Mamici de ianuarie - februarie 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Am iesit si eu un pic din bucatarie, ca nu mai pot. Ma doare mijlocul, ma dor picioarele, mainile....dar ce nu ma doare. Bine ca a venit si sotu' sa ma ajute ca picam lata.
Vad ca si voi munciti de zor asa ca .... pupici si spor la treaba.

ana sebe 35+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am ajuns acasa.
A venit mosu si la mine cu un lantisor+medalion.Frumos!!!

Maraki ai vb. cu Irina si saraca e tot cu musafiri. Oamenii aia nu se gandesc ca trebuie sa se acomodeze, odihneasca?
Noi i-am anuntat pe toti: 3 sapt. nu vine nimeni la noi.Doar eu, Clau, Marco si mama- cat va sta. Atat. Si spre surprinderea mea nici unul din ei nu a comentat.

Denisa e foarte bine!!!
Incerc sa o iau mai incet, dar si treaba trebuie facuta.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Anasebe nu te obosi prea tare...
Giova frumos cadoul de la mos! Si eu as fi vrut un inel dar nu sunt in mari bugete si ma mai gandesc. Sa stii ca ai dreptate cu musafirii, nici eu nu o sa primesc vizite (decat strictul necesar) si in primele saptamani nu vreau sa o vad decat pe mama.

J 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetele dupa cum v_a zis Maraki sunt urpta si am si musafiri am fost si al cumparaturi , am spalat rufe, mancare si tot asa........ Ca ma fost neserioasa si nu am apucat sa termin pun acum poze pê emailul comun iar povestea am sa o scriu in word si asa apoi o copy sau vad eu cum fac. Nu va suparati pe mine. De vina sunt astia ca nu se mai opresc cu toate ca stiu ca tre sa fii obosita.
Hai ca pun pozele si vad eu cum fac sa mai scriu.
Va pupic.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova ce sa mai zic eu ca socrosenia cand a auzit ca e posibil sa nasc prin cezariana, a spus ca vine ea aici sa ma ajute dar o sa fie greu pt. Robert ca el doarme in sufragerie...adica?????la ce ora are ea de gand sa vina si cate ore??? Robert saracul se scoala la 10 si termina programul seara la ora 1.00..o pun eu la punct ca nu am nevoie de ajutor!

burtici spor la treaba!!!

36fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina- mama ai grija de tine, si dormi si maninca, lasa-ne pe noi, ne scrii povestea cand potzi, un mesaj pe zi e ok , chiar unul al 2 zile, e important ca tu si zmario sa fitzi sanatosi, restul se rezolva, spune-le la musafiri sa vina dupa ANul Nou, acuma nu e bine sa fie bebe expus, is o groaza de mcirobi.
Giova- sa le portzi sanatoasa!
Noi diseara sau maine mergem sa ne luam cadouriel noastre, ca astea au mai ramas!
JG- snaatate cu hemoroizii aia, sa pui comprese cu apa caldutza si dusuri calde se recomanda pe linga crema de musetzel sau de galbenel!
Maraki
-pune socrela la punct!

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

BEE SATI TRAIASCA FETITA SA FIE SANATOASA SA CREASCA MARE SI CUMINTE, SI TIE SA TE REFACI REPEDE!!
Irina, nu te stresa atata, mai da-i incalo de musafiri trimite-i acasa si odihnestete. Aici nemtii ti-o spun in fata inaite suni si numai daca se poate se viziteaza!! Fa si tu tot asa
intru si eu repede, am fost ocupata zilele astea in sfarsit m-am pus pe picoare asa ca a trenuit sa fac ceva si pe aici prin casa. Acum astept sa se intoarca sotul cu copii, au plecat sa cumpere brad, si sa merg la cumparaturi. S-a dus sotul dar fara sa ma intrebe binenteles ca n-a cumparat tot ce-mi trebuia. Mainer vin si cumnatii dar cumnata-mea vrea sa faca si ea cate ceva asa ca nu ma prea stresez.
bine ca azi mai scris ce meniuri faceti ma mai inspir si eu de la voi. Ma du sa cumpar varza murata sa fac sarmale, fac ceva muschi in aluat si cu salata de cartofi si neaparat vreau niste piftii.... mi-ati facut asa pofta. sper numai sa gasesc pe aici ceva carne care merge, poate pe la vreo macelarie ca astia nu manaca asa ceva!!!
Cu cadourile si noi cam la fel!! Pentru copii am luat de mult, sotul si-a facut singur deja cadoul, a luat o alta imprimanta si o nou bicicleta. Pe cealalta i-a furat-o dar e vina lui a lasat-o la firma peste weekend nelegata. Dar daca ii plateste asigurarea banii...
si eu vreau mobila pentru copii, dar din pacate va mai trebui sa astept pana se naste fetita.
Va mai citesc si va mai scriu!
A, [blue]Maraki, cu ce avion merge robert?? E ceva direct Timisoara?? Ca ma intereseaza si pe mine pentru viitor poate trag vreodata o fuga acasa cu copii

Mira 31+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina lasa ca noi te intelegem.
Altii sunt care nu va inteleg.
Super "teroristul mic". Mare si grasun.
Sa va traiasca, sa pape mult si numai bucurii sa aveti de pe urma lui.
Denisa spor pe maine la cumparaturi.
Maraki asa pune-o la respect pe soacra. Unde mai vrea sa stea si ea?
Ce bine ca vine mama, ca de nu, mai bine singura.
Soacra-mea a zis ca normal sa vina mama, dar daca nu poate vine ea.
Auzi ca vroia sa vina in vizita intre Craciun si Rev. Pai ce sa caute aici? Cu ce ma mai ajuta atunci? I-a zis Clau sa stea acasa si vine dupa 3 sapt. dupa ce vine bebe.
Gata nu mai zic nimic de subiectul asta.

Fug sa calc lenjeria de pat pt. musafiri.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici, sa avetzi o dupa amiaza buna,mai intru mai incolo,merg sa fac treburi si poate si niste cumparaturi scurte.
V-am pupacit pe toate

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetele,am nascut un baietel frumos de 2.645kg,apgar9 la1min si 10la5 min.nastere normala,aproape fara epidurala,o intreaga poveste ce m-am chinuit.s-a dovedit ca ce pierdeam era lichid amniotic si dr s-a inselat.bebe e bine ,eu sunt varza,dar important e ca suntem acasa si suntem bine.

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput