Mamici de ianuarie - februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

craciun fericit,fetele!!!!am intrat o fuguta,cat doarme daniel si va rog sa completati data nasterii pe 21dec,la 35sapt si 3zile,apgar9,49cm.
ce sa va zic?l-as privi zi si noapte ca e ca un ingeras.papa laptic,doarme si face caca.eu ma ingrijorez din orice si cateodata ma simt cam coplesita de situatie.maine mergem sa-i facem o analiza la sange si saptamana asta tre sa colindam sa-i facem acte si cu el dupa noi la cozi.Dumnezeu sa ne ajute sa nu se imbolnaveasca si sa raceasca.eu ma recuperez incet incet,iar iulian ma ajuta f mult la treaba,asa ca nu ma pot plange.
va pup pe toate !

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

am pus poze cu bebe in albumul meu.
IRINA SI BEE,FELICITARI PT BEBEI,SA DEA DOMNUL SA CREASCA MARI SI SANATOSI!!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirela sa-ti traiasca minunea mica...este scump foc...Refacere rapida!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 1 zi

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Buna seara si CRACIUN FERICIT la toata lumea.Fie ca aceste zile sa va aduca multa pace in suflete si numai bucurii.Am intrat putin sa vad ce se mai intampla si cu aceasta ocazie felicit proaspetele mamici.Sa va traiasca bebicii si sa va bucurati de ei.Eu maine merg la spital si cred ca voi ramane acolo.Trebuie sa o sun pe dr. in seara asta dar pe cuvant daca am curaj.Imi este o frica de mor.Voi naste prin cezariana pt. ca si prima nastere a fost tot cezariana.Daca voi naste maine o voi ruga pe cumnata sa intre si sa dea ceva detalii.Pana atunci va pup dulce si nastere usoara tuturor celorlalte mamici care urmeaza sa nasca.
Sarbatori fericite si un sincer La Multi Ani!.
Lacra,37+ si familia nerabdatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA sa-ti traiasca DANIEL e un scump!

LACRAMIOARA iti tin pumnii pe maine sau zilele urmatoare!

ANDA azi esti la minimum emotional ,iar intelectual si fizic esti la pozitiv.Pe 01.01.2006 ai zi critica emotional (50%) celelalte doua sunt la minimum,doar asta mi se pare mai deosebita configuratia in perioada urmatoare. Vezi ce faci de Revelion,mai bine stai acasa

MARAKI si URSULINA sper ca va simtiti mai bine!
Eu am mancat de toate si vad ca n-am nimic: carnati si friptura cu cartofi si gogosari acri,sarmale,prajituri,cozonaci,bomboane de pe pom...tot ce vine la rand! Ba inca tot as mai manca ceva...

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Moni, merci frumos pentru calculul bioritmului, hai ca stau acasa de Revelion, cine stie, poate vine bebe mai devreme, m-au luat emotiile numai gandindu-ma! Doar n-oi naste mai devreme de 7! Nu stiu de ce am eu senzatia ca la mine bebe o sa se nasca dupa termen, dar orice e posibil! Hai ca m-a facut curioasa bioritmul ala!
Mireluta, ai un bebe superb, sa-ti traiasca!Frumoase poze.
Acum pup toate burticutele si mamicile si ma apuc sa trimit niste e-carduri.
Anda si bebe Mark 38+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare gagici!
Am ajuns si noi acum acasa, am fost la mama lui Ovi la masa si cred ca asta a fost cam ultima iesire pana vine bebe.
Imi este tot mai greu sa ma misc si am niste picioare infernal de umflate. Am cam exagerat ieri cu trebaluitul prin casa, m-am cocotzat inclusiv prin brad a mai aranjez ornamentele si acum inca sufar.
Si pe mine ma loveste bebelina de ma rupe, ieri am avut toata ziua si contractii, dar neregulate si vad ca azi s-au linistit.
In rest, am rueist sa intru si eu in atmosfera de Craciun pentru ca desi am zis ca anul asta nu ne pre facem cadouri, Ovi m-a coplesit cu suprize, i-a luat inclusiv o jucarie bebitzei si totul e asa frumos aranjat incat nu pot sa nu ma bucur.
Mirela, e un dulce bebele tau, sa va bucurati impreuna si multa sanatate va doresc.
Lacra, multa bafta maine si sa revii cu vesti bune.
Maraki, Giova, sa stiti ca si pe mine m-au sunat azi trei persoane (nasa, cumnata mea si o prietena buna careia nu i-am raspuns la mesaj aseara) sa ma intrebe daca am nascut si cum ma simt pentru ca au visat ca am nascut. Deci..vise, vise
Nico, tu ce mai faci? Cum va mai simtiti?
Fetelor, sa va fie de bine bunatatile pe care le-ati papat si profitati acum cat mai puteti .
Ma duc sa imi intind picioarele, va pupam pe toate.

Ralu 38+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. Craciun fericit si multe multe bucurii!
Mirelutza, sa-ti traiasca bebe Daniel cel grabit! Felicitari!
Eu ce sa va spun? Puiutza mea doarme chiar acum, dupa multe eforturi de adormire din partea mea. Ea e perfecta. Mancacioasa, frumoasa si mai ales SANATOASA (multumesc lui Dumnezeu).
Pe scurt joi, cezariana, la 15.10 a iesit Ana Teodora, 3.400, 50 cm, apgar 10, chiraitoare si plina de vernix. Dulbla circulara de cordon, daca o nasteam normal nu era bine (puteam eu sa urc la scari pana intepeneam, ca saracuta era bine infasurata, desi la eco nu se vedea nimic clar).
Vineri la pranz am fost mutata in acelasi salon cu bebitza, sa am grija de ea, desi nici de mine nu puteam sa am grija dupa operatie, iar ieri la 12.00 am iesit din spital si am mers acasica. Deci mai putin de 2 zile. CAm dificil! Daca cineva se gandeste ca opteaza pentru cezariana ca sa scape de dureri, sa se mai gandeasca o data! Ma doare operatia, capul, si ma chinui sa-i dau sa manance. Laptic, nu mi-a venit decat putin. Adica doar colostru momentan, fata nu se satura, noi nu mai dormim, etc. DAr o avem pe minunea mica sa ne manance ficatzii! NE uitam vesnic la ea si ne minunam!

Va pup pe toate si va multumesc mult pentru mesaje. Promit sa scriu si sa citesc putin din urma cand se va mai normaliza situatia (cand va avea fata ce sa manance, ca tare-mi doresc s-o alaptez. Oricum ca idee, traiasca GArmastanul, desi nici chiar el nu poate face minuni la niste sani supti non-stop!). O sa trimit cat de curand poze in contul comun.
BAfta fetelor care nasc!

Bee si ANa TEodora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna seara,burticutele mele....
Noi azi nu am fost tocmai in apele noastre...A crescut burtica..de nu ma recunosc..
si bebelina apasa nasol pe col...
Toata ziua am avut niste intepaturi ciudate....
Miine mergem la monitorizare...si o sa ma linistesc....
RALI..
URSULICA,PISOI,MONI,CATA,GIO,ASTERYARO,
MARAKI,DENISA,DIANA,ALINA,ELLARAD,ANDIARORO,
ALINUTA,TANTI,ANA....
MIRE...SA-TI TRAIASCA MINUNEA...SI SA FITI SANATOSI ....
Ma duc in patuc..desi mi s-a urit azi de stat in pat...
Miine imi vine cumnatul din Germania..si teoretic..ar trebui sa-l luam de la aeroport...
Sa vedem cum ne-o fi si miine...
Pup burticutele..
Nicole
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

BEE....SA-TI TRAIASCA MINUNEA..ANA-TEODORA..FRUMOS NUME....
Sa fie sanatoasa..si voi de asemenea....Si sa va bucurati de ea....

Nicole
31+

Mergi la inceput