Mamici de ianuarie - februarie 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si dai iar dezbracrea . Apoi conectarea la aparatul care arata frecventa contractiilor si la tensiometru.Mi_au dat o camasa de aia cu cu spatele gol si... larevedere. Era ora 3 .15 si a zis ca ine din ora in ora sa verfice colul. Eu: dar peridurala? Ea :ohoooooooooooooooooooo, mai e.
Si tot asa am stat in patul ala c Marian alaturi carel mai avea un pic si cadea pe jos de oboseala. Asta nu era nimic. Buba erau contractiile care erau din ce in ce mai dure. Nu facusem cursuri de respirat insa suflam de zci ca im i taiase cineva beregata.Aia venea la ora si zicea ca mai bine parca . tot 3-4 dilatatie. Eu : dar peridurala? Ea : ohooooooooooo , mai e.
Si to asa pana la 7 cand vine si imi zice dupa control ca tot 3-4 e si ca pleaca acasa ca i s_a terminat tura. Si ma lasa pe mana colegei. Care vine la 7.30 ( eu deja inCepusem sa o iau razna) si control si zice mai e acum e dilatat 5-6. Eu dar peridurala? Ea : ohoooooooooooooooo, mai e. Dar haideti ca sun sa vad dc e vreun anestezist in spital. Ce? A................ tot era ceva.Ca eu credeam ca ma duc cu zaharelul. Si bucuroasa eram parca asteptam pe mos Craciun. Insa nenea nu mai venea. Ba da.......................apare pe la 8.20 cam asa acelasi anestezis la care fusesem la co,trol si care ma cunostea ca pe un cal breaz.Ce bucurie nici nu va inchipuiti. Ca am uita sa va spun ca de pe la 8 m_au dat cu betadina pe spate si m_au pregatit da asta tot nu mai venea deci am stat in fund ca proasta si asteptam sa vina ala si co,tractiile dadeau.Apoi a stat sa isi pregateasca sie l sculele si intr_un final a facut si injectia care nu ma durut deloc ba chiar pot spune ca a fost ca opiscatura. Insa in urmatoarea secunada nu am mai stiu ce e aia contractie, nu am mai simtit nici cea mai mica durere pana a doua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irina...hai ca citesc...astept!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Va dati seama ce soc am avut pentru ca eu credeam ca doare ceva . Uite ca nu. Nimic. Absolut nimic. Puteam sa joc si table cu cineva. Sau o fi vazut ala cat sunt si mi_o fi facut o doza de cal.
Si tot atunci moasa control si zice dilataie 7. Bun.Ma gandeam a mai e putin. Si asa a fost. Ma uitam la aparatul ala si vedeam coontractiile care veneau una dupa alata aproape fara puaza. I_am zis lui Marian ca muream dc le simteam. Si tot asa a mai trecu t o ora si inca una de se facuse 9 sau 10 nu mai stiu. Cert e ca moasa a venit si a zis dilatatie 10 insa bebe nu e coborat. S_a chinuit , a tot bagat degete peste degete si nimic, bebe era prea sus. Asa ca m_am pus exact in fund ca sa facilitam coborarea s u am mai stat asa pana pe la 11 fara ceva cred. Iar vine moasa iar control si zice che m docotrul ca daca nu coboara nu putem sta asa trebuie sa mergem la blocul operator sa facem ceariana. Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................... ca eu ma simteam asa bine. Ba chiar nu aveam frica, nu emtii, nu nimic. Ma re nesimtitre. Si vine si doctorul isi baga si ala degetele si zice sa imping in pic sa vedem dc coboara.. Mi_a zis cum sa imping ca pe mine ma apucase rasul ca nu simteam nimic deci nu stiam cum sa imping. Cu toate ca picioarele le simteam , le miscam. A zis ca trebui sa impingi ca si cum ai fi constipaata si trebuie sa iesi afara ( aici sunt campiona deci cunosteam tehnica). Feci bag 2-3 impinsaturi de se mira si moasa ce bine imping.Se uita ei si zic ca nu e suficient. Eu am inghetat instantaneu nu ca nu vroiam cezarana ci ca fusese asa usor pana atunci . Docotoreul zice incercam cu ventuza o data si dc nu iese ourcam la bloc.

