Mamici de iulie - august 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
letitzia spune:
Buna fetelor!
La multi ani Cornelia si un
sanatos, frumos, destept si.. cuminte!
Fetelor am si eu o intrebare; de fapt doua; este rau pentru bebe daca beau apa minerala carbogazoasa (cu acid), ca mi-e sete continuu, mananc ori foarte mult dulce ori varza murata, si doar apa minerala cu acid mai imi taie setea?
Pentru cele care mai au un bebe: puteti sa imi spuneti si mie la prima sarcina cat de repede v-ati ingrasat; eu am 13 saptamani si 1 zi, si mananc ca un urs, mai ales in ultimele 2 saptamani de cand mi-au mai trecut greturile si nu mai
si nu m-am ingrasat f. mult; adica fata de acum 2 saptamani, si credeti-ma - mananc continuu si destul de mult; adica am cam aceleasi diametru la burta ca atunci; s-ar putea sa fiu eu paranoica (din cauza faptului ca am mai pierdut 2 sarcini)?
pupici
a.cicel spune:
salutare burticutzelor
Vad ca avem si mame eroine, de cand nu am mai intrat eu. Am fost plecata la tara si acolo nema internet. Am avut un Craciun suoerb. BB-ul meu e bine, doar ca ma impinge spre pat tot timpul. Sunt asa de adormita in timpul zilei...
Si am dureri mai mult sau mai putin suportabile sub burta. Iau cate un pumn de medicamente: materna, duphaston, acid folic, vitamina e si no spa la nevoie. Si voi luati atatea medicamente? Pe mine ma sperie ca mi-a dat asa multe, ca analizele mi-au iesit foarte bune. Daca ar fi sa ma iau dupa analize nu ar trebuie sa iau nici acid folic. Am fier aproape de limita maxima.
Sa nu uit LA MULTI ANI cORNELIA si tot ce iti doresti.
POZE
anasia spune:
buna
, bun venit si noilor
!vad ca v-ati simtit bine, eu din pacat am fost consemnata la pat de atata
, sper sa-mi treaca mai repede;
a.cicel eu iau magne b6/4 zi+utrogestan/4 zi+ acid folic; si la mine analizele sunt bune,dar mai am dureri de abdomen si iau med preventiv; acidul folic este pt inchiderea tubului neural la bb, deci nu strica, daca este un surplus, se elimina;
pupici
anasia
a.cicel spune:
anasia Mersi pt raspuns. Dar eu tot sunt ingrijorata ca iau prea multe medicamente. Nasa mea, care are aproape 4 luni de sarcina ia materna 1 la doua zile, acid folic si Ca. Vitamina e , din cate am citit eu in prospect, nici nu e recomandata in timpul sarcinii si al alptarii. Si atunci de ce mi-au dat? E adevarat ca iau una/zi, dar totul am pt 30 de zile, apoi merg iarasi la medic.
Voi platiti medicamentele? sau depinde de farmacie. Eu acum am luat compensate si gratuite, dar nasa mea a platit integral totul. Cica ar fi aparut o lege ca cele care lucreaza isi platesc medicamentele. Ati auzit de asa ceva? Eu daca plateam integral toate medicamentele ajungeam la un milion si ceva.
POZE
norocuta spune:
Daca nu am aparut prea tarziu, vin si eu cu datele mele: data nasterii 10 oct 1971,la primul BB, DPN 26iul06.
Promit sa vin si cu poza, dar calculatorul imi face figuri de dimineata si nu am garantia ca pot azi
.
Eu m-am convins ca sunt
relativ tarziu deoarece in primele trei saptamani am fost super-stresata cu niste schimbari de mobila in casa si doua runde de musafiri, in jurul carora trebuia sa fiu ca o
...astfel puteam sa jur ca "intarzierea" este din aceste cauze.
Si eu si sotul meu de doream de mult BB, sa avem si versiunea RO (noi deja crestem un baietel al lui-5 anisori, a carui mamica a murit la nasterea lui), dar de cateva luni pe mine ma bantuia ingrijorarea de ce nu se intampla nimic...ca am si eu o varsta.
Cu raul de dimineata stau bine, in schimb il am pe cel de seara in care nu
insa-i musai sa mananc ceva acru, ca apoi sa mai dau o tura prin frigider sau in sertarul cu dulciuri.Presimt ca pana in luna9 voi fi
...sper sa ma pot controla 
anasia spune:
a.cicel si eu platesc integral si ma costa peste 1 milion pe luna, asta e;
poate ma ajutati si pe mine cele care va confruntati cu o asemenea stare; in afara de greturile "mortale" am un gust ciudat in gura de acru de care nu scap deloc(nici cu lamaie, bomboane, guma)si ma deranjeaza senzatia de amar, desi nu consum alimente grele,prajeli sau grasimi, nu stiu ce sa mai iau ca ma dispera!!!
La multi ani,Cornelia Laura !sa fiti sanatosi si tu si
, sa ai o nastere usoara!
anasia
hannen spune:
Pumpkin ,multumesc pt. felicitari.Si bineinteles la toata lumea,multumiri si sarcini usoare.
Eu iti zic datele,dar mi-e sa nu va incurc degeaba ca parca mie nu imi vine a crede ca este sarcina de august,am o presimtire ca e septembrie.
Da iti zic
Eu sunt nascuta pe 30/iunie/78 ,pe mindra mare o cheama Amira si-i nascuta pe 5/oct/2001 iar mica Israa ,nascuta pe 8/nov./2004
Cred ca in curind o sa uit care si cum![]()
Fetele,eu inca nu iau nimic si imi si imaginez moasele si dr-ii cum imi zic ca n-am nevoie de absolut nimic.
Astia-s contra orcarui medicament![]()
Printesele mamii
iulenca spune:
Pupici burticilor. Am cauta de am innebunit pe forum mamicile de iule - august si nu le-am gasit. Intr-un final suparata ca sunt singurica am deschis eu subiectul. Imediat ce am terminat de scris si-am dat ok vad mare subiect cu doua capitole chiar pe aceeasi tema.
Asa ca ma trec si eu pe listutza. Sunt o fericita viitoare mamica UM 10.11.2005, DPN ( calculata pe net deocamdata) 17.08.2006.
Sunt emotionata rau, am aflat vestea cu 2 zile inainte de Craciun eram la munte. Sunt coplesita. Astept acum sa treaca si Rev si sa ma programez la consult ca si asa mi se pare ca a trecut prea mult timp. Problema e ca sunt mutata de curand in Buc. si habar nu am de doctori. Am vazut ca sunt subiecte speciale dedicate doctoriilor good sau bad dar as fi foarte bucuroasa daca m-ati ajuta si voi. Apropo, medicul de familie nu il am in Buc, presupun ca trebuie sa imi gasesc unul aici nu?
Va pupic dulce pe toate si sper sa ni se alature si alte burtici. Am vazut ca "mamicile veterane" se inghesuie sa ne dea sfaturi. Eu una le multumesc si sa stea pe faza ca mai am multe de intreebat. Oricum am citit aproape tot ce s-a scris pe forum despre mamici si bebici. Va sarut si va urez un An Nou cat mai fericit desi sper sa mai vb pana atunci.
Iulia
PS: Cred ca e a l treilea mesaj pe care il trimit si nu stiu de ce nu apare. Mai incerc, poate fac eu ceva gresit....
pumpkin spune:
Norocutza, felicitari si bine ai venit!
Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios!
Si sa va traiasca si baietzelul, poate ii faci lui tati si o fetitza...
Cum e vremea in Cairo? Of... ce dor imi e de Egypt...
Hannen, noi te primim oricum, si daca nasti in septembrie! O sa vezi, ca din listutza noastra o sa fie si gravidutze care o sa nasca in iunie sau septembrie.
Iulenca, bine ai venit si felicitari pentru bebe
! Stai linistita, mesajele tale apar mai greu pentru ca esti incepatoare si trebuie sa le citeasca un moderator inainte sa apara.
La multi ani Cornelia !
...cu apa carbogazoasa in loc de vin spumos... Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai un bebe asa cum iti doresti !
si
Miky
13+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006