Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
ege spune:
CRACIUN FERICIT!]
SANATATE,NOROC SI NUMAI REALIZARI VA UREAZA ARZU-EGE
LA MULTI ANI,MIRUNA ,VLADUT!
FETELOR CARE ATI CUMPARAT CHICCO DUO GYM ,CU CAT L-ATI CUMPARAT?EU MA OFTIC CA NU L-AM GASIT AICI LA CHICCO.
FATA MEA ARE 6650/A LUAT INTR-O SAPT 300 DE GR.DAR MIE IMI SCADE PRODUCTIA DE LAPTE SI NU STIU CE SA MAI FAC.ASEARA NICI NU AM PUTUT SA DORM DIN CAUZA STRESULUI CA NU MAI AM LAPTE.OFF NU MAI STIU CE SA MAI FAC.AM LUAT SI GALAGTOCIL SI CEAI PT LACTATIE.
IN SF.VA DORESC SAARBATORI FERICITE
ege
irina81 spune:
Ege,mananca multa carne si bea bere fara alcool,nu cred ca are mare legatura,dar la mine a crescut considerabil!Nu te stresa,daca a luat 300 g inseamna ca ai lapte suficient.Ea cum e, pare sa nu se sature? Spune-mi si mie de unde ai luat Galactogil,sa-mi iau si eu in caz de nevoie!
Multumim de urari,micuta tataroaica!!!
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
Carmi spune:
Craciun fericit la toata lumea !
Felicitari sarbatoritilor zilei !
Codruta, ti-am spus eu ca se face coada la Petra...
Mihaela, ahahha...si eu am observat ca l-ai imbracat pe Dennis la botez la fel ca pe Fabiano al meu. Foarte dragalas, sa-ti traiasca micul crestin !
Aseara am fost la restaurantul unor prieteni greci si l-am imbracat pe Fabiano in Craciunel, a fost atractia serii, va dati seama. Numai ca nu ii place in restaurant, nu putea sa doarma, copiii gazdelor il luau in brate si il pasau de la unul la altul, a fost o nebunie, dupa aproape 3 ore am plecat acasa.
Astazi lenevim, dupa o masa copioasa....
Pupici, pun acum poze noi cu CraciuneluŽ.
Foto bebe Fabiano
mysweetest spune:
La multi ani bb-ilor: Miruna,Vlad,Elena-Noelia!!
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
FIE CA SFANTA SARBATOARE DE CRACIUN SA VA ADUCA MULTA BUCURIE SUFLETEASCA ALATURI DE CEI DRAGI. SA INVATATI SA FITI MAI BUNI SUFLETESTE, MAI IERTATORI CU CEI CARE VA GRESESC VOUA SI NU NUMAI!
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
mihaela_specht spune:
ce liniste e azi pe forum,se pare ca toata lumea sarbatoreste.
Carmi tare dulce-i Fabiano.ce sa faci asa s-a nimerit cu costumasul de botez.ieri m-am uitat la album si zice soramea "uite are costumas ca si al lui Dennis"atunci i-am zis ca si Fabiano e tot din Germania.
craciun fericit in continuare
pupici
dani_flor spune:
Buna fetelor,
La Multi Ani, Craciun Fericit!
Si La Multi Ani pentru sarbatoritii zilei: Miruna, Vlad Ioan si Elena-Noelia!
Carmi si mihaela_specht, sa va traiasca micii crestini, i-am admirat si eu pe bebelusii vostri, ca tare dragalsi sunt. Am admirat si costumasele... costumasul . Vin si eu cu o intrebare, costumasele sunt speciale de botez? Ca parca am vazut ca exista asa ceva ... Cred ca ati mai discutat, dar nu mai stiu unde . Si existe diferite pe sex?
Va ,
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
Carmi spune:
Daniela, multumim de urari.
Costumasul este de la C & A si e unisex (zic eu), desi pt. fetite se gasesc si rochite d-alea pana in pamant, lungi si frumoase. Eu insa am intrebat o vanzatoare si mi-a spus ca genul asta de costumas e folosit la ambele sexe. Tu cand faci botezul?
E liniste pe forum...
Pupici
Foto bebe Fabiano
Ioana75 spune:
Va multumim fetelor pentru urari! La multi ani si pentru Vlad Ioan si Elena-Noelia!
Azi, la 4 luni, ne laudam cu 67 cm si 7250 g. Stiu ca nu exista puseu la 4 luni, dar fata mea nu stie. A mincat in ultimele zile ca disperata, vroia din ora in ora aproape. Si s-a vazut la cintar: 150 gr in 3 zile.
Eu am primit de la parinti o pijama (evident, de la TCM) foarte simpatica, de la fratelo un volum din seria "Personalitati care au schimbat istoria lumii", iar de la sot multe prostioare de la TCM din Germania care nu se gasesc pe la noi si o camera de filmat. Va dati seama, o sa umplu casa cu DVD-uri cu Miruna. Aaa, aveam o obsesie, nu stiu daca v-am impartasit-o: un tricou de la s'Oliver. Si l-am primit si pe ala. Eu spun la toata lumea care ma intreaba ce sa-mi ia, nu prea imi plac surprizele. Cu toate ca stiu ce primesc, ma bucur mult cind le vad, ca sint ale mele.
Miine am intilnirea de 10 ani, care de fapt e de 11 ani jumate de-acuma, fara profi si catalog, doar noi, fostii colegi, la un restaurant, sa ne vedem la oki. Eu eram printre slabanoagele clasei, nu cred ca ma mai recunoaste cineva miine.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)