Mamici de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Sarbatori Fericite !

Dariana, Andreea25 si Ioanaza felicitari si bine ati venit ! Poate ne spuneti pentru listutza si numele medicului si al maternitatzii unde doriti sa nasteti. Dariana, de la tine asteptam si DPN-ul.

Pupici tuturor gravidutzelor , sper ca ati avut un Craciun linistit si fericit!

Miky 13+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna fetelor

Cum va simtiti?Sper ca ati avut un Craciun frumos,eu una m-am simtit f bine,am putut manca,m-am odihnit,a fost f bine.
Eu sunt la servici pana vineri,de vineri si pana marti am liber...dar ne auzim noi zilele astea.

Va pup pe toate si le urez bun venit fetelor noi.

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

HO-HO-HOOOOOOOO, MERRY CHRISTMAS!

Pup burticoasele si le salut pe cele care au venit printre noi, sa aveti sarcina usoara si bebei frumu si sanatosi
Si mie mi-a fost ok de Craciun, am gustat din toate si m-am odihnit, m-am bucurat de toata familia alaturi si tare bine a fost.

Irinuca, si eu l-am simtit pe bebel si sunt sigura ca nu au fost gaza sau crampe sau altvceva,ca stiu cum e...m-am muiat toata...
Ma bucur mult pentru noi.... sa ma vezi acum cum stau seara cu mana pe burtica si ii vb si il rog sa ii mai dea lu'mami un semn...

Cristina + bb 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iryn@ spune:

Pupam mamici, bebei, burtici!!!
A trecut inca un Craciun minunat(primul a fost cand eram insarcinata , apoi doi ani la rand cu bebe mic si acum sunt iar insarcinata de Craciun si in plus cu bebe mare...)cadouri, familia adunata in jurul bradului, urari de bine ...intr-un cuvant:MINUNAT!!!
In urma cu ani ,erau de Craciun difuzate filme americane in care era prezentat spiritul craciunului, atmosfera specifica, mosul, dorinte implinite si de multe ori femei insarcinate.Ma gandeam atunci: ce frumos trebuie sa fie, sa fii insarcinata de Craciun...Si uite ca peste ani,s-a nimerit sa traiesc pe viu aceasta experienta deosebita(chiar de doua ori).E minunat pentru noi toate de pe aceasta lista ca am avut norocul asta...
Referitor la povestea cu entuziasmul celor din jur la a doua sarcina
si la mine la aflarea vestii nu au fost prea impresionati(mai ales colegi de serviciu-in special pentru faptul ca abia revenisem de putin timp, mama(care inca lucreaza), la fel "daca asa ati hotarat voi"...etc etc iar sotul ...
la inceput era mai nepasator,mai ales ca am ramas insarcinata repede (dupa ce am dat "unda verde"-de comun acord, evident),poate si faptul ca avem interzis la...si abia ne revenisem...
.Apoi s-a dat pe brazda, in sensul ca s-a ocupat mai mult de copil, m-a ajutat cu curatenia de mai multe ori. Probabil ca a contat si poza de la eco- a constientizat astfel mai clar ideea ca va mai exista un bebe...Oricum simt o diferenta fata de prima data , atunci era mai speriat, mai atent la ce mi se intampla, mai tandru, mai curios la toate schimbarile...dar.. pe masura ce incepe sa se vada burtica vad din nou din parta lui o atitudine mai "dulce".
In alta ordine de idei mi-au trecut greturile , ma simt mult mai bine dar cum omul daca nu are griji isi face singur acum ma obsedeaza ideea sa nu ma ingras foarte mult- la prima sarcina am luat 14 kg dar stiu ca de cele mai multe ori la a doua iei mai mult.Sper sa nu fie adevarat, mai ales ca am plecat cu vreo 7 kg mai mult si am destule...
Desi toti spun ca le dai dupa ce nasti, mie una mi-a fost tare greu sa dau jos.
Voi cum stati la capitolul asta, fetelor?
Astept raspuns cu mare interes...
Va pupam pe toate,
irina12+sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iryn@ spune:

pumpkin, te rog din suflet nu te supara , ai uitat de cineva care trebuie sa fie pe lista la "prieteni dragi"(e vorba de gio), ai tu grija , da?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

buna la mamici! io m am simtit bine de craciun am mancat numai sarmale ptr ca de friptura nu m am putut apropia...deh mirosu acum am putina greata desi nu am deloc pana acum , sper sa nu ma apuce acu'astept sa vina joi sa vad ce face bebeul .la doc ginec ma duk abea pe 3 ian la Giulesti doctorita Georgescu.mi a recomandat- o doc de familie .nu am citit despre ea pe aici poate o cunoaste cineva ? va pupik si aveti grija de voi si de .andreea25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Pumpkin, deocamdata nu stiu inca DPN, nu mi-a spus-o dr. dar in ianuarie cand merg la urmatoarea echo o sa va anunt. Eu am o vaga banuiala ca sarcina ar fi mai mica decat mi-a spus medicul si de aceea nu vreau sa fac calcule, sa vedem ce spune data viitoare.
Cred ca o sa raman la dl. dr. Tutunaru (Elias).
Geliza, si eu fac acelasi tratament ca si tine, in plus, iau aspenter si acid folic. Si eu am avut o sangerare acum vreo 2 saptamani si m-am speriat cand am aflat ca sunt insarcinata ca mi-e frica sa nu pierd bebele, mai ales ca simptomele astea parca se diminueaza in loc sa creasca.... voi ce stiti despre evolutia simptomelor fetelor? ca eu sunt abia in 8 saptamani, e normal sa-mi dispara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by iryn@

pumpkin, te rog din suflet nu te supara , ai uitat de cineva care trebuie sa fie pe lista la "prieteni dragi"(e vorba de gio), ai tu grija , da?
pupici

Scumpa, cum sa ma supar pe tine? Gio a fost pe lista mea la "prieteni dragi" si in urma editarii de catre Veve (moderatoare) a primei pagini a fost scoasa din listutza. Cred ca Gio a ales sa nu mai fie pe listutza si a contactat-o pe Veve in acest sens, iar noi trebuie sa ii respectam alegerea.

Miky 13+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Salutare, salutare..si La Multi Ani cu ocazia sfintelor sarbatori.

Eu sunt o proaspata burticutza.Mie mi l-a adus Mos Craciun pe bebe. Pe 26 dec. am aflat de existenta lui.
Poate ma primiti si pe mine langa voi.
Perioada nasterii este sf lui aug si inceputul lui sep.E primul meu bebic.Sunt tare emotionata si speriata totodata.

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Am intrat sa va spun NOAPTE BUNA.
Eu acum am terminat de aspirat si am spalat gresia, ca sa nu mai am maine si astea pe cap. Copilu' inca nu doarme si sotul nu a venit inca...
inni, sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios.Daca DPN(data probabila a nasterii) dupa eco e la sfarsit de august atunci te incadrezi la mamici de iulie-august. Daca DPN e la inceput de sept atunci deschide capitol de mamici de sept-oct 2006. Indiferent cum va fi noi ne bucuram sa te avem alaturi in urmatoarele luni. Bine ai venit! Ce cadou de Craciun putea fi mai frumos????
iryn@, parca vorbesti de sotul meu. Recunosc ca si noi abia intrasem in normal cu , mai ales ca abia ne-am mutat singuri cu bebe. Si acum deja e altfel...eu am avut si sangerari la 6-7 saptamani asa ca pe langa oboseala si greata mai e si frica. Cat priveste kg in plus, eu la prima sarcina am ajuns la 100 kg la nastere, de la vreo 70 kg. Acum am plecat de la 83-84...asa ca restul iti inchipui singura.
Va pup pe toate.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput