Mamici de ianuarie - februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA ai ajuns deja la castroane ????

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Da ... asa i-am zis si eu. Dar sun bine venite. ...De fapt cred ca bate vreun apropo sa-i fac vreo crema.

Fetelor care ...poate ... o sa va duceti la cumparaturi in Cora nu va duceti cu cardul ca nu functioneaza... noi din cauza asta nu am putut sa mai luam o pulpa.

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am intrat si eu cam tarziu. nu am avut timp.
a venit o alta verisoara sa ne inainte de sarbatori, pe urma a venit vara-mea cu prietenul si nu am mai putut intra.
Irina super nastere ai avut!!!M-am distrat cand am citit.

Am papat praji de acasa, ce buna eeee!!! Yammy-yammy.
toate .
Mai intru maine.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Ah da ... nu mai zic ce s-a agitat bbita...moamaaa... nu-i place cu masina, nu-i place cand stau in picioare (sincer nici mie), nu-i place cand stau jos, astazi nu i-am intrat deloc in voie. Imi tracea niste capete si suturi de am zis ca nasc prin magazine.

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata m-am pregatit de culcare!
Spor la citit URSULINA (ca ai ce )si somn usor dupa!
Incearca totusi sa dormi!
Ca eu asa as fi dormit azidimineata,dar daca la ora aia a avut drum fratelo in Selgros...ce sa fac? Dar recuperez eu maine dimineata!
Si nu va prea stresati maine ca ...e bai pe urma!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Mercic Moni somn usor si vise placute!
Termin de citit si plec si eu.

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Mai fetelor dar cate s-au intamplat in 2 zile.

Bee sa va traiasca fetita sa fie sanatoasa si cuminte. Sa te refaci repede si cat de curand sa avem vesti de la voi

Mirela sa-ti traiasca baietelul si sa fie cuminte si mancacios sa creasca si sa prinda putere. Refacere rapida. Bine ca a trecut totul pana la urma chiar daca nu a fost usor ai facut o treaba super. Vezi tu acum de ce ti-am pus semnul ala cand ziceai ca e apa, cand ziceai ca te simti mai bine, si uite pana la urma a iesit micutul Daniel.

Irina ma bucur ca esti din nou cu noi, am asteptat povestea nasterii tale cu sufletul la gura, si bine ar fi sa avem toate o nastere ca si a ta. Ma bucur ca esti fericita si esti la fel de vesela ca si inainte, chiar daca esti mai obosita. Sa va bucurati de Mario Sebastian si sa fiti fericiti.

Florinini si bebe David 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

fetelor va urez si eu repede noapte buna!!
Uite ca ajung si eu la ore tarzii pe net. Am facut sarmalele si am impodobit bradul, apoi ne-am uitat putin la tele. Al meu sot s-a bagat deja in pat ma duc si eu. Sunt obosita, nu stiu daca voi putea dormi mai ales ca bebelina mea cred ca joaca fotbal de vreo ora la mine in burta!!

Mira 31+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

uraaaaaaaaaaaa am facut si eu 37 saptamani si bebele meu deci e ok si nu va mai fi prematur. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa ajung pana aici cu toate ca fibromul nu se vrea dat batut, dar se pare ca bebe e mai puternic si stie el ce face. Sper sa stea acolo pana cel putin de Anul Nou, desi cateodata simt ca vrea sa iasa asa tare ma impinge.
Fetelor voua vi s-a intamplat sa aveti minuscule pete de sange pe hartie dupa ce va stergeti? Eu am avut de 2 ori in 2 zile diferite. Dar a fost numai o data in zi. Si erau mici cam cat o jumate de varf de deget, eu zic ca nu e nimic grav sau ceva de care sa ma ingrijorez atat timp cat nu e mult si cu dureri. Deh si el bebele se pregateste si poate mai loveste si el pe unde nu trebuie si poate ca asta sa fie cauza. Voi ce credeti?

Florinini si bebe David 37+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Irina ti-am vazut puiutul scump, vai ce frumos e, sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii. Si ce mult seamana cu mamica lui, e leit ca si tine, asa il vad eu. Ce mare e parca ar avea o luna si are o mimica draguta de zici ca acum vrea sa inceapa sa gangureasca sa zice ceva si el, scumpul de el, tare cuminte pare sa fie.
Sa va bucurati de el

Florinini si bebe David 37+

Mergi la inceput