Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
pharmacris2002 spune:
Craciun Fericit!
Fie ca toate visele sa devina realitate!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Sa cresteti mari ,frumosi si sanatosi!
mimsi spune:
La multi ani Miruna, Vlad Ioan si Elena-Noelia! Si la multi ani la toata lumea. Noi am avut un Craciun cam umbrit de viroza Alexiei. Luam nurofen, paxeladine, vibrocil si vit C. Stam in stand-by cu antibioticul, dr a zis ca deocamdata nu e cazul, dar m-a pus sa-l iau ca sa fie in casa. Nu stiu, pe de o parte e cel mai plin Craciun, pe de alta parte suntem tufliti din motiv de boala. Dar lasa ca ne facem noi mari! Habar n-am cum va fi cu botezul, sa vad cum e copila maine. In caz ca am vreun dubiu - asta e, il amanam.
Va doresc zile mai vesele decat am eu.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
miflore spune:
LA MULTI ANI TUTUROR BEBELUSILOR SI MAMICILOR SI TATICILOR!!!
UN CRACIUN FERICIT CU SACI PLINI DE BUCURII SI CADOURI!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
nanadana spune:
La multi ani bebeilor nascuti azi Miruna,Vlad si Elena
Fetelor mi_au venit soacra si tata de sarbatori nu pot sa zic ca sint tare fericita, dar sintem inbatati amandoi de atatea superstiti , obiceiuri si educarea lui Antoine (punei caciulita in cap ,nu_l scoate afara,nu ii faceti baie in fiecare seara si altele lista este lunga )
poze
DanaAntoine
kid2003 spune:
La multi ani bebelusi, mamici si tatici!
Sper ca ati petrecut bine! Noi da,am primit si un Mos acasa, iar Alexandra a fost de milioane, l-a cercetat curioasa cu privirea si nu s-a speriat deloc.
Am pus o poza la zambete.
Si uitati-o si pe Craciunitza mea
cge spune:
Si la noi a venit mosul cu o multime de cadouri.
Ne-am strans 4 familii, am inchiriat un mos si fiecare familie a adus cadouri ptr toti copii. Va inchipuiti ce de jucarii a adus mosul.
Ancuta a fost tare cuminte, a stat in bratele mosului si ii zambea, de ziceai ca il cunoaste de ceva vreme.
Si a fost si ea Craciunita, vom actualiza si moi albumele, ca sa ne admirati.
Mimsi, sanatate multa Alexiei.
Si eu m-am pricopsit cu o raceala.
Ioana, cred ca este bucurie mare pe voi cu tati acasa.
Lasa ca meritati, ca si voua v-a fost greu fara el si lui fara voi.
"La multi ani (multe luni)" ptr sarbatoritii de ieri si de azi.
Ma duc sa ii ofer sistemului meu imunitar un pic de somn.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
ege spune:
buna dimuneata!
fetelor se pare ca ati petrecut pana tarziu!e cam liniste azi
irina 81 multumesc pt raspuns.galactogil am luat de la farm de pe tepes voda.e 295000 de lei.vezi ca e un forum si al constantencelor,la "prieteni dintotdeauna"(parca)
va pupacesc
ege
mimsi spune:
Multumim de incurajari. Bebelina e bine. Asa ca ne-am mai revenit. Nu a fost nevoie de antibiotic.
La multi ani bebelacilor care implinesc azi un nr rotund de luni.
mimsi spune:
Nicole, voiam sa te intreb: cand voi ati luat scaunul de masa copilei ati plecat fixati pe Polly? Ca eu tot oscilez intre Polly si Mamma si voiam sa stiu daca le-ai cercetat pe amandoua si ai vazut ceva diferente ce te-au facut sa te hotarasti pentru Polly.