craciun fericit! Sa fiti iubite, sanatoase, sa aveti mult noroc si va doresc sa aveti parte de o nastere cum numai in basme se mai intalneste!
Acum va voi scrie o colinda:
"Din mii de falnice regine
Ce stapaneau peste pamant
A fost aleasa o fecioara
Sa intrupeze Duhul Sfant.
Sfioasa, blanda si cuminte,
O biata fata din popor
A zamislit, necunoscuta,
Pe marele Mantuitor.
Si-n ieslea umedului Staul
Pe-un brat de paie S-a nascut
Acel ce-avea puteri sa franga
Pacatul greu de la-nceput.
Lasand de-o parte imparatii
Cei plini de osti si slujitori
Intreaga Domnului marire
S-a coborat peste pastori.
El, Mesia Izbavitorul –
Trimisul Tatalui din Cer –
Sa ridicat sub ocrotirea
Si-n casa unui biet dulgher.
Caci harul pururi se revarsa
Pe cel sarac, cinstit si bun…
…Fiti gata sa primiti pe Domnul
In ziua Sfantului Craciun."
Va
pe toate! Sarbatori fericite!
poze
Ursoaica
38+
marchplayer spune:
CRACIUN FERICIT SI SA VA ADUCA DUMNEZEU NUMAI FERICIRE VOUA SI CELOR DRAGI!!!!
DANIELA 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Craciun fericit si numai bucurii!