Mamici de ianuarie - februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 10
LunaNoua spune:
Ursoaico .. nu-s buni ingerasii la cuptor
Sunt prea pufosi .. si putin consistenti 
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Maria28 spune:
Bee sa iti traiasca fetita sa creasca mare si sa fiti sanatoase amandoua .Refacere rapida .Iti doresc si un Craciun fericit si te asteptam cu povestea nasterii
Pupici
30+
ellarad spune:
buna dimineata burticute!
oau cate s-au mai intamplat de cand nu am mai intrat....
Bee sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatoase amandoua!
Irina, asteptam cu sufletul la gura povestea ta.
pisoi, noi avem cam acelasi termen si mi s-a spus si mie ca am colul lung si tare si bebe nu e inca angajat asa ca probabil mai am de asteptat. si eu sper sa se nasca la termen ca vreau sa nasc natural si nu vreau o cezariana sau sa imi provoace nasterea ca nu cred ca mai e la fel ca la una naturala.
eu tocmai mi-am luat analizele si a trebuit sa ma mai duc si la un medic internist ca mi-au iesit niste chestii aiurea si m-am speriat ca am hepatita dar se pare ca sunt doar ceva probleme cu ficatul sau fierea. adevarul e ca saracul ficat l-am super suprasolicitat in ultimul timp. am mancat in sarcina tot ce am vrut inclusiv dulciuri la greu si eu inainte nu mancam asa ceva ca nu imi placeau deloc 
oricum, dupa craciun ma duc sa-mi mai fac niste analize.
fetele 
Ella si
Daniel Alexandru 37+
LunaNoua spune:
J, pentru hemoroizi am vazut prospectul de Tarosin. Eu iau tarosin pentru sangerare din nas, si am citit pe prospect ca e si pentru hemoroizi. Are vit C si inca o substanta buna pt vasele de sange. Mie mi l-a recomandat doctorul si pe prospect nu are nici o contraindicatie. Poti sa intrii sa vezi prospectul la www.farmaline.ro
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Giova spune:
Daniela merg cu Clau dupa cadou, dar il aleg eu, ca de nu cine stie. Eu sunt cam pretentioasa si ii e frica sa-mi ia singur sa nu aiba surprize neplacute.
Neatza Deea, Maria, Ellarad!!!
Eu am pus hainutele in dulap, pe umerase, parca sunt asa putine ca e mare dulapul.
Si ce e mai nasol, ca am putine umerase, doar la hainutele din Italia, ca in Ro nu-ti da cu umeras cu tot. Nasol!!!
gio
si bb Marco 37+
marchplayer spune:
Deea, Maria, Ella..neata!
Deea misto cadou v-ati tras1 Sa doarma bebelina sanatoasa pe ea!
Ella dupa ce nasti o sa-ti revii la forma initiala..asa zic si eu despre mine care mananc toate prostiile!
Giova si eu a aceeasi problema cu umerasele...inclusiv pentru hainele mele ca astia nu dau niciodata umerase!
daniela 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
utocatalina spune:
Fetelor aveti dreptate...chiauna cum eram de dim. am uitat sa pun poza cu tortul...hai ca am rezolvat-o! Este in album la "ziua mea" acum!
M-am pus iar pe gatit ca maine vin ai mei si sora cu prietenul asa ca ma mai serbez o data...fac tot spaghete Carbonara ca lumea a fost innebunita dupa ele (mercic Giova si Monica), cartofi la cuptor si frigarui de pui...restul le cumpar!
Maraki si Mirela felicitari pentru 36 fix!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 6 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

monica70 spune:
BUNA FETELE!
Si eu abia am sosit de la cumparaturi.Sunt rupta!
Vad ca IRINA tot nimic inca ![]()
Pe post de cadou de Craciun am luat un BABY ALBUM pentru fotografii,ca tot nu reusisem sa gasesc pana acum!
In rest pauza deocamdata.
Sper sa-mi iau un TV de 72 cm pe care sa-l pun in camera de zi, in locul celui de 54 cm pe care sa-l pun in dormitor(si sa pasez pe cel din dormitor de 51 cm lui socru-meu...) dar banii de prima pe care ma bazez intra in cont doar in 30 dec.
asa ca ...alte cadouri la anul! Si asa o sa cam strang cureaua pentru el...
CATA ma bucur ca ti-au iesit spaghetele...si eu mi-am facut aseara
Spor la pregatiri si cumparaturi.Va pup pe toate!
Merg sa ma intind putin ca nu mi-am facut somnul...m-am trezit la 8,30 
MONI 37+
si
DIANA

nicoleta raducu spune:
Bun gasit,burticute...
Acus am ajuns si noi home..Am fost la monitorizare..ca de obicei..
Aseara..am adormit instantaneu..si pina dimineata..beton....
Cik..am fost niste dragute..am adormit in pozitia..rastignita...
Azi fac cozonac cik...dar asta dupa ce tragem un somnik..ca pic de somn...
Si sarmalutele,friptura si o ciorbica..o sa facem miine...
O sa mai trag o congoleza cu cioco muuulta.....
Azi trimite si mami un pachet cu toba,cirnati,etc...
Si asa trece si craciunul..
In ziua de craciun vom merge la parintii lui Marius...
Si cam asta....
Hai ca va pup...
Ma duc sa trag un somnik...
Nicole
31+

ralirali spune:
Moni, Cata, Giova trimiteti-mi va rog si mie reteta de Carbonara pe PM, ca eu la momentul respectiv nu am salvat-o si parca as face azi o tura si vreau sa mai schimb reteta pe care o tot fac.
Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Poze cu familionul