Mamici de ianuarie - februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Abia acum reusesc sa intru si eu pe net. Azi am facut din mancare, sarmale, am fiert legumele pentru salata boeuf, am refiert piftia cu niste gelatina ca nu se prinsese fara si am fiert o gaina pentru ciorbica.
Maine eu termin salata si voi face cozonacii, iar sotul termina ciorba.
Vom impodobi si bradul in miros de cozonaci si ascultand colinde. Asta este "pasarica" mea in fiecare an. Cadourie sunt luate si ateapta doar sa fie impachetate. Asta o fac maine seara dupa ce se culca mandra.

Mirela felicitari, refacere rapida si mult laptic.
Bebe Daniel, bine ai venit pe lume. Sa fii norocos, sanatos si sa le aduci parintilor tai numai bucurii.

Irina, e un scump Mario, un grasunel frumos. Si tare haios ai mai povestit. Sper sa avem toate norocul tau si sa nastem asa usor.

Pupici la restul fetelor. Sunt asa de obosita ca nu mai am energia sa raspund la fiecare in parte.

33+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata fetelor,

Florinini asa mult m-ai impresionat cand am citit cum te bucuri pt. cele 37 sapt. implinite mi-am adus aminte de toate temerile tale in legatura cu fibromul,daca vei reusi sa ajungi cu sarcina la termen...uite ca Dumnezeu te-a ajutatPetele de sange cred ca sant semn ca nu mai ai mult si vine bebelinul pe lume
Ursulina eu chiar nu stiu cum ai rezistat ieri atate ore pe drum si in balamucul cumparaturilor, eu dupa cel mult 2 ore sant terminata si se uita toata lumea la mine!
Fetelor eu deja am picioarele umflate, asa m-am trezit, nu stiu ce voi face pana diseara ca avem musafiri si trebuie sa fac si pregatiri, sa aspir un pic,peste putin timp plecam si la cumparaturi, Nu va obositi prea mult zilele astea, spor la treaba burtici din Eu si de peste ocean

p.s. Catalina felicitari pt. implinirea celor 36 sapt.

36+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gata am facut si noi 36 fix...URA...mercic Maraki pentru felicitari...abia acum imi dau seama ce repede trece timpul pe ultima suta de metrii...pe mine ma dor toate: solduri, genunchi, burta ca la ciclu, si mai nou in dreapta sub sini unde are picioarele ma doare cind ma aplec...m-am cintarit si am 18 kg luate pina acum!Sunt la cratita, fac o gramada de frigarui ca azi serbez ziua mea cu parintii si sora cu prietenul ei, asa ca o sa va pun poze mai tirziu!Dan face curat in casa. Bine ca macar cu asta nu ma mai stresez!Revin!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + in cap

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Aho, aho, dragi burticute si mamicute.
Am inceput cu o bucata de colinda pentru ca nu stiu daca voi mai reusi sa scriu azi...intru si eu acusi in febra gatelilor de Craciun si a impodobitului bradului(asta imi place cel mai mult).
Florinini, petele e sange pot fi de la placenta(dezlipire sau ceva de genul acesta), eu te-as sfatui sa mergi la medic..cumnata mea a patit asa si nu era ok.
Maraki, ce matinala esti astazi.
Cata, spor la pregatiri si distractie placuta.
Restul fetelor, multi multi si un mos indestulat.
PS: Oare ne aduce mosul azi vreun bebel?

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NEATA GRAVIDUTE!
MIRELA, ce surpriza! Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos, frumos, cuminte si sa va aduca numai bucurii! Sa scrii mai multe cand ai timp!
BEE, asteptam vesti si de la tine.
IRINA, am citit povestea nasterii tale si mi-ai dat curaj, ca tot natural o sa nasc si eu, si tot cu epidurala. Ma bucur ca esti ok si tu si Mario! Am vazut si pozele si este pur si simplu superb bebelinul tau! Cred si eu ca ai musafiri toata ziua, la un bebelin asa frumos sa tot vii! Deci poti sa-i faci baita chiar daca inca nu i-a cazut buricul? Chiar asta vroiam sa intreb fetele care au nascut. Ca am vazut ca IOANA a zis ca l-a spalat cu o carpa pe Razvanel pana i-a cazut buricul.
CATA, foarte frumoase pozele! Sa porti sanatoasa ce ai primit si distractie placuta si azi!
MARAKI, mai e putin si papi sorici!
Fetelor, eu am facut ieri sarmale si altceva nu mai gatesc. Imi trimite mama azi carnati si lebar, socrosenia ne-a facut salata Beouf si ciorba de burta si mai face si friptura maine si ne aduce. Recunosc ca e gospodina foarte buna. Piftie am mancat saptamana asta, mi-am facut pofta.
Azi vreau sa mai fac putina curatenie, mai mult Gabi decat eu, sa mai calc niste hainute pentru Ayan si sa spal aragazul. Ma bucur ca e Gabi acasa zilele astea.
Am intepaturi in col din ce in ce mai dese, si ziua si noaptea, chiar ma apuca tipatul de durere cateodata. Sper sa fie un semn asta ca se apropie nasterea.
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Vreau si eu sa urez Craciun Fericit tuturor fetelor, sa nastem toate cu bine si sa avem bebelini sanatosi, frumosi, destepti, cuminti si norocosi!
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Ne apucam de treaba, intru mai tarziu sa va urez toate cele pt. Craciun.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele si eu ma apuc imediat de gatit!
Si intre timp mai finisez pe aici curatenia!
FLORININI si eu zic sa te duci cat mai repede la doctor,sau mai bine macar da-i un telefon si intreaba-l.S-ar putea sa nu fie nimic,dar e mai sigur asa.Eu stiu ca orice pata de sange e o urgenta! Si ai grija azi,nu te obosi prea mult, ca ai bioritmul fizic la zero.Cu intelectul si emotional esti la maximum!!! UAAAAUU!

Si la restul spor la treburi si un CRACIUN FERICIT! Sper sa apucati sa mai intrati din cand in cand,macar sa anuntati ce bine va distrati!!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Moni, ce zice bioritmul meu pe ziua de azi? Ca eu ma simt taaare ciudat si parca imi cade burta..nici nu mai stiu daca sunt contractii sau nu si daca e doar scurgere sau lichid . Poate imi zici tu ceva sa ma indemne sa il sunt pe doctor daca si asa e de garda azi.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA si eu am crezut azinoapte ca domnisoara s-a hotarat sa iasa!!!! Pai mi-a tras niste rasuciri si niste capete prin vezica de a trebuit sa ma scol din 5 in 5 minute sa merg la pp! Abia s-a linistit...Cred ca deja s-a cam plictisit pe acolo ca-i tot mai naravasa, mai ales seara si noaptea!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput