Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

vazut giulia cu masuta!! pupici ei si mamicii!!!
lia, reteta de cozonac a roxanei e de pe culinar.ro si se cheama cozonacul de craciun. uite aici:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6463
iese f bun, sa stii. am facut si eu de doua ori pana acum...
liliana, lasa bocitul si vezi-ti de vacanta, ce n-as da sa am si eu o vacanta asa lunga, dar las' ca la sfarsitul lunii ianuarie tragem o fuga la vegas, ma duc sa mananc racituri la veve
pupici la gagici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Prezent si eu !
Io sunt schimbul 3. Ziua nu ma lasa piticutza sa tastez ca vrea ea si nu ma lasa deloc, asa ca ziua scoatem calc. din priza ca-l aprinde de 200 ori/minut.
Sunt suparata ca puiuta mea a racit si are nasul infundat si nu poate sa respire si e tipatoare mare si nu poate dormi bine.
pupici Kmy si Anne- Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Din capitolul ..fiecare cu ce-l doare...a venit si la noi..si ne-a adus acum o ora o ....Mazda 6...cu sistem triptonic (nici nu stiam ca exista asa ceva).adica este masina cu cutie de viteze automate..dar se poate conduce si manual..la alegere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia vrem poze la masinuta adusa de mos.
Sa o stapaniti sanatosi.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumesc Liliana.
Am sa fac si poze...cu siguranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

quote:
Originally posted by kamiska

Prezent si eu !
Io sunt schimbul 3. Ziua nu ma lasa piticutza sa tastez ca vrea ea si nu ma lasa deloc, asa ca ziua scoatem calc. din priza ca-l aprinde de 200 ori/minut.
Sunt suparata ca puiuta mea a racit si are nasul infundat si nu poate sa respire si e tipatoare mare si nu poate dormi bine.
pupici Kmy si Anne- Marie

kmy

pupici si multa sanatate la micuta mucoasa!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata

carolina - asteptam si noi vesti bune mi s-a facut rau cand am citit, dar bine ca s-a terminat si nu a fost mai rau de atat! sunt sigura ca o sa se refaca 100%, organismul puilor mici se reface mai repede si mai bine decat al nostru. Dumnezeu e mare si va avea grija de ea.
mitzura - cam rarutz pe la noi. vazut pozicile voastre, tare frumosi toti trei!
liliana - hai cu poze, vrem sa vedem (si sa te invidiem)! ah ce frumos trebuie sa fie...
olivia - sa stapaniti sanatosi masina. nici eu nu stiam ca exista asa ceva (inventie foarte utila de altfel).

ieri am fost la tuns cu pisicuta mica, la ciufolici. a fost exemplar de cuminte, s-a uitat cu mare atentie la ce facea tanti, a mesterit jucariile si la sfarsit a parut incantata de rezultat. de mica ii place la coafor, am incurcat-o cu ea! am pus si cateva pozici de la "eveniment":
http://community.webshots.com/photo/521893664/530897610ulVPfJ

noi astazi plecam din bucuresti, de rev vom fi la campulung moldovenesc. carmen, vii pe la noi sa bem o tuica fiarta?

va urez de acum LA MULTI ANI!!! si un an nou muuuuuuuuuuuult mai bun decat cel care a trecut, care sa va aduca tot ce va doriti!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Eu iar pe baricade, dar mai e doar o zi de venit la servici din anul asta... E drept ca miine vin cu tot cu piticul si voi sta doar citeva ore, dar tot vin la servici...
Azi o sa ma duc sa fac ultimele cumparaturi pentru masa de Revelion - nu mai am prea multe, dar totusi...
Stefan isi da drumul la mers din ce in ce mai bine cu fiecare zi ce trece - e drept ca inca mai cade destul de des si de multe ori tot ne cauta mina, insa se descurca pe picioarele lui ca sa vina dupa noi sau sa se duca intr-un loc unde vrea cu tot dinadinsul sa ajunga... Ma bucur ca inca e frumos si destul de cald afara (unde e zapada de decembrie?!!?) asa ca pot iesi in parc sa exerseze la aer!
O zi buna va urez!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am uitat sa urez drum bun si petrecere frumoasa fetelor care pleaca de acasa de Revelion!
Un an mai bun, mai imbelsugat si mai linistit va urez!
LA MULTI ANI!!!!!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiutaaa - ce domnisoara ai
pentru anul care vine, sa fie unul imbelsugat, cu bucurii, sanatate si numai fericire !

Fetili, am descoperit in sfarsit DE CE vomita Giulia seara: cand papa ceva si nu mesteca, se intoarce. Ieri a chinuit-o pe MP talentu`si i-a dat sa pape portocala, vrac asa ca s-au intors bucatile de portocala, injumatatite, presupun cat a reusit Giulia sa roada, ca de inghitit a inghitit bine Si in celelalte dati mi se parea ca recunosc cate ceva mai de forme initiale, dar acum sunt sigura. Noi nu ne inecam cu mancarea, noi o inghitim toata Intrebarea mea este: are Giulia vreo malformatie, vreo probleme, ceva grav ca stomacul ei nu digera bucatile mai mari de mancare (de marimea unei jumatati de felii de portocala) ???

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput