Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (144)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Iata ca a trecut si Craciunul,a fost frumos,ne-am simtit tare bine,piticu a plans in hohote cand am plecat de acasa,s-a obisnuit cu mine,dar mai avem cateva zile si iar stam impreuna.
Imi pare rau sa citesc despre aceste incidente neplacute,Kro fii tare si o sa fie bine,copii au cate un ingeras care ii pazeste de multe rele.
Daria si eu am patit la fel cu Bogdan,a iesit cu "beky pa" (adica cu catelul nostru Blecky la plimbare) pe scara blocului, noroc ca m-am prins la timp si i-am recuperat din ghena de gunoi,unde scormoneau si el si cainele de zor in sacii de gunoi.Asa ca la mine usa sta in permanenta incuiata la yala de sus, ca jos ajunge deja si poate ii vin idei.
In rest Bogdan a fost intr-o verva de zile mari,i-a uimit pe toti,a facut numai nebunii.Bradul chiar e intact si e chiar in drumul lui,trece doar pe langa el si il mangaie "mai-mai pomu",imi mai arata "becu" si trece mai departe.
Deoarece a fost un copil tare cuminte a primit o multime de jucarii la care nici nu se mai uita ,cum ar fi un mos Craciun mare care canta si danseaza, joc Lego, ferma animalelor, tricicleta, masinuta, o alta orga electronica,hainute, un urs mare...
In rest sa ne laudam ca ne-au iesit 2 masele, un canin si un dintisor...cred ca mai urmeaza ceva ca tare e agitat noaptea in somn,azi noapte m-a capiat,s-a terzit pe la 11,30 si pana la 2 noaptea s-a foit incontinuu,se dadea jos din pat,iar se urca,trecea la capatul celalalt al patului samd...deci azi sunt zombi
Hai ca m-am intins dar am la treaaabaaa la servici de m-as duce acasa.Oricum nu stau prea mult azi,am programare la coafor sa ma fac gigea.
Nu am decat 3 poze noi,dar mai pun.
Va pup.

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Daria, am si poze dar, as usual, de la servici nu pot sa le pun...
Pe la mine e liniste, nu prea are lumea chef de munca...
De Craciun am primit DVD-ul cu Madagascar - nu am apucat sa-l vedem pe tot aseara, dar e super!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare!

La multi ani (cu intarziere) pentru Stefanei si Stefanute!

Caro, mi s-a strans inima cand am citit ce ati patit, sper sa se faca bine degetelul lui Feli cat mai repede si sa n-o mai doara deloc! iar tie sa-ti treaca sperietura si amintirea momentului! va pupam.

Am pus si eu niste poze de la Craciun, la adresa asta
http://community.webshots.com/user/mitzu30

Vreau sa va spun ca Tudor a plans cu hohote la intalnirea cu Mosul, el care e atat de prietenos de obicei. dar am observat o chestie interesanta, ii este frica de barbatii cu barba, asa ca Mosul, avand barba, a fost descalificat din start.

In rest suntem ok, azi a batut vantul rau pe aici si n-a putut iesi asa ca a stat cocotat numai pe calculator.

Sunt in criza cu meniul pentru el, pentru ca nu mai vrea piureul de legume si atunci m-am gandit sa ii dau mancare de a noastra, ca felul doi, dar nu se prea omoara . ieri i-am dat piure de cartofi cu friptura de curcan...a luat vreo trei-patru lingurite. Si in plus mai este dificultatea ca nu intotdeauna mancarea noastra e potrivita pentru el. Acum am sarmale dar n-o sa-i dau din ele.

Roxi, tu ce ii mai dai la amiaza ca felul doi?
Si poate imi dati o idee si celelalte fete, altceva in afara de piureul de legume.
ma duc si pe la bucatarie sa vad poate pescuiesc ceva de pe acolo.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

L-am vazut pe Tudor
Noi am gustat si sarmalutele, i-am placut la nebuneala, mai ales varza, ieri - editez ca nu ieri ci luni - a mancat singura cu furculita ei felul 2, pireu cu piept de pui si sfecla, io am renuntat ca facea mutre si m-am pus sa mananc si a mancat si ea tooot. Azi papa mamaliguta ca nu i-am dat de mult timp, maine omleta, la noi au succes mancaricile gen mazare, fasole verde pastai toate cu carnita de pui, ii place pastravul foarte mult, o perioada papa la cina orez cu lapte, o nebunie, ca sparta a bagat, dup`aia isi bea laptele cu cereal, preferam gustul de zmeura si caise si inca ii place iaurtul simplu

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

Roxana, nu ma uita te rog cu reteta superprobata de cozonaci , pleaaaaase!!!

Carolina, stiu ca nu e usor prin ce trece Felicia, bucura-te ca i-au cusut degetelul la loc, o sa doara sa stii locul, mult timp dupa ce se va cicatriza, dar o sa fie bine, functional

va pup, am niste carnat pe gratar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Liniste multa pe forum - cred ca mai toata lumea are treaba...numai eu bintui pe la servici si pe aici... Da in curind o iau si eu spre casa sa stau cu puiul, astept numai sa se trezeasca ca sa nu il scol eu cind vin acasa...
Pupicei la toata lumea si spor la treburi!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Si io`s aici ca am treaba pe pc, da` nu am keeef
Noi iarasi suntem singure, asa ca ne vom distra tare la o tura de plimbare prin baltoace

_
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Vazut poze cu Tudor-Doamne, cat e de frumos cupilu asta!!! Si m-a apucat o jale si un dor de copilasul meu. Nu-mi mai trebuie nici revelion la munte nici nimic.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

m-am delectat cu toate pozele (inclusiv cu dragalasul de raducu, pe care fie le-am ratat pana acum, fie fu mami lui modesta) si trimitem pupici virtuali la toata lumea. is la munca, somnoroasa si fara chef, ma duc sa bag 2 cani de cafea si sper ca pana la pranz sa-mi revin.
pupicei

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Buna dimineata Andreea mami de Philip
Inaaa - bucura-te ca ai lasat copilu` in loc super bun si ca te vei distraaa

Io mai am un ceas de servici si o tai acasa

_
Sarbatori fericite !