Mamici de ianuarie - februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna Dimineata ,Burticute dragi!!!
CRACIUN FERICIT!!!!!!!
SA VA ADUCA DOMNUL IN SUFLETE MULTA PACE SI LINISTE SUFLETEASCA,
ALATURI DE BEBELINI SI TATICI..SI FAMILII...
Nicole
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

URSULICA....CE MATINALA AI FOST...
DANIELA......tu,esti bine?Credeam ca sunt singura care bintuie pe net la ora asta....
Ma duc sa pap...
Ca abia astept sa atacam bunatatile...
Ieri cik am tinut post....
Pup toate burticutele...
Nicole
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

MIRELUTZ SA VA TRAIASCA BEBE DANIEL SA FITI FERICITI SI SA TE REFACI GRABNIC!

DANIELA 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor....Craciun fericit tuturor...eu m-am simtit super ieri...am dormit mult si bine cu exceptia durerilor de solduri care au fost atroce...azi imi rasfat Ursul ca e ziua lui de nume:Cristian...si vom lenevi toata ziua...va pup si simtiti-va bine!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 1 zi

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Craciun fericit burticute si mamici!!!La multi ani Cristianelor si Cristianilor Astazi sant sarbatoriti fratele meu si Robert, amandoi se numesc CristianAseara am primit cadou de la matusa un set de pahare din cristal, maine ne ducem la parintii lui Giorgos si vedem ce cadouri ne asteapta, de fapt sant aia 50 € ca in fiecare anburtici sper sa va simtiti bine si sa va priasca tot ce mancati
Giova am visat ca ti s-a rupt apa Ai grija astazi, poate chiar se intampla
Mamicile cu bebelini,ati petrecut cel mai frumos Craciun din viata voastra
Ursulino multumim pt. colind

36+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA!
Sper ca nu v-ati obosit prea rau ieri si azi sunteti toate bine in mijlocul familiei!
Noi am venit aseara tarziu de la ai mei,a fost fain. Mai mult am dat si am primit pe telefoane pe la rude si prieteni toata seara! Si am mancat in nestire la cozonac...Dar acum in sfarsit se vede: 70 de kg pe cantarul lui mami, deci 68 kg!Am pus pe mine 16 kg,din care 2 kg in ultima saptamana Mami e fericita ca sunt mai "dolofana" si a zis ca spera ca nu ma apuc de cura de slabire dupa...Ca cica arat mai bine la fata...(sunt mai bucalata )
Si mi-a zis ca la anul poate face Diana ca mine cand aveam un an si am tras pomul de Craciun peste mine
In concluzie ne-am simtit bine aseara!
Dar cand m-am pus in pat...aceeasi faza ca ieri noapte! Am crezut ca m-a apucat...Niste izbituri in col de ma dureau si picioarele si...salele! Abia am adormit! Hotarat, Dienuta s-a plictisit rau asa inghesuita! Daca in fiecare noapte face asa de-acum...
Va doresc inca o data o zi super! N-a nascut nimeni?...

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Monica ma bucur ca ati petrecut bine La Multi Ani pt. fratele tausa traiasca si sa fie fericitDin cate stiu, Irina asa a pierdut dopul, de la o lovitura puternica data de bebe MarioHai ca nici tu nu mai ai mult

36+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI mersi, la fel si pentru fratele si fiul tau! Noi nu l-am sarbatorit niciodata pe fratele meu de Craciun,nici nu prea am auzit prin zona ...desi asa e normal.
In privinta loviturilor fi sigura ca si eu tot la asta ma gandeam si ieri noapte si azinoapte! Speram ca n-are inca asa putere ca si Mario...ca doar n-o avea aproapte 4 kg Desi la cat am bagat in mine in ultima vreme, poate ma trezesc cu vreo surpriza grasuna

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Monica merci si eu Adevarul este ca nici noi nu i-am sarbatorit cu ocazia CraciunuluiApropos...tie cand iti cade ziua critica la bioritm?

36+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Craciun Fericit !!!!

Ursoiaca foarte frumoasa colinda ta, nici nu am mai auzit-o.
Maraki nu ma speria, ca de dim. am scurgerea aia galbuie, dar a curs putin, numai ca....
Mirela da-ne datele sa te trecem pe lista. Eu nu stiu nici ziua, absolut nimic. Cred ca ai nascut inaintea Irinei.

Ma bucur ca va simtiti bine.
Azi noapte am stat pana la ora 1, pe urma la somn.
Acum am mancat de dim., lenevim putin, asteptam masa de pranz si pe urma vrem la biserica. Macar o rugaciune sa spunem.

Este prima noapte cand dormim cu mobila lui bebe in dormitor. E asa de frumos ca e colorata.... imi place la nebunie, dar Marco nu tre sa se grabeasca sa o vada.
Pe miercuri sper sa aranjez toate lucrusoarele lui in ea si fac poze.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput