Fetele din Zalau-adunarea! :))

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bianca, tortul a iesit minunat, eu mereu am spus ca nu stiu sa fac diplomat, dar e atat de usor si atat de bun fata de cel de la cofetarii...super! poate data viitoare o sa incerc si cu piscot, acum n-am pus nimic si parca se cerea si ceva "blat".
Friptura de vita am facut-o dupa indelungi cautari, am gasit pe net o reteta in engleza, uite www.cuisine-french.com/cgi/mdc/l/en/recettes/miroton_provencal.html" target="_blank">reteta.
Numai ca n-am pus vinete ci le-am inlocuit cu ciuperci proaspete-pleurotus. A iesit un deliciu.

pupici multi .

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Cafengiste la apel!!!!!!!!!

Mihaela multumesc de reteta.O sa o incerc zilele astea.Si mie mi-a iesit super tortul desi ma temeam pt ca am citit ce scriau fetele , la multe nu le-a iesit plus ca nu stiam sigur daca o sa-mi iasa faza cu gelatina, dar nu am avut nici o problema.Eu am facut reteta intreaga si a iesit cam mult, dar am pus si in boluri mici si Tudor a fost incantat zicea ca mananca inghetata.
Fetelor unde sunteti??????????

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Fetelor unde sunteti???????????????????

Mergi la inceput

Fetelor, pe unde sunteti??? Bianca vad ca a vorbit singura azi aici...

Eu vin vineri la Zalau, stau pana duminica si sambata dupamasa sunt libera-dimineata vreau sa merg la coafor, apoi am program de voie...ce ziceti, cu cine ma vad?

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare fetelor !!!
Am cam chiulit , asta e adevarat ... dar am fost ocupata cu intocmirea dosarului pentru continuarea platii de ingrijire a copilului , pe noua ordonanta . Am primit la servici indicatii si trebuia sa duc hartiile la dosar , printre care si copie dupa livretul de familie ... unde ....surpriza !!!! nu era trecuta nici una din fete in el , asa ca am avut de facut un drum pana la primarie unde sa-mi treaca ambele fete in livret . Apoi trebuie sa duc hartiile la mine la servici pentru dosar , care se trimite la Bucuresti ( ca la noi acolo e sediul central ) , dupa care se trimite din nou in teritoriu , de unde se ia personal de catre fiecare angajat aflat in CIC , si se depune , tot personal la primaria de care apartine . Deci va dati voi seama ce harababura au creat " legiuitorii " nostri ...

Dar bineinteles ca mi-am varsat offf-ul merganda la cumparaturi si mi-am luat 2 bluzite beton ...

Mihaela draga la ce ora ai programare la coafor , sambata dimineata ????
Noi trebuie sa mergem la niste IONI , si le-as propune zalauancelor , celor care pot , sa ne intalnim toate la o cafeluta ...

Hotarati voi daca vreti sau nu sa ne intalnim si da-ti un semn , sa stiu si eu cum imi fac programul . Pana pe la ora 17-18 seara as putea sa vin la intalnire , restul ????

Ma duc sa-mi culc odrasla mica si daca mai am forta revin , daca nu vorbim maine ...

Pupici la toate si la copilasii vostri ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput

Mihaela spune ora si ne mobilizam.Astept cu nerabdare sa ne vedem in gasca.

Mergi la inceput

Maine o sa stiu exact la ce ora voi f la coafor, nu stau mult...asa ca in principiu la 11-12 voi fi gata. Depinde de voi...astept paareri si propuneri.

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Mihaela sa ne spui la cat iesi de la coafor si ne intalni atunci.Stabilim maine si locul de intalnire.

Mergi la inceput

Ar fi Ok pentru mine ora 12 -13 ca tocmai atunci imi doarme micuta si as putea sa stau si eu linistita ... oricum vezi Mihaela exact la cat esti gata si sa ne comunici !!!

Elvira , Anca , Simona voi ce ziceti puteti chiuli sambata 1 ora ???

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ce am patit azi de dimineata ....

Dupa cum va spuneam ieri am fost la un magazin si mi-am cumparat 2 bluzite , din care una avea un defect , dar cunoscand-o pe patroana mi-a facut o reducere la ea , mi-a dat ceva trandafirasi din material sa-i aplic pe locul unde era tras firul ca sa nu se vada ... pana aici totul a fost OK .
Ajung aseara acasa mai probez bluza inca o data , vreau sa ma apuc de aplicat trandafirasii si observ ca acelasi defect il are bluzita si in partea cealalta , si , fiindca era asa de scumpa , am zis ca nu are rost sa dau o caruta de bani pe ea ca sa o port poate o data sau de doua ori pe an , fiind si defecta , mai bine imi iau ceva bun si pe care il pot purta de mai multe ori .
Ma duc de dimineata buna la magazin sa duc bluza inapoi , la prima ora sa nu zica vanzatoarele ca am apucat sa o port , si ce credeti ... aceeasi vanzatoare care era si aseara acolo impreuna cu patroana si a vazut defectul bluzei , acum gata , gata sa nu mai recunoasca ca era defecta , ba mai mult cica as fi facut eu ceva cu ea , ca nu se vedea asa de tare defectul si ca in partea cealalta nici nu avea ...
I-am spus ca nu sunt genul de om care sa port lucrurile si apoi sa ma duc sa le returnez si ca doar impreuna cu patroana au vazut aseara ca era defecta , de aia mi-a dat si acei trandafirasi " bonus " pentru ai aplica pe defect ... era tare indoita zicandu-mi : " sa vedem ce zice sefa !!! " . Atunci m-am enervat si am zis ca daca ele considera ca eu am stricat acea bluza o platesc , dar ca nu as duce un lucru pe care stiu ca l-am stricat eu inapoi la magazin , ca doar nu m-am culcat cu ea asta-noapte ...
Mai mult i-am cerut nr.de telefon al patroanei sa o sun fata de ea sa vedem ce zice ... si bineinteles ca nici patroana , pe care o cunosc personal de mai multi ani , nu a fost foarte incantata ca i-am dus acea bluza inapoi , probabil ele s-au gandit ca au scapat de ea , ca adevarul este ca au scos-o de sub tejghea , si dupa cum am spus era foarte scumpa ( 750.000 lei ), cu reducere de 100.000 lei care de fapt au fost acei 2 trandafirasi , cate 50.000 lei unul pe care nu m-a pus sa-i mai platesc , dar nici mie nu-mi vine sa dau asa multi bani pe ceva ce stiu ca nu e ca lumea , nuuu ??? Acum eu i-am spus la telefon patroanei ca daca ea considera ca eu am "defectat" acea bluza o platesc , ca nu e un capat de lume , dar .... nu prea imi convine !!!!!!!!!!!!!!!1
Voi ce parere aveti ???
Cum a-ti fi procedat in locul meu ???

Offf , Doamne da ce suparata mai sunt .... fel si fel de oameni...

Mergi la inceput