Mergi la inceput

Eu doi bani nu dadeam . Ma uitam pe geam. La care Marian imi zice : gata puiu mai e putin ca uite a iesit capul acum vine si corpul. Ceeeeeeeeeeeeeeeeee??? Eu am crezut ca glumeste. Noroc ca se tot minuna aia ce bine imping ca altfel .......mie chiar imi placea sa imping. Peste alte cateva secunde ii zic lui Marian vezi ce bine imping? nic i nu termin bine si hoppppppp..................ma trezesc cu bebe in bratze. Va dati seama soc. Ca eu nu simteam ce fac aia credeam ca dureaza mult. Am ramas ca la dentist. Pna sa ma uit eu bine l_ u luat si l_au dus in camera aia mica si trageau de el pe acolo. Eu : de ce nu plange? Aia : imediat. SI dai si tipa apoi. Il cantaresc 3.890 uaaaaaa. iar am ramas blocata. Si il si aduc la mine . il pun in bratze. Eu : de ce plange atat? Aia : ete si cu tine doamna...................... Cand ma uit mai bine copilul meu avea ditamai capul . Acum nu exagerez era ca un balon de rugby. Intreb. Cica de la ventuza dar ca se va trage . e NORMAL . BUN. o VAD PE MOASA CA AR SE BAGA INTRE PICIOARELE MELE SI ZIC HAI SA VAD SI EU CE FACE. Scoate placenta apoi coase. Deci ma si taiaesera. SI ma coase alta 5 minute dupa care ma sterge, il ia pe bebe care plangea si gata cica sa astept 2 ore ca apoi ma duc in camera.
Scriu un pi cma i tarziu. Ora de masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irina pina la urma povestea ta esti super pe linga ce am citit la mamicile de noi-dec...acolo mi s-a facut parul maciuca..pe bune!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Gata asa repede ma duc in camera ? Asa usor a fost? UAU . Sa dea Dumnezeu sa fie la toata lumea asa usor.
Si am stat inca 2 ore singura , de fapt am atipit. Ca Marian plecase sa manance. Dupa care a venti una sa ma duc in camera. Eu de bucurie am si sarit din pat .Aia a inlemùnit. Ca nu trebuie ca sunt slabita si tre sa merg cu scaunul. Ce ai femeie? Pai slabite sint cele care s_au chinuit nu eu care alm stat ca la hotel. Si cu scandal ma duce in camera unde alt noroc: eram singura. Ma astepta totusi o masa bine venita . Mi l_au adus pe bebe apoi care dormea acum linisitt. MI_au spus ca are clavicula fracturata de cand l_au scos ca era mic bazinul dar ca nu e grav si ca se sudeaza repede pentru ca osul la ei nu einca format e caun fel de cartilagiu. Si am paapat si apoi la tv.
Deci cam asa a fost nasterea . Restul cu laptele: m_am chinuit 2 zile adica duminica si luni. Bebe tragea, asistentele trageau si ele de mine insa lapte ioc si tot asa pana m_au apucat dracii si am zis stop vazand la copil ca sufera de foame. Deja aveam rani la sangul ca la dreapta nu il puneam ca sa nu il deranjez la clavicula . Deci cam am decis de comun acord cu Marian ca punem puct la laptatul matern. Asa ca am trecut la biberon pe care il ia foarte bine.
Acum va las ca sun t obosita ca primele nopti le-am petrecu uitandum_m ala bebe . Si zilele la fel. Iar acum cand as dormi ziua cu l o dzta am musafiri. Dar am sa mai intru doar sa ne reglam cu programul un pic0
A, bebele meu e super acum , capuli lui in forma de balon de rugby a trecut la stadiul baln de fotbal. E frumos de imi vine sa il mananc. Toata lumea il adimira.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca m- ajutat sa tre prin nastere asa usor si ca mi_a dat un copil superb.
Tot voua va doresc sa aveti parte de o nastere cel putin la fel de usoara ca a mea.
Revin cand pot.
Tin pumnii si va urmaresc din umbra.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA
FELICITARI PENTRU
BEBE DANIEL

SA CREASCA MARE SI SANATOS
SI NU-TI FA GRIJI CA TE VEI DESCURCA TU!
SA AVETI SARBATORI FERICITE IMPREUNA CU BEBE!

V-ati ras voi fetele de bioritmurile alea !!!
Ati vazut ca era lichid amniotic ala ?
S-a rupt apa exact cand avea zilele alea critice!!!!!

[b]IRINA super povestea,acum trec pe hardul celalalt sa vad si pozele!
Asteptam continuarea!!!!![/b]

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Wow fetelor ce de vesti bune, deja Emma s-a emotionat mai tare c a mine ca imi "trage picioare".E o finutza totusi!
MIRELA FELICITARI!
SA VA TRAIASCA BEBE DANIEL, SA FIE SANATOS SI MINCACIOS!
REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!
SARBATORI FERIICTE ALATURI DE BEBE!

IRINA-felicitari si tie pt o nastere asa de frumoasa si usoara si mai ales pt Un BEBE ASA DE FRUMOS! DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE TOTZI

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- esti meseriasa SI cu bioritmul, mie mi-ai zis ceva de 3 Ianuarie, te mai pot ruga sa imi zici urmatoarea data critica dupa 3 Iancand pti tu..
Eu trebuie sa ma apuc de impaturit sarmalele ca am pregatit tot si sper sa le fierb azi pina la capat.E prima data cnad fac singura si tineti-mi pumnii sa fie bune, va rog

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA ai un baiat super frumos!!!!
Si pare atat de mare!!!

Pana acum avem o multime de flacai super!
Fetele au de unde alege!!!!
A inceput BEE cu fetitele...cine urmeaza???

DENISA sa nu-mi zici ca ai inceput sa crezi in bioritmuri
Trimite-mi data nasterii prin PM ca nu mai stiu pe unde e,in lista de pe prima pagina nu-i pusa!
Si spor la sarmale! Te descurci tu! Stii cum se incearca daca-s bine? Faci una,o arunci pe jos si daca se desface...nu-i bine!
Dupa reteta asta pana anul viitor le termini...

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput