Mamici de ianuarie - februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 14
Bombonicaaaa spune:
WOW MIRELA
FELICITARI SA VA TRAIASCA BEBE DANIEL
SA FIE SANATOS SI PAPACIOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !
Craciun fericit tuturor ! 
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
38+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Giova spune:
Mirela felicitari!!!!

sa va traiasca Daniel, sa creasca mare si cuminte, sa pape mult laptic, si sa va lumineze viata!!!
Da-ne mai multe informatii, cand poti, ca sa trecem pe lista.
gio
si bb Marco 37+
irinadum spune:
Mirela sa iti traiasca baiatul . Nu am citit eu prea mult dar parca a fost repede. Sa fiti sanatosi asta e tot ce conteaza.
Fetel am terminat de scris povestea pe o foaie acu ramane sa o bat deci curand o sa scriu.
Irina
Bombonicaaaa spune:
Irina ai un ingeras superb
,Doamne cat e de frumos
, felicitari inca o data , sa fie sanatos,sa creasca mare si frumos si sa va bucuratzi de el 
Craciun fericit tuturor ! 
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
38+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
mirela10 spune:
stiti ca aveam contractii marti noapte...la4 dimineata mi s-a rupt apa si am plecat siroind la spital.acolo m-au luat de o aripa si m-au dus la moasa ,care era destul de acra si ma intreaba de ce am venit de parca nu se vedea pe pantaloniii mei apa curgand.apoi ma pun la monitorizat,ma intreba daca vreau epidurala si eu zic ca da,dar stupoare ...nu-mi gasesc istoria si analizele asa ca nu-mi pot pune epi.imi iau sange poate dau rezultat repede,dar apoi nu era anestezist.asa ca am urlat de mama focului,cu niste contractii groaznice,care erau f puternice si f dese,pana la 8.30dim cand mi-a facut epi pe ultima suta de metrii.asa ca am stat doar juma de ora cu un pic de anestezie...iulian nu vroia sa mai intre cu mine la sala de nasteri,dupa ce a vazut cat sufar,dar si-a facut curaj si a zis ca nu ma poate lasa singura.mi-am muscat mainile,am tipat,mi-a venit rau,dar rezultatul este pe masura durerilor.daniel este o binecuvantare de la DUMNEZEU si nu-mi pare rau ca am trecut prin asta.
bineinteles ca am si o episiotomie,ca ma dor toate alea si ca mi-e teama ca nu ma descurc.dar asta e,cand vad bebelul,ma topesc toata.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
mirela10 spune:
multumesc fetele,sper sa am timp sa va mai scriu!va pup pe toate!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
utocatalina spune:
Mirela incredibil
...si eu te felicitam pentru 36 fix si tu il nasteai pe bb Daniel
...Felicitari din suflet si sa fie Daniel un boboc de baietel, sanatos si papacios...Cind ai nascut? Ieri? Scri tu cind poti! Refacere rapida si sa ai mult laptic...
Ralu eu tocmai am terminat cu spaghetele
...sper sa-ti iasa si tie foarte bune!
Fetelor mercic de complimente si pot spune ca toate suntem frumoase si ca toti ne vad cu radiem lumina...cit priveste kg, o sa avem noi grija de ele dupa nastere...
Teolinda mercic pentru pm
...o sa ma gindesc la centura, dar sincera sa fiu nu stiu ce numar sa imi iau...momentan am 105 in burta...tu ai zis ca ai luat 95 D pentru burtica de 125 sau ma insel? Pupici lui Nicolas si tie!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 6 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

irinadum spune:
Gata hai ca trebuie sa continui ca altfel nu mai termin si cine stie cand mai am timp.
Deci am ajuns la spital. Deja pana completa aia actele simteam asa zisele contractii ( pe care acum pot spune ca nu le avusesem deloc in timpul sarcinii pentru ca nu seamana deloc cu ceea ce credeam eu). Si apropos de asta , cel putin la mine contractia se mansifesta ca o durere foarte puternica jos mult sub buric adica mai precis in zona ovarellor si fara burta contractata ci doar durere jos dar o durere crunta, care insa la inceput trece relativ repede ( poate de asta e si suportabila). P e masura ce trece timpul devin foarte dese iar pauzele dintre ele mici de tot. Ajuta mult sa respiri in timpul ei. Eu ajunsesem sa fac precum un caine nebaut de cateva zile sau poate precum pisica Ursoaicei cand e in calduri.
Deci intr_un final ma pun pe un scaun "miscator" si urc sus la maternitate Care era................inchisa. Cu cheia. Sunam. Vin mmoasele , ca erau o turma. Si iar hartii. Il las pe Marian si merg alaturi la control. Acolo tipa isi baga degetele si imi zice ca mai e , ca sunt dilatata doar 3!!!!!!!!!!!! Eu am ramas masca ca era totusi 3 dimineata si durerile incepusera cu jumatate de ora inainte. In schimb la control ea impingea tare cand simtea contractia.Durea nasol rau. Bun , dar peridurala? intreb eu. O hooooooo..........mai e , zice ea. Ma imbrac si trec iar la acte.
Acolo printre contractii intreaba numele copilului. Eu zic : Mario, la care Marian: Mario Sebastian. Eu...........poftim? La care el: lasa draga ca e frumos. Norocul lui a fost contractia ca altfel ii aratam eu placaje. Deci aviz celoe ce fac lista: Mario Sébastian.
Bun se termina si cu actele si o luam pe culoar .Ma baga intr-o camera plina de aparate cu pat pe mijloc si o camarutza alaturi cu un patutz pentru bebe si alta aparatura. Eu intreb: ce facm aici? Aia: nastem. Eu: acum? Aia: nu acum , dar sigur azi.
HAI CA SCRIU SI RESTUL ACUM CA E PE FOAIE.
REVIN
IRINA
utocatalina spune:
Mirela impresionant
...bine ca ai trecut si peste durerile nasterii...acum Daniel chiar ca este binecuvintarea ochilor vostri! Deci ai nascut miercuri?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 6 zile ![]()

utocatalina spune:
Hai Irina, da-i bataie
, ca tocmai sunt lipita de calculator sa-ti aflu povestea nasterii!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 6 zile ![]()