Mamici de ianuarie - februarie 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Monica, tu erai ultimul mohican pe aici, deci daca te duci la nani, sigur ma duc si eu.

Noapte buna si vise placute

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki- somn usor si vise placute!
Ursulina -unde esti, vreua sa stiu dc esti bine dupa ce ai spalat geamurile....
Gata, le-am dovedit,mai am de dat cu mopul si mici detalii- vad ca sunteti la meniuri. Eu tocmai am ascultat mai mult, un episod dintr-un serial, cam trist -mai ales ca era in Ajun de Craciun si bineinteles ca am dat al boboci ca niciodata, ma abtin sa nu dau intr-o stare de melancolie, si mai sunt si singura acasa.dar sotul mi-ar zice ca e film, si sa-mi revin

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Ca veni vorba de meniuri, eu de Craciun pe linga piftie, o sa mai fac vreo 2 salate, cred ca de peste si poate de beof, asa m-am gandit si inca un aperitiv, dar alea is congelate si le rezolva sotul.
Friptura de porc si curcan cu garnitura, nu stiu inc ace, cred ca orez cu legume, muraturile sunt in camara si desert fac maine unul nou cu vecina, e cu ciocolata, frisca si un pic de biscuitzi e tare bun, pe linga baclava si cozonac.
De Revelion o sa vorbesc cu ansa, c anua s face asa multe, poaet sarmale si o salata, pe linga friptura si cred ca ea va face tortul, pe mine nu ma atrag torturile si nici pe sot, mai bine fac o placinta, sau o tarta cu fructe ceva..

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Gagici, m-ati lasat singura, Moni vad ca inclini steagul cam devreme, pai va zic la toate Giova, Moni si Deea noapte buna si somn usor atunci, e 12:30 la voi, asa-i?

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fain si meniul tau Denisa. Dar nu e Craciun, daca nu miros sarmalele pe foc, asa ca....lasa-le de Rev. si fa acum.
Deea, Monica, Denisa noapte buna si un cat mai placut!!!
Si eu o asteptam pe Irina, dar cum Mario nu doarme noaptea, are tot timpul sa scrie, daca nu plange flacaul. Citesc maine dim.
I-au cana de ceai si merg si eu la somn, ca mi-a ajuns. Sa dorm si eu noptile atat cat mai pot, ca cine stie ce smecheras ne da Doamne Doamne.
toate !!!

gio si bb Marco 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

BEE FELICITARI, SA-TI TRAIASCA PUIUL SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA FERICITA! REFACERE RAPIDA!
Fetelor eu abia saptamana viitoare voi avea calculator propriu. Pana atunci scriu cate un pic, cand pot.
Azi am alergat toata ziua dupa cumparaturi, am luat si brad si l-am impodobit... e asa de frumos!
Am o problema foarte nasoala si nu stiu ce sa fac... m-au pocnit hemoroizii, am zona foarte inflamata, ma ustura si ma doare si deja nu mai pot sa merg. Am fost la farmacie si am luat un unguent despre care zic farmacistele ca ar fi ok, se numeste procto glivenol, cica trebuie evitat doar in primul trim de sarcina. Inca nu se vede nici o ameliorare, daca stiti alt remediu va rog sa-mi spuneti si mie ca sunt terminata!
Catalina sa ne spui si noua maine cum ai petrecut de ziua ta!
Fetelor ce vrednice sunteti cu pregatirile de sarbatori! Eu ma duc la mama

J 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Neata burtici!
Sunt si eu pe aici,
Ca somn nu mai am
De cand am mancarici...
Pe la burtici.

Na ca m-am facut si poeta.
Deea daca iti zic ce am citit razi de mine pana nasti si dupa inca o saptamana..."...ingerasi la capusor..." = ingerasi la cuptor...
Asa ca sper ca ma intelege Moni...ca eu sunt dusa rau...astazi sunt pe val...
Moni vrei sa zici ca in clipa in care intri in 39s ne parasesti? Pai eu cui ma mai plang daca am contractii? Atunci chiar ca o sa bantui pe aici ca o
Denisa sunt bine le-am dovedit in 15 min. Ce crezi ca am stat sa frec la ele? Nuuuu... Asa ceva acolo sa pot vedea bine prin ele cand ninge...ca acum s-a oprit.

Am intrat tarziu caci s-a chinuit Tino "sa dea jos" un film si pana la dat i s-a facut somn ... si mai uitate la film

IRINA vreau si continuarea...

Maine am zi aglomerata ... cumparaturi de dimi pana seara.

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata burtici!
Iaca ce fac eu la ora asta...am fost la un pp si cu ochii carpiti de somn caut povestea Irinei si vad doar un fragmentel...ne-a lasat in suspans!
Acum ca m-am edificat ma bag la loc in pat si ne vedem dimineata!
Pupici la burtici cu bebici!

daniela 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Daniela-ce simpatica estifuga inapoi la patutz.
Eu am fost pe aici in pline focuri si tot nu am terminat ce mi-am propus........si abia astazi fac cozonacul si spal geamuri,iar de sarmale si piftie ma ocup diseara ca abia atunci imi sosesc.Asra ca sa va pun la curent cu meniul -mai avem o groaza de alte chestii de aperitiv,inclusiv cabanosi si poate mai trag o placinta ceva.......oricum noi in ziua de Craciun suntem "musafiri"

Mamica si tatic de Fetitza, sper ca toate bucuriile pecare vi le va aduce Ana-Theodora sa fie cel putin egale in intensitate cu cea de azi!

Irina- bine ai venit acasa impreuna cu bebe Mario!

ana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor scriu repede ca sunt frinta...Bee si Radu sa va traiasca printesica si sa va bucurati de ea...Eu am avut o super zi ieri...am primit o bratara de aur, un capot super fain portocaliu, o patura groasa si pufoasa si toata atentia din lume..am pus poze la "cafeluta" albumul "ziua mea"!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput