Mamici de ianuarie - februarie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
RALU cred ca e normal...esti si fizic si emotional aproape de minimum,doar la examene poti merge cu succes! Lasa-l pe doctor deocamdata...
MONI 38+
si
DIANA

anasebe spune:
Nu intra omul 20 ore pe forum si uite cate noutati!
Felicitari Mirela pt. bebe sanatos! Refacere rapida.
Irina - frumoasa poveste, am ras cu lacrimi. Felicitari inca o data.
Mi-a confirmat si mama ca mi-a coborat burta, sper totusi sa nu nasc anul asta. Mi-e aproape tot timpul greata, iar miscarile mele sunt din ce in ce mai greoaie. Plus ca am o stare de imi vine sa-i bat pe toti.
Cred ca o sa ma duc la plimbare, ca in casa am terminat totul.
Va pup pe toate si va urez un CRACIUN FERICIT, sa vi se implineasca toate dorintele, sa aveti copii sanatosi si frumosi.
ana sebe 35+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
ralirali spune:
Moni, ma conformez sa traiti
. Nu prea am eu la ce examen sa merg, dar vad ce fac eu cu salata boeuf. Ma tot gandeam sa nu cumva sa nasc azi ca abia dupamasa aduce Ovi piftia si sarmelele de la mama lui si vreau neaparat sa mananc pentru ca prea mi-ati facut pofta
.
Va pupic pe toate si spor la munci
.
Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Poze cu familionul
irinadum spune:
Burtici toate sunteti la treaba vad. Eu am terminat pe aici prin casa ce aveam de facut si acum stau un pic ca sunt suficient de odihnita pt ca bebe a dormit bine si eu cu el si a fost asa bine.........
Eu nu m_am pregatit cu nimic pentru maine ca nu am avut cand si nu am timp dar nici ca imi pare rau ca acum cu bebe am uitat de carnati , de sarmale si toate altele. Facem noi mai tarziu.
Alina apropo de baie aici m_au invatat asa: langa caditza pui un prosop pe care il pui pe bebe acolo il speli cu o manusa din prosop imbibata cu samponul aferent( manusa o uzi in prealalbil) si deci il speli pe cap cu manusa aia si pe corp ( se face repede) dupa care dupa ce l_ai dat peste tot il iei si il bagi in cadita tinut capul pe bratul tau si cu mana sa ajungi la sub brat ca sa il poti sustine si cu mana libera il clatesti . Super usor . Iar despre buric probabil de asta dureaza 10 zile sau 15 maxim aici. Dupa baie il dau cu o solutie si asta e tot.Iar cu nasterea stai linistita cu peridurala ca o sa fie bine chiar dc nu e la toate la fel ai sa vezi ca te va ajuta enorm.
Fetele hai nasteti odata. V_ati oprit toate acuma? Haideti. Dc nu o sa o ia zana inainte.
Irina acum mamica de bebeloi frumos tare
monica70 spune:
IRINA ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti!
Profita, pana nu-ti apar alti musafiri!
Toata lumea e la treaba...S-au amanat nasterile pana dupa Craciun...sau ne trezim cu vreo surpriza?
Si la mine sunt toate aproape gata,mai am deseara sa impodobesc bradutul...sper sa gaseasca sotul sau tati unul mic si des,ca n-am prea mult spatiu cu noua mobila...Dar e plin de ei, ca e piata langa noi si chiar la intrarea in bloc e full de brazi ,asteptam pana in ultimul moment
ca de obicei! Maica-mea mi-a zis ca a cumparat tati unul enorm cu numai 200000 lei...!!! Dar la ei e loc...
MONI 38+
si
DIANA

alinaalex spune:
Buna burticilor mari!

Am intrat sa va salut si sa va urez un Craciun Fericit tuturor

si sa va aduca Moshul ce va doriti mai mult!
BEE, felicitari pt. fetitza, frumos cadou de Craciun, sa-ti traiasca si sa creasca frumoasa si desteapta, sa va bucurati din plin!
Catalina, felicitari pt. 36 sapt., sa ai o nastere usoara !
Eu luni fac 26 sapt. Mama, deabia astept sa ma vad la primavara, sa-mi tin si eu copilasul in brate! Deocamdata ma gandesc la nume, variante pt. fetitze aveam o gramada, dar de baiat parca e un pic mai greu, inca nu m-am hotarat, am doar ceva idei...
Aseara am facut bradul, unul mare, mare, pana in tavan, e super. La noi ninge de zor de cateva zile, demult nu am mai avut atata zapada!
Diseara ma si duc la colindat, abia astept!
In fine, va pup si va urez SARBATORI FERICITE !!!! CRACIUN FERICIT!!!!

Cu drag, ALINA & BB
25+
irinadum spune:
Monica eu tot sper ca mosu vine si de Craciun la una dintre voi. Daca nu nu e bai vine el pana la anul.
Alinaalex stai sa vezi ce repede vine primavara si ai sa ai pe bebe in bratze. Trece repede ai sa vezi. Sarcina usoara in continuare.
Fetele eu va urez sarbatori fericite si tot ce va doriti voi si va doresc tot binele din lume insa mai ales nasteri usoare si copii cuminti si mancaciosi. Si sa va ganditi si la mine cand bagati sarmale sau mai stiu eu ce specialitati.
Va pupic burtici
Eu nu stiu cum sa ma mai semnez , tot imi vine sa scriu Irina 38+ nu stiu de ce. A ba da ca duminica trecuta am apucat sa scriu 39 fix si gata am si plecat la spital.
Irina acum mamica
Maria28 spune:
Buna fetele ,Va urez un Craciun fericit ,sanatate ,fericire si bebelusi sanatosi si frumosi !
Irina felicitari pentru bebe Mario ,intr-adevar e un scumpic ,sa creasca mare si voinic si tie refacere rapida .Apropo ,spuneai ca te-au taiat si ai 5 copci ,cum te misti ,e greu ?am auzit ca nu poti sa stai in fund si ca e ff greu sa faci si treaba mica ,cat este de adevarat ..aici se poarta colac ,acolo cum e moda ?
Mirela si tie iti urez felicitari pentru bebe Daniel ,sa fie cuminte ,frumos si sanatos iar tie multa sanatate ...da-ne vesti cat mai curand .
pupici si La Multi Ani !
31+
irinadum spune:
Maria asa e sunt vreo 5 copci ca le_am tot urmarit azi cu oglinda. Ce sa iti zic nu pot sa spun ca ma doare tare ci mai mult o jena. Plus ca nu sunt in jos sunt mai mult in lateral ca asa e taiat . Deci nu spre anus ci in lateral. Ceea ce ma jeneaza un pic e ca una din copci e mult mai inauntru si cred ca aia se vindeca cel mai greu pt ca de fiecare cand fac pipi aia ustura si e normal sa fie asa ca ea nu e asa uscata ca celelalte. Dar in afara de jena nu pot sa spun ca doare . Stau bine pe scaun e adevarat ca tot incerc sa stau mai mult pe o parte ca sa nu fortez foarte tare ca mi_a zis ca dureaza vreo 15 zile pana se cicatrizeaza perfect. Deci inca o saptamana.
Ma duc sa ma intind . Mai vin eu sa va urmaresc.
Irina acum mamica
J G spune:
Hello!
Mirela felicitari pentru bebe Daniel, sa fie sanatos si mancacios si sa va aduca numai bucurii!
Fetelor am intrat sa va urez un Craciun Fericit cu mos bogat alaturi de familie! Sa petreceti bine!
Maraki iti doresc sa te lase stomacul sa mananci tot ce poftesti!
Irina ma bucur ca ai dormit bine si ca esti odihnita! Sper sa-ti treaca cat mai repede jena 
Eu ma simt mai bine azi (vad ca propolisul face minuni) sper sa-mi treaca de tot ca a fost foarte nasol.
Noi mergem la Ploiesti la mama care ma asteapta cu bunatati, deci ne mai auzim luni sau marti.
Va pupez,
J 33+