Mamici de ianuarie - februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI eu am avut pe 22 o zi "critica" din aia ...dar fiind avertizata din timp am stat,n-am facut nici un efort,nimic (ba chiar m-am culcat si mai devreme) ...si am evitat-o! Adevarul e ca de atunci a inceput sa ma izbeasca DIANA in halul asta in fiecare noapte...dar n-a sarit inca dopul ca la IRINA
Pe 10 ian. inainte cu o zi de cezariana programata (daca ajung pana acolo..) am o configuratie mai ciudata: bioritmul emotional-zi critica,intelectual si fizic la maximum.

Fetele si la voi au devenit bebeii asa "agresivi" in ultimele saptamani? Sau doar mi se pare,din cauza ca acum are mai multa putere? Cel mai "fain" e cand se propteste cu picioarele in ficat si capul in vezica Si asta se intampla de obicei cand ma pun in pat...

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hai sa va mai zic ce noutati am citit pe aici!
Cica s-a descoperit ca vitamina C consumata in sarcina previne ruperea prematura a membranelor,ceea ca duce la 40% din nasterile premature! Deci de aia mi-o fi dat doctorul la care umblam inainte UPSAVIT(vit.C forte)! Dar eu oricum beau zilnic de vreo luna suc de la o lamaie,de cand sunt n-am mai consumat atatea lamai , la spondiloza m-au ajutat in orice caz! Am gasit un site www.gineco.ro unde mai sunt chestii interesante!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica s-ar putea sa ajungi la termenul fixatsant numai doua sapt. Eu de multe ori simt ca ma apasa rau de tot jos, mai loveste in col,joi sant programata la spital sa vorbim despre nastere, 95% ajung la cezariana din cauza lichidului amniotic.Totusi de cate ori ma duc la toaleta astept sa vad vreun semn
Giova sa aranjezi hainutele in dulap pt. ca nu se stie ce surprize te asteapta, iti doresc sa fie asa cum vrei tu Abea asteptam sa intru pe forum pt.ca visul meu parea foarte real

36+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki te bat!!!
Sunt asa de stresata de cand am citit, fug la wc de cate ori simt ceva.Acum trebuie sa iesim din casa, dar nu-mi vine, tot din cauza aia. Burta mea nu a coborat. Lasa-l sa mai stea putin.
Vreau sa-l am cat mai repede in brate, dar mi-e al naibii de frica de nastere si din cauza asta, vreau sa aman cat mai mult,dar tot trebuie sa vina odata si-odata.
Si eu am aceleasi simptome ca si tine, ma doare jos, bebele loveste jos, dar azi e mai linistit.
Monica si al meu a fost fff turbat sapt. asta. Misca de dim. pana seara.

gata am plecat sa ma imbrac, ca asteapta astia dupa mine.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA!
MA bucur ca ati petrecut frumos si cu bucate bune, si noi la fel, dar nu am dormit prea bine, asta este, acuma lenevim putin in 2 dupa care Dragos baga curcanul la cuptor si se ocupa de garnitura, la prinz vin nasii cu copiii si inca niste prieteni, fara copii, insa
Si eu am probleme cu spatele, dar nu ma mai pling,o sa petrecem azi si maine si speram sa uitam de dureri si eu zic ca DUMNEZEU ne va ajuta sa stea bebeii nostri pina dupa Anul Nou in burtik.
Va pupic si sper ca Mosul v-a adus cadourile dorite ( la noi a venit cu cadouri frumose-bijuterii de la sotz, parfumuri, cosmeticesimai vedem azi si maine).

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ce frumoase sunt sarbatorile astea de iarna!!! Pentru noi cred ca sunt de 1000 de ori mai frumoase ca ori asteptam bebici ori suntem deja mamici!
Petrecere frumoasa fetelor in continuare! Aveti grija cat mancati, eu incerc din rasputeri sa ma abtin desi toate bunatatile astea imi fac cu ochiul! YAMY!
Noi ne ducem in vizita la socrii acum, la nasi le-am dat pas si anul asta ca n-am chef de ei!

daniela 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua!
Sunt atat de obosita ... si m-am saturat de mancarimile astea, sper sa-mi treaca pana nasc.

Moni si bblina mea se suceste, se rasuceste, da din toate cele iar cand cand se propteste precum spui tu ... mooaamaaa ce senzatii naspa (arsuri, usturimi, senzatii de pp...crima) ... noroc ca are capul "fixat" in jos! "La multi ani" fratelui tau (sper ca nu gresesc)!
Maraki distractie placuta la socri. "La multi ani" pt fratele si fiul tau.
Cata "La multi ani" sotului tau.
Nicoleta Cum va simtiti?
Denisa tu cum te simti?
Ana
Irina sper ca te distrezi de minune alaturi de sotul tau si noul membru al familiei Mario Sebastian. Apropo este un grasunic si pe deasupra mai este si frumos!

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor astazi am ramas acasa ca ma simt rau, socrii sa vina ei daca vor maineMa duc la toaleta din ora in ora si nu am stare nici pe canapea, nici intinsa in pat,fac plimbari prin casasi atunci cand ma plimb abea ma misc pt. ca ma apasa rau de tot bebelinul.Daca s-ar putea, acum m-as fi dus la spital sa nasc La mancare stau si ma uit pt. ca nu o pot gusta Vreau sa imi pun un dvd dar asta inseamna sa stau intinsa in pat in dormitor si imi este frica sa nu ma simt si mai rauCam asa petrec eu Craciunul
Pupici pt. fetele care au scris intre timp, petrecere frumoasa in continuare

36+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mirela, Bee, felicitari, sa va traiasca pruncii si sa va bucure o viata intreaga!

Fetele, la multi ani de Sfantul Craciun! Sa va bucurati de cei dragi si de cadouri!
La multi ani si Cristianilor
!

Kiki 33w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare burticute si mamici,
Am intrat si eu repede sa vad ce ati mai scris.
Maraki si Ursulica, sper sa va simtiti mai bine.
Giova, lasa-l pe Marco sa stea la caldurica, ca e mai bine acolo momentan.
Moni, calculeaza-mi si mie, te rog, cand ai tu timp, bioritmul ala, ca eu nu reusesc sa instalez programul, zice ca se instaleaza si pe urma asa ramane, se blocheaza. O fi din cauza ca am eu un antivirus care blocheaza pop-up-urile?
Deci, data mea de nastere e: 27 iunie 1976. Mai trebuie altceva?
Merci mult.
in rest, pentru toate fetele
Ma duc sa pap salatica de boeuf, ca imi place mult.
Anda si bebe Mark 38+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput