Mamici de ianuarie - februarie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 8
Bombonicaaaa spune:
Buna fetelor! Abia m-am trezit si eu ca am fost franta dupa ce munca am tras ieri cu pregatitul mancarii , azi mai am de "finisat " la curatenie si sa fac un tort iar deseara cred ca mergem cu colinda
daca am sa fiu in stare sa mai stau pe picioare...Cum marele moment se apropie , mai sunt doar 3 zile
incerc sa pun totul in ordine pentru camera bebitzei ,hainutzele si toate alea si credeti-ma ca inca nu realizez ce putzin mai am,parca e vorba de alta persoana, nu de mine .
Nu stiu cat timp voi mai avea azi sa intru pe forum si probabil ca nici voi nu ve-ti fi prin preajma asa ca va urez tuturor CRACIUN FERICIT ,MULTA SANATATE ,NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI SI TOT BINELE DIN LUME !

Craciun fericit tuturor ! 
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
38+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
monica70 spune:
IRINA lasa ca tu in loc de sarmale si carnati ai ceva mult mai buuuuun! Un bebe super!Si ce probleme iti faceai ca-i mic ...cand colo, ai batut recordul pana acum cu MARIO cel grasun!
Eu m-am apucat de impodobit bradul si mi-am pus colinde...A aparut tati cu unul mediu argintiu, care a costat...fix 30000 lei(treizecimiilei)![]()
![]()
As fi preferat ceva mai micut,dar e bun si asta...chiar ma pot strecura si la balcon pe langa el,deci e ok!
Acum tati si sotul s-au dus la socru-meu sa-i duca mancarea si prajiturile, ca anul asta n-a vrut sa vina la noi.Adevarul e ca e o vreme.....ninge tare,dar e mai mult apa ca nu-i frig deloc.
Dupa aia plecam la ai mei dupa bunataturi (sarmale, prajituri etc.) si vom sta acolo pana mai tarziu! Pana la urma s-a apucat mami de facut prajituri si cozonaci,plus ca aparut si sotul cu altele cumparate...
Mai intru eu pana plec...sa vad nu ne face careva ceva surpriza de CRACIUN?
Ca vad ca IRINA abia asteapta!![]()
MONI 38+
si
DIANA

monica70 spune:
JANINA drum bun si distractie placuta cu toata familia!
BOMBO nu te mai obosi atat ca trebuie sa maii rezisti trei zile ! Distractie cu colinda!
MONI 38+
si
DIANA

maraki spune:
Janine esti o scumpa pt. gandurile bune
din pacate acum orice pun in gura imi lasa stare de super greata, indiferent ce este!!!Drum bun si sarbatori fericite alaturi de cei dragi

Bombonica nastere usoara cu bebe sanatos si sarbatori fericite acolo peste ocean

Fetelor a ramas Ank si bb care are termenul maine
vad ca nu a intrat sa ne spuna cum se simte...poate naste ea azi, maine
Mai este si Florinini care a vazut petele dubioase....
Noi am fost la cumparaturi,am pregatit cate ceva pe aici, mai am sa fac baia si urmeaza sa asteptam musafirii
Mai intru diseara sa vad care este atmosfera pe forum, va pup si va urez in Ajun de Craciun sa petreceti cele mai reusite sarbatori alaturi de familie si de bebelini( cele care-i aveti deja
)
36+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
roxit spune:
Salut! de fapt CRACIUN FERICIT si felicitari Mirelei si Irinei pentru bebelusi .
Eu am intrat in sapt 32 + am fost la medic si avem la 31- 1.742 kg si este ok totul.
Roxi
poze
[url ="http://bd.lilypie.com/lLWrp3/.png
pisoi3 spune:
MIRELUTA, FELICITARI, SA-TI TRAIASCA BEBE DANIEL SI SA FITI FERICITI TOTI TREI! MA BUCUR DIN INIMA PENTRU TINE!
Fetele, noi suntem amandoi in bucatarie, mai avem sarmale, piftie si salata boeuf de facut si nu am timp sa stau mult, doar v-am citit, asa ca va urez CRACIUN FERICIT, PLIN DE BUCURII, IMPLINIRI, SANATATE SI MULTE SUCCESE. TOT CE VA DORITI VOI SA VI SE IMPLINEASCA!
Va pup mult si SA AVETI UN CRACIUN MINUNAT! SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI!
Anda si bebe Mark 38+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
a_ancutza78 spune:
Buna mamici si burticute!!
Am terminat si noi cu treaba..am facut si bradul..este mic si indesat..asteapta cadourile![]()
Aseara o fi fost ceva ca si eu am crezut ca nasc..asta mica cred ca s-a intors pe toate partile,a facut tumbe
nu stiu daca am dormit 3-4 ore...azi insa am terorizato eu..am sters prafu ,aspirat..am ingramadit-o..vedem la noapte ce face ea...
Acum ii asteptam pe parintii lui Gaby,(cu cadourile pt bb)![]()
VA doresc Sarbatori fericite,si mosul sa va aduca tot ce va doriti.Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!
aveti grija ce mancati!
pupici

37+
BIANCA
anca
Giova spune:
Iar intru pe fuga, de citit pe diagonala.
Trebuie sa ma mai vopsesc, sa fac dus si sa impodobesc bradul.
Mobila lui Marco e o minune, dar fac poze dupa Craciun, caci nu am timp acum.
Fie ca Sarbatorile de iarna sa va aduca multa sanatate, pace si bucurii in suflete alaturi de cei dragi. Bebei sanatosi si frumosi!!!
CRACIUN FERICIT!!!!

gio
si bb Marco 37+
maraki spune:
Ancutza sarbatori fericite si tie, poate vine bebelina zilele astea
Eu de la mos imi doresc sa am bebelinul in brate cat mai repede, de cand stiu ca a nascut si Mirela care avea DPN-ul cu mine, nu mai am rabdare
Te
Craciun Fericit
36+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Salutare mamici si burtici,
Irina- am bucur mult ca totul decurge bine, lasa pregatirile, tu ai grija de tine si Mario- va fi totul bine, o sa vezi!
Mirela- acelasi lcuru si pt tine, refacere rapida si sa il hranesti pe bebe daniel cum poti tu mai bine!
LA toate Fetele va doresc un CRACIUN CA IN BASME, cu multa sanatate, pace sufleteasca si numai bucurii! Sa avezti o ZI SUPERBA SI SA PETRECTEZI FRUMOS!
Eu ca in nici un An parca am innebunti cu pregatiriel, vorba sotului, sarcian iti afecteaza mintile
- nu numai ca am facut sarmale ieri si inc aun desert, dar acuma am pus al fiert tot ce trebuie pt salata de boeuf ca am zis ca dc tot vem 3 zile la rand musafiri, maine si luni sa nu mai fac nimic si nu mai facusem salata asta demult.A si vreau sa mai bag la masina si un cozonac![]()
Mie Mosul mi-a cumparat aseara (dupa ce am fost la coafor, am schimbat un pic freza
) - cadoul dorit-bijuterii, colier si cerceii din aur alb cu safir si diamante ( ca sa completam setul- aveam inelul de casatorie si bratara la fel, mie imi place aurul alb mult ca seamana cu argintul, asa ca totul e minunat.
Acuma va pup pe toate, sa vetzi spor la pregatiri si fug sa termin tot pina la 6,e deja 11.30 aici si mai am destule de facut.
Avetzi grija de voi si de bebelasi

Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!