Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata!
La noi ploua de citeva zile...si eu nu stiu ce sa mai fac sa distrez cupilul...acum ma duc sa caut pe net locuri de joaca indoor...Ultima distractie catararea pe unde nu te astepti sau gindesti....zici ca-i Spiderman
Daria am desfintat bradul..sa nu o mai stiu pe Mp si cu grija asta pe cap...si sa nu mai aud ..cuvintul NU..
Am vazut pozele cu Tudor ...un dulce, pozele cu Bianca ..ce mare s-a facut! Ai tuns-o? Ce brad frumos ati avut!
Scuze Gabriela..ieri am nominalizat doar doi Stefani....asa ca la multi ani si pentru Stefan al tau! Si din nou mii de scuze....Asa-mi trebuie daca nominalizez!
L-am vazut si pe iepurele suedez cum s-a pregatit sa-l astepte pe Mosu...
Irina....vreau si eu citeva zile doar eu cu tati! Asa ca bucura-te si distractie placuta! Nu ai poze cu Raducu?
Ma duc sa bag o cafeluta...revin cu poze...

Mergi la inceput

Adela noi nu mai papam acel piure..am si uitat de cind...Asa ca avem supa, ciorba cu bors, mamaliga cu simintina si ou, omleta dar nu ne prea place.., sufle de conopida, piure de brocoli si carnita, fasole verde....
Daria noua nu ne-au placut sarmalutele..dar ne-am delectat cu salata de beouf....chiar daca avea maioneza si muraturi..tot i-am dat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani si de la noi, cu intarziere ptr Stefanei si Stefanetele de ieri. Sa creasca mari si frumosi si sa-si bucure parintii. La multi ani si ptr mamicile sau tatici care si-au sarbatorit numele ieri. Nu am citit mare lucru, asa ca nu pot sa spun prea mult.Dar recuperez.
Olivia vazut mosul si pe Duracell, frumosi amandoi.

Gata fug, dar nu inainte de a va pupa dulce, dulce.
S-ar putea sa nu mai intru pana la anul nou, ca vrem sa mergem sa vedem Ottawa, care e la 500km de unde stam noi, asa ca ca urez LA MULTI ANI si tot ceea ce este bun pentru noul an. Fiecare toate relele acestui an sa ramana in spate si noul an sa fie plin numai de bucurii.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://community.webshots.com/photo/439300887/530496875kCFbDT#
revin ca iarasi e cu capul in congelator fata mea cuminte

Polux - poate nu faci 100 de poze sa ne zgariem pe oki
Kim - azi v-am pomenit la plimbare, ca stii, noi iesim seara pe intuneric si ploua si ma gandeam daca voi sunteti la fel de nebuni ca noi Giulia s-a aruncat in noroi, dar nu-i bai, d`aia avem masina de spalat sa functioneze seara de seara

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Daria ...o dulce! Si noi avem doua masute ...dar de curind le-am scos picioarele....pentru ca se urca pe ele....asta asa ca sa stii ce te asteapta!
Liliana...si tie... La multi ani!!!! Si petrecere frumoasa in continuare....
Duamna pasarik????
Andrea (amironeanu) tu pe unde umbli?
Andreea B, Felicia?
Carolina cum sinteti astazi?

Mergi la inceput

Si noi iesim in noroi...nu avem de ales...in carut a inceput sa plinga..vrea sa alerge....Eu zic ca Giulia ar face o pereche potrivita cu Duracell....ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim - nu ma speria ca de cand avem masuta, nu se mai catara de pe scaunel pe pat ci sta concentrata si mestereste

Polux - la multi ani si petrecere super faina sa aveti si 2006 sa va aduca tot ce-i mai bun in lume si tot ce va doriti voi !!!

Hellouu, celelalte mamici ???

Io merg sa facem baita, o seara linistita sa aveti si o zi frumoasa fetelor din departari !

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Nu vreau sa te sperii.....dar asa facea...si cind il vedeam in picioare pe masuta ...imi statea ..inima

Mergi la inceput

Nu am citit nimic, m-am dus numai sa citesc decat ce a patit micuta Felicia, pupu-as ochii ei frumosi.
Caro, multa putere sa treci peste.O sa fie bine Felicia, dar inima ta va mai bate la intensitate mare inca mult timp.
Inca plang, caci asa tare m-a emotionat totul. Daca plang asa pentru un alt copil, si pe care nu-l cunosc personal, imi inchipui ce e in sufletul tau, si cum te va chinui asta mult timp de acum.
Pupam scumpa mica.

Liliana

Hai ca fug, ca sotul m-a amenintat ca-mi inchide calculatorul daca mai plang.

Mergi la inceput

Special pentru voi am facut nu 100 de poze ci vreo 400 asa ca o sa am de unde sa aleg. Din pacate cele facute noaptea nu sunt foarte bune, dar promit ca va pun suficiente ca sa va clatiti ochii. Am facut si la o rapa pe Grand River poze, si inca o sa mai fac.
Pupici

Liliana

Mergi la inceput