Fetele din Zalau-adunarea! :))
Raspunsuri - Pagina 6
dianaiulie2009 spune:
Elvira , chiar vroiam sa te intreb ce ti-ai tras azi pe tine ????!!!!
Cred ca cizmele maro,pantalonii tot maro si ceva bluza faina + haina aia superba ...
Va scriu retete de tort de mere , poate va tenteaza :
TORT CU MERE SI CACAO
Am amestecat 3 ouă cu 5 linguri de zahăr, adică ken viteză maximă până când sunt spumă si volum dublu . Am redus viteza la minim si adăugat 5 linguri de ulei, si apoi cele 5 linguri de făină amestecate cu o linguriță de praf de copt si cu o lingură de cacao . Am tăiat 3 mere feliute, le-am trecut prin făină si aruncat în compozitie , după care am mestecat încetisor si aruncat în tava cu diametru la bază de 24 de cm . Am copt la 180 grade C vreo 45 de minute .
TORT CU MERE
200 g zahar
4 oua
200 ml smîntîna(de frisca)
300 faina
1 praf de copt
Am pus în robot ouăle cu zahărul si le-am bătut spumă, am adăugat alternând făina amestecată cu praful de copt si smântâna , apoi am adăugat coaja rasă de la o lămâie . Am pus o parte din aluat si am asezat foarte încet si cu foarte mare atentie, operatie recomandată celor care au răbdare , feliute de măr date prin făină . Am acoperit iar cu compozitie, am pus iar feliutele si stafidele din rom . Am copt la 180°C cred că vreo oră, până ce scobitoarea a iesit uscată si curată din toate unghiurile în care am băgat-o.
TORT CU MERE SI CACAO
Am amestecat 3 ouă cu 5 linguri de zahăr, adică ken viteză maximă până când sunt spumă si volum dublu . Am redus viteza la minim si adăugat 5 linguri de ulei, si apoi cele 5 linguri de făină amestecate cu o linguriță de praf de copt si cu o lingură de cacao . Am tăiat 3 mere feliute, le-am trecut prin făină si aruncat în compozitie , după care am mestecat încetisor si aruncat în tava cu diametru la bază de 24 de cm . Am copt la 180 grade C vreo 45 de minute .
TORT CU MERE
200 g zahar
4 oua
200 ml smîntîna(de frisca)
300 faina
1 praf de copt
Am pus în robot ouăle cu zahărul si le-am bătut spumă, am adăugat alternând făina amestecată cu praful de copt si smântâna , apoi am adăugat coaja rasă de la o lămâie . Am pus o parte din aluat si am asezat foarte încet si cu foarte mare atentie, operatie recomandată celor care au răbdare , feliute de măr date prin făină . Am acoperit iar cu compozitie, am pus iar feliutele si stafidele din rom . Am copt la 180°C cred că vreo oră, până ce scobitoarea a iesit uscată si curată din toate unghiurile în care am băgat-o.
Va pupic si mai vin , acu ma duc sa termin ciorba de burta ...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos
dianaiulie2009 spune:
Mai Bianca , da de astea imi faci tu mie ???
Adicatelea nici nu spui ca faci revelionul la noi in bloc ??? Mama , da ce secretoasa mai esti...
Bimilit spune:
Salutare!Salutare!
Acuma am terminat mancarica.Sunt gata cu tot.Dimineata aspir si sterg praful si GATA pe anul asta.
Voi cum stati cu treaba?
Va pupicesc si mai vorbim.Pa pa
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
mihaela_s spune:
'eatza la amiaza! Eu acum m-apuc de treaba...daca nu mai apuc, va pupicesc de pe-acum si va spun La multi multi ani, copii cuminti si sanatosi, mese imbeslugate si distractie maxima in noaptea ce vine!!!
Va pup si intru mai pe seara, daca mai sunteti pe pozitii :)).
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!
SA AVETI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI.SANATATE SI MULTE MESEJE PE DC.
VA pup dulce dulce.
dianaiulie2009 spune:
Sunt pe fuga , ma pregatesc sa merg la coafor , dar vreau sa va spun tuturor
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SI FERICIRE !!!!
Va pup pe toate si va doresc an nou plin de impliniri !!!
for2nity spune:
salutare fetelor!
Eu am lenevit toata ziua, acu' m-am trezit astept sa se trezeasca si restul trupei, poate ne mobilizam in ultimul momement si mergem la ai mei ca sigur nu s-ar supara.
Va doresc un an nou plin de impliniri, dar in primul rand multa sanatate!
Va pup si mai vorbim probabil in noul an.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Bimilit spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
SA VA ADUCA NOUL AN SANATATE SI IMPLINIRI.
VA PUP DULCE DULCE SI VORBIM IN NOUL AN.
mihaela_s spune:
An nou plin de implinri, bucurii, succese si tot ce va doriti!!!
LA MULTI ANI!!!
Va pup!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!