Mamici de ianuarie - februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 12
ralirali spune:
Moni, sar'na pentru reteta, o sa o fac astazi, abia astept
.
Fetele, multam de apecieri pentru camera, si mie imi place la nebunie...as sta numai acolo
.
Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Poze cu familionul
J G spune:
Buna fetelor!
Deea, Anka, Rali, merci!
Ma duc acum la naturisti sa iau tratamentul, sper sa functioneze ca ma ustura si ma doare de mor. Sper sa treaca pana la nastere ca altfel va fi mult mai grav dupa aceea!
Anka l-am intrebat pe dr. T la ultima vizita (deja aveam semne ca se intampla ceva) si mi-a sugerat cartof ras, a zis ca face minuni...
De acord dar nu am imaginatie suficienta sa ma prind cum naiba se foloseste asta.
Rali sunt in concediu de cateva zile dar stau toata ziua la telefon cu baietii din echipa mea, imi e foarte grau sa ma dezlipesc de ei.
Voi credeti ca Mirela deja a nascut? Ca nu mai zice nimik.
Deea daca vrei sa incepi cariera in design eu te ajut cu marketingul si promovarea. Esti foarte buna!
J 33+
maraki spune:
Janine poti sa pui cartof ras acolo si pui si un tampon si chilotul peste. Trebuie sa tina sigur compresia unde trebuie
36fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
Sunt la birou si am intrat sa vad ce-ati mai scris.
Am luat bradut, argintiu, cum imi place la 500.000 lei si un aranjament de pus pe masa. I-am luat un cadou si verisoarei mele si acum mai caut la prietenul ei.
Maraki, ok mai iau unulsi azi, mai ales acum ca am umblat si prin oras.
Ralu super camera, ti-am mai zis. Eu am vazut mobila live si m-am indragostit de ea.Si lenjeria e misto.
Bine ca ti-a trimis Monica reteta, ca pana ajung eu acasa mai e.
toate fetele , imediat plecam, asa ca intru mai tarziu de acasa.
gio
si bb Marco 37+
marchplayer spune:
Hai ca dau din una in alta, am inversat putin treburile...mi-a cumparat Robert brad si nu ma pot abtine sa nu-l impodobesc azi asa ca am lasat prajiturile pe maine cand voi avea si ajutor!
Giova bafta la shoping!
Vad ca fetele sunt ba la shoping ba la bucatarie ba fac curat...
daniela 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
LunaNoua spune:
Raluu...ce reclama mi-ai facut !!!![]()
![]()
Multumesc fetelor de aprecieri
, dar chiar nu e mare inginerie, serios
Am iesit asa frumoasa ca era in ton cu starea mea. Daca e sa fac ceva pt bebe, acu iese imediat. La altceva nici nu imi sta capul
. Sotul meu se roaga de nu stiu cat timp sa ii fac o jacheta de polar. Cred ca mai are de asteptat saracul ![]()
Stiti la ce ma chinui de dimineata acu? Sa prepar un cadou alor mei. Am luat niste pahare cu picior si vreau sa le pictez ceva pe ele. Am niste vopsea de sticla, dar inca nu m-am hotarat la model
Sper sa imi iasa, ca nu mai cumpar alt set de pahare ![]()
, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
monica70 spune:
Mama mia, ce ocupate sunteti toate!
E pauza totala pe aici!
Si IRINA e tot ocupata,sau poate e picata de somn...sper ca n-au atacat-o iar musafirii!
Spor la impodobit brazi,la cumparaturi,curatenie,calcat,gatit si....pictat pahare
! Eu ma duc sa vad serialul! Si dupa aia la...nu vreti sa stiti...

MONI 37+
si
DIANA

Bombonicaaaa spune:
BEE FELICITARI SA VA TRAIASCA PRINTESA ,SA VA ADUCA NUMAI BUCURII ,SA FIE SANATOASA SI MANCACIOASA !REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM CU DRAG SA NE IMPARTASESTI BUCURIA TA !
Craciun fericit tuturor ! 
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
38+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
maraki spune:
Fetelor am vb eu cu Irina, acum are musafiri, a fost super ocupata, multa treaba, cumparaturi, bebelinul Mario
Este superbbbb
l-am vazut, arata ca un bebe de cel putin o luna
36fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Burtici,
Vad ca sunteti tare harnicutze!
Deea- esti meseriasa rau

Ralu- felicitari pt camera, arata tare fain, sper pian pe 30 decsa o termin si eu, mai avem 3 chestii micutze de mntat, vad ca ai gasit desene cu Pooh pt peretzi
Moni- spor la cumparaturi sa gasesti Tv care il vrei!
Daniela-sa si spor cu bradul!
Irina- cna dpoti da-en un semn!
Maraki- spor la vopsit si calatorie buna spre aeroport!
Giova- sa te faci bine si ia-o incet!
E posibil sa fac maine dimi sarmalele, e bine acuma![]()
Pisoi- bravo pt piftei si restul!
Mirela- sa ne dai un smen si tu
Ursulina si cu Ana- voi ce facetzi?
Bombo- ti-a revenit?
Diana tu cum esti?
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!