Mamici de ianuarie - februarie 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

A...si culmea coincidentei...ca totul sa mearga struna a venit si popa si ne-a binecuvintat! Doamne ajuta! Mi-a zis ca in aura se vede ca voi face curind dupa Bia si un baietel...ar fi ceva, nu?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

'Neata fetele!

FELICITARI BEE! Sa-ti traiasca Ana mica si dolofana, sa fiti sanatoase amandoua!

Mi-au dat lacrimile cand am vazut mesajul de la sotul lui BEE.

Irina, bine ai venit acasa. Sa inteleg ca teroristul nu te-a lasat ieri la calculator? Nu-i nimic, te asteptam azi cu vesti.

Ieri am avut o super zi. M-am intalnit cu doua prietene cu care am fost colega de la gradinita pana intr-a 12-a. Va da-ti seama ce-a fost la gura noastra, ca aveam ani buni de recuperat. Asa ca atunci cand am ajuns acasa eram franta, si desi ma gandeam la BEE nu am mai avut putere sa intru pe net.

ana sebe 35+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Iute, iute la comp. Am crezut ca, gasesc partile celelalte ale povestii lui Irina. Poate intra azi, ca ne prea tine in suspans. Poate a dormit si micul terorist bine in prima noapte acasa.
Cata super pozele!!! Ma bucur ca te-ai simtit bine. Sa porti sanatoasa cadourile.

Dupa o noapte foarte buna, am si transpirat putin, ma simt mai bine, dar tot fug acum in pat, caci de nu ma mananca Clau.
Chestia e ca ma mananca in sa spal dulapul sa-i pun hainutele. Caci nu mai pot astepta pana la amiaz cand vine Clau sa mergem dupa brad si pe urma sa termine de batut cuie in comoda de infasat. Aseara era prea tarziu si nu s-a mai riscat.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Tocmai mi-a zis sotu sa cica mi s-a lasat burta. Veste confirmata si de o vecina. Nu e prea devreme???

ana sebe 35+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasebe

Tocmai mi-a zis sotu sa cica mi s-a lasat burta. Veste confirmata si de o vecina. Nu e prea devreme???

ana sebe 35+

Mie dr. mi-a zis ca burtica se lasa cam cu 2 sapt. inainte de marele eveniment. Mai multe nu stiu ce sa zic.
A mea inca nu e lasata.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Gata, ne-am trezit dea-binelea acum! Am mai bagat 4 ore de somnic foaaarte bun pentru Ioana!
Azi am diverse sarcini de indeplinit dar per total mi-e o leeene, am vazut cat de harnicute sunteti voi si vreau si eu asa ca mi-am propus sa-mi aduc si eu aportul la masa de craciun! O sa fac prajiturele, sper sa rezist pana la sfarsit si sa nu le las balta neterminate sau mai rau sa nu dau "rasol" cum se mai zice. Cred ca voi fi doar chef si o sa-mi exploatez ajutoarele totusi! Eu gatesc foarte rar si tocmai din acest motiv a prepara ceva mi se pare o arta careia i te dedici in acel moment si totul trebuie sa iasa perfect! ia sa vad eu ce iese azi....
Cata ma bucur ca v-ati distrat, ai stat pana tarziu? N-am vazut tortul in poze...
Giova lasa naiba dulapul ca vine Clau si te ajuta!
Ana daca s-a lasat burtica...poate nasti mai devreme de 40 saptamani..

daniela 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Buna dimi fetele!
Irina ne tine in suspans , am intrat azi noapte la fiecare pauza de pipi si nimic, dar cu siguanta o sa ne povesteasca ea toate detaliile de cum va putea.
Giova, vad ca te simti un pic mai bine daca vrei sa aranjezi lucrusoarele lui Marco.
Ana, ma bucur ca te=ai simtit bine cu preitenele tale...uneori face foarte bine sa ne mai distragem atentia de la sarcina si de la ce ne asteapta.
Cata, micto pozele, dar unde e faimosul tort si unde sunt degetele de pui? Sau nu ai vrut sa ne faci pofta ?
O zi frumoasa tuturor si nu va spetiti prea tare cu pregatirile.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Neatza Daniela si Ralu!!!
Am spalat dulapul. Am venit sa vad ce-ati mai scris, sa ma odihnesc si ii pun hainutele si papuceii si paturitele.
Abia astept!!!
M-am cam obosit, dar sper sa fie bine.
Daniela, eu chiar n-aveam chef de prajituri, ce bine ca le aduce de acasa. In seara asta sosec si cred ca din toate mananc.
Maine ma va ajuta vara-mea cu mancarea, ma va vopsii, iar baietii sa faca ultimele cumparaturi.
Azi sper sa ajung si eu la o bijuterie sa ma uit dupa cadoul de Craciun. Vreau un lantic subtire, din aur alb, mai la baza gatului. Si nici nu e asa de scump. Numai sa gasesc ce-mi place.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Giova iti cumperi singura cadoul de craciun? Ce bine de tine ca ti-au facut ceilalti prajiturelele, chestia este ca eu am niste gusturi in domeniul asta pe care nu mi le pot satisface decat eu din pacate! Asa as avea si eu pe cine sa las sa le faca dar eu le fac cu un ingredient secret si-mi ies exccelente...asta daca mai am ceva pe acolo ramas...
Rali si eu am intrat expre pt povestea Irinei care-i tare incitanta dar...suspans

daniela 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neatza burtoace

Noi tocmai ne-am intors de la cumparaturi Ne-am luat cadou de craciun saltea pt bebe Abia astept sa pun papusica in ea

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput