Mamici de iulie - august 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
mamaluidavid spune:
Fetele va multumesc de urari
Anul acesta am primit atatea urari si felicitari virtuale,am ramas uimita si mi-au dat lacrmile![]()
Eu tot cu raceala care de fapt s-a transformat in gripa
,mi-a fost rau de tot,inca imi e si din pacate i-am imbolnavit din nou pe pitic si pe sot.
Ieri am fost la spital in sperranta ca exista medicamente care sa le pot lua,era sa o patim rau de tot;doctorul a uitat
ca sunt insarcinata si mi-a prescris medicamente normale,noroc ca am intrebat la farmacie.Nici nu ma gandesc ce se putea intampla![]()
De maine intra sotul in concediu dar probabil ca vom sta acasa fiind toti bolnavi
.
Eu va urez de pe acum petrecere frumoasa si UN An Nou Fericit si plin de bucurii!
Sanatate va doresc si aveti grija de voi!
Stefania 8+ 
David
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
mamaluidavid spune:
Cornelia draga mea LA MULTI ANI sa fii sanatoasa,fericita sa te bucuri de Eduard , bb2 si sot!!!!!

Stefania 8+ 
David
mamaluidavid spune:
Bun venit burticilor noi,sedere placuta si sarcina usoara!
Am uitat sa va spun!
Ieri m-am cantarit si am slabit 3 kg.![]()
Oare e rau? Cu David de la bun inceput am pus,nici gand sa slabesc asa ca nu stiu.
De
,mai dau dar nu foarte mult deci nu asta e cauza.Mancare mananc si eu ce pot dar mananc,nu stau cu stomacul gol.
Stefania 8+ 
David
Ioana81 spune:
Buna mamici!
Sunt o mamica noua care are doar 9 saptamani. Suntem tare fericiti, este primul copil si prima sarcina a mea. Nu stiam cum sunt greturile. Dar iata ca am aflat. Ce sa va povestesc....dupa ce am aflat ca sunt gravi mai precis dupa 5 dec a urmat o saptamana in care am mancat enorm, nu credeam ca o sa ma greturi. Si iata ca dupa acea saptamana au venit. Nimic nu mai puteam manca. Incepusem sa slabesc rau pana ce m-am vazut cu doctorita mea- Dinca Gabriela-Polizu. Mi-a dat ELEVIT zicandu-mi sa renunt la materna ca cica iti taie greturile (elevitul). Credeti-ma nu mai am nici o problema! Sunt ca noua!!!!! Bineinteles ca in afara de lactate refuz multe mancaruri. Nu mai suport nimic gatit, fripturi....dar de craciun am reusit sa mananc sarmale!!!
Am observat ca sunt gravi odata cu ANDREEA 25. Si la mine UM a fost 30 octombrie 2005!
As vrea sa stiu si eu mai multe despre Polizu. Am auzit ca este nasol,dar ca poti inchiria rezerva. Stiti cam cat costa o rezerva?
Pupici multi la mamici!
Ioana 9 sapt
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
pika-pika spune:

Cornelia la multi ani!Sa fi fericita,sanatoasa si sa te bucuri mereu de bebelus!Multi pupici!
13
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
bulinuta27 spune:
Buna ziua la burticutze!!!
Nu am mai scris de mult de tot dar nu am avut timp de loc. Si acum sunt la servivi si am lucrat si pe 23 pana tarziu si ieri si asa mai departe. Dar nu asta ar fi problema cea mare. A fost cel mai ciudat Craciun din viata mea. Bradul inca il am afara pe balcon gol, fara globulete![]()
![]()
. Ce sa mai zic?! Sambata am racit rau de tot si am zacut toata ziua cu dureri groaznice de gat, cap etc. Nu am fost in stare de nimic si mai mult el a lucrat pana seara la 10.
Deci brad gol pe balcon.
Partea proasta esta ca ma simt foarte rau in continuare cu raceala asta si nu pot sa respir, ma doare capul de turbez, nu am voce, ma doare gatul etc. Am incercat toate variantele cu ceaiuri, lamai, miere, spirt pe gat etc. Nimic !!!
Cu fiecare zi e mai rau!!!
Astazi ar trebuii sa plecam la Viena ptr revelion si nu stiu daca sunt in stare! 
Altfel, mi-au mai trecut greturile si nu stiu daca e normal acum (la 8 saptamani si 3 zile) si au mai trecut si ametelile.
VA doresc Un AN NOU mai bun, plin de realizari si fericire.
Va pup cu drag 

hannen spune:
Fetele,ma primiti si pe mine?![]()
Se pare ca o sa fiu capra cu trei iezi sau iade![]()
Azi am aflat ca sunt insarcinata .Pt. a treia oara
Am tupeu nu-i asa?![]()
Primul si ultimul (UM) a fost pe 18 nov.La un calcul rapid cu calculatorul de pe DC mi-a "prezis" DPN-ul pe 25 August.O fi asa,n-o fi nu stiu.Ma iertati daca nu-i de mine pe aici si-o sa trebuiasca sa fug la sept-oct??![]()
Ce mai,sunt inca in shoc.Nici n-am visat la al treilea,adica mai in gluma asa...dar oricum nu acum,nu asa repede.
Acum nici nu stiu cum ma cheama de 
Eu am sperat ca e doar o "dereglare",avind in vedere ca mi-a venit doar o data dupa ce am intarcat.Dar cum au trecut deja 10 zile m-am hotarit sa fac un test.Asa am patit si la a doua sarcina si imi era teama dar si speranta ca sunt,nu stiu cum sa explic.Ma gindeam ca un rezultat negativ m-ar fi intristat.Am iesit din toaleta rizind ca tuta.Efectiv ma uita la mindrele care asteptau linga usa sa le scot afara si rideam.
A sunat si tac-su peste vreo doua ore,n-am putut sa ma abtin
as fi vrut sa-i vad fatza![]()
Ne-am felicitat reciproc
diseara iese show
Deci ma autointitulez "Mamica eroina"
Sarcini usoare tuturor si sper ca pe parcurs sa va invat pe toate.Scuzati mesajul kilometric,da` inca sunt in euforie,mai rau ca la prima sarcina.
Printesele mamii
dolphin9913 spune:
wow hannen FELICITARi pt al 3-lea bebe.
Iti doresc sarcina usoara si fara
si pup pe bubulinele tale frumoase. GANNBATE 
POZICI
Ioana81 spune:
Bulinuta27 ar trebui sa te duci la doctor nu e bine ca nu iti trece raceala, despre greturi si ameteli nu te impacienta ca si mie mi-au trecut acum o saptamana si jumatate. Si ai putea sa iti iei medical daca concediu de odihna nu se poate. Eu una mai aveam de odihna si vrea sa-ti spun ca dorm toata ziua. Am crezut si eu ca o sa ma imbolnavesc intr-o zi dar am stat sub patura toata ziua si am baut lapte cald. Nu stiu daca a folosit la ceva dar durerile de gat au trecut. Ai grija de tine. pupici!
HANNEN felicitari! Al treilea? Mie mi-e frica si de doi! Bravo! Sarcina usoara si...ai mare grija (de fapt esti maestra)
Ioana
9 sapt
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
pumpkin spune:
Hannen felicitari !
Mai sunt pe aici mamici care mai au un bebe acasa dar tu mai ai doi...chiar ca esti eroina...
Spune-mi si mie pentru listutza, daca vrei, data ta de nastere (sau macar varsta) si numele printzeselor tale si datele lor de nastere. 
Ioana81, Inni felicitari si bine ati venit ! 
Sarcini usoare si bebei+mamici sanatosi tuturor gravidutzelor.
Miky
13+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006