Mamici de ianuarie - februarie 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ana, Cd cu colinzi e o idee buna Multu Dar tot mai trebuie ceva, ca asta parca e prea de austeritate

Eu fac oua umplute (vreau sa le fac in forma de ratuste, cum am vazut intr-o revista), niste sarmalute cu soia in foi de vitza (dar asta doar pentru mine ca sotului nu ii place orezul ...uufff), si as vrea sa fac piftie ... dar nu stiu din ce fara carne . Ce sa fac? Zeama de morcovi cu usturoi si gelatina? Si nu stiu daca gelatina aia nu e din oase, ca nu scrie pe ea, si ma enerveaza tare Ca prajitura fac ciocolata de casa, ca tot ati mancat voi tot postul si eu nu m-am indurat sa fac sa nu ii fac pofta sotului care a tinut post. Asta i-am promis ca prajitura, si a fost tare incantat
As mai vrea sa mai fac ceva, dar parca vad ca nu le mananca nimeni, ca nu prea avem pofta de mancare, si atunci ... mai bine nu gatesc asa multe.

, Deea 33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Eu va citesc printre treburile de la bucatarie si astept sa vad ce noutatzi mai scrietzi!
Mai am sa tai cartofii si sa ii pun in cuptor si pe ei si vin si eu juma de ora la voi, inainte de a veni sotul si musafirii!
Moni-vad mesaj nou!

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA cat despre CIC nu-mi povesti...cu ce cezi ca mi-am mancat nervii ieri!Cu o declaratie special pentru mame de depus in plus la CAS!
Eu sunt din partea cu "firma" ca si contabila...din partea cu beneficiarul va avea sotul distractie prin aprilie!
Pana atunci sper sa se lamureasca ce vor:
pe site CAS scrie ca firmele intocmesc dosarele si le duc acum la Directia Muncii,iar in ziarul local anunta ca dimpotriva....
Nici nu au inca angajati speciali la primarii pentru distractia asta!
De fapt firma intocmeste dosarul si-l da bebeficiarei,care merge cu el la primarii...unde mai face vreo trei tipuri de cereri...[bang]

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Da, am ajutat-o si eu pe mama mea (care are firma si o angajata in CIC) sa faca dosarul ala minune, si numai copiile xerox la cate acte au trebuit a costat 75 000. Acu trebuie depus altul, dischete... etc... nici nu i-am mai zis mamei mele sa nu ii creasca glicemia . De dosarul meu tot eu va trebui sa ma ocup, ca sunt cu actele pe firma mamei, deci .. o sa ma confrunt cu taurul direct., dar sper ca pana atunci sa se faca liniste cat de cat. Ce ma enerveaza cel mai mult (si imi dau seama cat de prosti poa sa fie) este ca ne obliga ca in fiecare luna sa mergem sa depunem declaratie ca nu muncim. Poi ce cresa o sa fie pe la primarii astia nu isi dau seama ?

, Deea 33+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Tre sa mergem sa le facem felul la alea la primarie. Sa schimbam pampersi la ele pe ghiseu, sa vezi atunci cum le vin si ideile bune.

, Deea 33+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana bine ai facut ca ai notat si nr. meuFelicitari pt. examen Ce gospodina estifaci prajituri yammiEu in afara de tiramisu, tort de mere, negresa si chec, habar nu am
Fetelor am tot stat sa citesc partea a doua de la nasterea Irinei, cred ca ajung maine sa o aflu pt. ca o sa ma duc in pat ca am burta pietroi.Nu am reusit sa ma vopsesc dar sper sa nu mi se rupa apa pana maine searaDr. mi-a spus ieri ca daca se rupe apa, sa nu mai stau nici o clipa acasa, fuguta la spital
Giova sper ca nu ai avut probleme cu vecinii, cand e totul aranjat sa pui poze
Pup toate fetele, Denisa distractie placuta in seara asta
Catalina asteptam poze facute de ziua ta
va spun noapte buna, somn linistit burtici si cat mai putine drumuri la toaleta

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Luuuuuuuuuuuunga pauza asta publicitara Irina

Maraki, noapte buna, somn usor, ingerasi la capusor

, Deea 33+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni si eu sunt pe Orange, si am mai trimis sms-uri pe Connex.
La tine e problema, dar nu stiu unde.
Vezi la cost, daca l-a trimis sau nu.
Deea eu fac sarmale, vinete, supa si salata de beouf.
Mama trimite vreo 2 feluri de praji, soacra unul, matusa unul, buni cozonaci.Dar praji, le-am zis ca putina din fiecare nu toata tava, ca e prea mult.
Oua umplute, vinete, ciuperci, ciorba, fripturica de Rev.Si tortul binenteles, care-l cumpar.
Cam asa m-am gandit eu.
Sa vad poate mai imi vin alte idei, sau mai ziceti voi ceva.
Maraki inca nu e gata toata mobila, deci numai pe maine seara pun poze.
Noapte buna si usor.
Cred ca o tai si eu in pat.

gio si bb Marco 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI noapte buna!
GIOVA si eu am trimis altadata pe CONNEX...
Dar si daca sun la 415 imi trimit cu mare intarzaiere mesajele cu cate minute si ce costuri am.Cred ca-i totusi de la ei.
Si eu ma bag in pat ca nu mai pot...se simte ca intru in 39 peste 2 zile
Daca nu pot adormi...revin!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Noapte buna si tie, Giova. Nici eu nu cred ca mai stau. As fi vrut sa mai aflu de Irina, dar n-au intrat zilele in sac

, Deea 33+
Pozele ale mele

Mergi la inceput