Fetele din Zalau-adunarea! :))

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

hai fetelor ca ati chefuit destul. Ia treceti la apel si povestiti-ne cum ati pasit in noul an?

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI 2006 !!!

Dupa muuuuultaaaaa chefuiala , iaca luam o pauza sa ne odihnim .
Fetelor , vreau sa va spun ca nici prin gand nu mi-a trecut ca o sa petrec asa de bine de Rev . A fost un chef pe cinste , mai ales ca noi am fost si 1 ianuarie seara din nou ...
Am dansat toata noaptea , am cantat , mancarea si bautura a fost OK , tot ce ai vrut si nu ai vrut, ai avut ... si inca pe alese si saturate ...
Nu stiu voi cum a-ti pasit in Noul AN , dar eu pana acum sunt extrem de fericita si de multumita .
La inceput am crezut ca nu o sa ne putem " destrabala " dupa cum ne place noua , fiind atatea " oficialitati " prin preajma , am crezut ca va fi totul protocolar , dar m-am inselat si inca o data am ajuns la concluzia ca " aparentele inseala uneori " ...
Ce sa va mai spun ... nu am cuvinte sa va descriu cheful pe care l-am tras ... pe cinste , nu alta . Chiar am si spus ca nu imi amintesc sa ma fi distrat asa de bine la vreun REV .
Fetele au fost cuminti , inclusiv Paula s-a calmat , parca ar fi stiut ca plecam sa ne distram si ca nu trebuie sa o supere pe bunicuta ...
A 2 a zi , ne-a lasat sa dormim bine de tot , iar seara am dus-o si pe Andreea cu noi , ca au mai venit si alti copilasi , dar s-au distrat si au cantat si au dansat si ei acolo impreuna cu noi ... chiar nu ne-au deranjat deloc .
Au iesit pe afara , acolo este zapada si gheata , s-au jucat , au fost neasteptat de cuminti ...

Astept sa povestiti si restul cum a-ti petrecut si cum a-ti intrat in noul an ... eu sper ca bine , ca si mine ...

Acum incerc sa-mi incarc bateriile ca se apropie SF. Ion si iar o luam din loc , iar chefuim ca avem oarescativa Ioani ...

Va pup pe toate si mai vorbim ... in curand va pun si poze de la REV !!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noi nu am avut un Revelion reusit pt ca am avut pe cineva ????care nu l-a stricat.
I-am dus pe copii la soacra si dupa ce a adormit Matei am plecat.Am ajuns la prietenii nostri la 11.45.La 12.45 m-a sunat Tudor pt ca Matei plangea ca s-a speriat de petarde.Am fugit la el.Un tampit a aruncat 2 cutii de petarde la usa socrilor mei si Matei s-a speriat fff rau.Plangea si suspina.L-am linistit si am plecat iar, dar cum am ajuns , iar telefonul ca plange Matei.Asa ca am fugit iar si l-am imbracat si am venit acasa cu el.Aici surpriza.A fost atata de fericit ca si-a vazut camera si a inceput sa se joace si sa rada.A adormit si s-a trezit doar la 13.Acesta a fost revelionul nostru.

VA PUP DULCE DULCE.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Bianca sincer imi pare rau ca a-ti avut un asa revelion nereusit .
Dar unde a-ti fost pana la urma , la giorgiani ???

Restul cum a-ti petrecut ???

Daca doriti puteti intra la albumele de dulciuri si mancaruri sa vedeti preparate mele de la craciun si revelion , si am pus si cateva poze de la revelion in album separat ...

Va pup si va doresc noapte buna ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata fetelor!
Cum sunteti? Sper ca bine.
Adriana, ca de obicei, stii sa te bucuri de viata la maxim, ma bucur pentru tine.
Bianca, si mie imi pare rau ca nu ati avut un Rev reusit, da'de ce-ati mers asa tarziu fato?!?! Tin minte din tineretile mele, petrecerile de Rev le incepeam cel tarziu la 21 , pana la ora Z eram in plina forma
Mihaela, cum a fost in seara de Rev? M-am tot gandit la voi si-mi imaginam scene romantice, tu cu sampania la scarbici la sot...hai povesteste cum a fost.
Anca, Simona, voi cum ati petrecut?
Noi am fost in trio la ai mei, Alexia a fost nitel maraita pana pe la vreo 21 caci nu-si implinise somnul de la amiaza, am mancat bineinteles o mie de bunatati (deh, ca la mama acasa, nu? ) am baut sampanie, ne-am uitat la tv...apoi ne-am culcat.
Acum, mi-am termimat cafelele - am baut 2 la foc rapid - si ne apucam de inventar.
Va pup si mai vorbim.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Salutare!Salutare!
Cafengioste la apel!Eu sunt la cafelutanr2.
Adriana am fost la Lili, bine ca nu ne-am dus la Georgiani ca statateam doar o ora.
Elvira am mers asa tarziu pt ca a trebuit sa-l culc pe Matei si iti dai seama ca a fost greu pt ca a schimbat mediul si nu a fost prea incantat.Am eu niste mari nemultumiri cu privire la soacra.Socrii au ap cu 3 camere si au zis sa-l culc pe Matei in camera de langa usa ( camera care da pe casa scarii), cu toate ca eu am vrut sa-l culc chiar in ultima camera tocmai pt a nu auzi zgomotele, dar ce sa-i faci nu poti impune raguli in casa straina.Experienta asta urata m-a ambitionat si o sa-mi caut o femeie care sa vina sa stea cu Matei cand am nevoie.
va pup si mai vin.

Mergi la inceput

Salve tuturor !!!
Cum sunteti , v-ati revenit???
Eu incet , incet sper sa-mi revin ca sa am forte proaspete pe sambata.
Azi vrem sa desfacem bradutul , pentru ca a inceput sa se lase crengile si mi-e frica sa nu inceapa sa cada tepi din el . Paula merge de-a busilea si nu as vrea sa-i intre ceva in manute .
In rest totul e OK la noi .
Fetelor , cu cat se plateste o femeie sa stea 9 - 10 ore cu copilul , aveti habar ????
Ma cam bate gandul sa merg la servici , sunt asa in cumpana , nu stiu ce sa fac , as si merge , as mai si sta acasa .... Oricum ramane sa mai discut cu sotul chestia asta ... Am trecut azi pe la servici si ziceau fetele ca e lejer , nu mai e ca pe vremea cand mergeam eu la munca , cu stat peste program , sunt mai multi angajati si sunt impartite sarcinile .

Va pup , merg sa pregatesc fetele sa iesim un piculet la aer ...

Mergi la inceput

Adriana am auzit ca se da 200.000 pe zi la femeie.Acum fiecare face cum crede, dar daca vrei sa-ti mai faca ceva in casa poate e mai scump.Nu stiu exact.Am o vecina care-i da la femeie 3.000.000 pt ca sta 6 ore pe zi cu fetita de 2 ani.Femeia aspira si-i incalzeste mancarea la fetita, in rest nimic, doar o supravegheaza si se joaca.
Si eu imi caut o femeie , dar nu stiu daca o sa-mi gasesc una care sa corespunda cerintelor mele.Eu am o experienta urata cu femeile.La Tudor am avut 6,asa ca mi-e mai mare groaza.

Va pup dulce dulce si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Servus fetele!

Am ajuns si eu in sfarsit sa va scriu...am fost plecati in 1 si 2 de acasa, am ajuns aseara tarziu, fara fete, e asa de pustiu...aseara am picat rau de tot in butoiu' cu tristete, am alimentat asta uitandu-ma la could mountain pe hbo, apoi n-am mai reusit sa adorm...azi la munca am fost zombie...am venit acasa si am dormit.

Elvira, n-am fost cu sampania la 12 noaptea, asta numai pentru ca mi-era frica de petarde, sa nu pocnesca pe langa sau chiar pe noi, plus ca Silvia ar fi fost maraita la ora aia...

Sa va spun cum a fost: la ora 19 am plecat cu un taxi la socrul, i-am lasat mancare, am venit la spital(spun venit, ca e aproape de blocul nostru) si am stat cu sotul pana la ora 21, cand Silvia si-a manifestat dornta sa plecam. Am ajuns acasa, ne-am imbracat de chef, am aranjat masa, am mancat ceva, am mai stat pe net-eu iar silvia s-a ocupat cu puzzle-urile ei. la 23.45 au inceput artificiile dar silvia era atat de speriata ca a vrut in brate la mine, am stat in geamul de la bucatarie si am urmarit spectacolul de artificii, in timp ce eram cu sotul la tf., pana s-a facut ora 12, ne-am pupat si gata!
silvia a adormit in aceest timp in bratele mele, am pus-o in pat si eu am mai stat pana la ora 2 and am adormit.

adriana, ma bucur ca ati avut un revelion reusit!

bianca ce sa spun...imi pare rau ca a ieit asa revelionul vostru, Matei e mic inca...la fel de speriata a fost si silvia, nici n-a vrut sa se uite pe geam la artificii de spaima.

aici sunt poze de la girl party.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Mihaela exact acelasi tort de fructe l-am facut si eu.Cum ti-a iesit?Le-a placut? Ai meu l-au mancat sambata aproape tot.Mie mi-a iesit superrrrr.Cum ai facut fruptura de vita ?ca tare bine arata.Cred ca nu-ti place fara printese , dar macar iti incarci bateriile pana le aduci.
Simona???Anca unde sunteti???????????

Mergi la inceput