Mamici de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce faceti dragelor?
Vad ca e liniste pe aici, banuiesc ca sunteti multe plecate....
chocho, m-a bucurat nespus mesajul tau si mai ales tonul care reiese din el. Bravo tie ca ai avut puterea sa depasesti ce a fost mai greu. Iti doresc din suflet sa ai parte de sarbatori frumoase alaturi de familia ta si mai ales alaturi de David. Sunt convinsa ca a venit Mosul la el...cum a reactionat??? Cum se impaca cu bradul??? Ca Eduard il jumuleste in fiecare zi si trebuie sa-l pazim sa nu-l dea jos. Iti doresc UN AN NOU FERICIT si la miezul noptii sa-ti pui o dorinta care sa se implineasca cat mai repede!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

buna la toate viitoarele mamici ! in primul rand vreau sa va urez Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si impliniri! si sunt sigura ca asa va fi.va citesc de foarte multa vreme si m am decis sa ma alatur si eu voua .m a impresionat mult cat de unite sunteti si cat suport oferiti.si acum sa ma prezint :andreea 25 ani,mamica de august DPN 9 august,Um 30 oct.F dorit bebeul speram sa fie totul bine. La prima eco nu am vesti bune : doc zice ca nu e destul de dezvoltat ptr 7,4 sapt sau ca sarcina este mai mika.eu cred ca e a doua varianta si sper sa fie asa.nu stiu de ce calculeaza doc astia de la Um ca io nu am ramas pe 30oct ci dupa 10 nov... dar ma rog.stiu ca sunt fete in aceeasi situatie cu mine si mai stiu ca va fi bine ptr toata lumea.urmatoarea eco este joi cand sper sa am vesti bune. asa ca mai vb .va multumesc ca existati. va pup si sarcini usoare !!!andreea25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

La multi ani tuturor mamicilor si viitoarelor mamici, si in special lui David, Stefaniei si sotului ei si Corneliei Laura, multa sanatate, fericire, iar mamicilor, sarcina usoara, nastere usoara si un bebel (poate fetite) sanatos si mancacios
Eu am revenit de la tzara unde am mancaaat...din toate, fara nici o problema...am avut usoare greturi...de , niciodata pana acum....ceea ce va doresc si voua
sper sa merg o zi, doua la serviciu si apoi sa ne pregatim de revelion, tot in familie, unde imi convine de minune ca nu pregatesc decat o prajitura, ceva, si unde toata lumea ma rasfata ca n-am voie sa fac efort...

intreba cineva mai in urma, cred ca Cornelia, cum reactioneaza sotii, tati deja...al meu este mult mai grijuliu decat la prima sarcina, asta fiindca aceasta a debutat cu usoare sangerari si mi-a interzis medicul sa fac efort...si mai fac si tratament pt asta...tratament care nu e nici usor nici ieftin...ca trebuie sa ma intep la 4 zile cu pregnyl, care e destul de scump, plus magne b6 4/zi...plus utrogestan 4 zi....aste e, eu ma simt acum f bine

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaza spune:

Buna si La multi Ani
Sunt noua si pe forum si ca viitoare mamica. Dupa vreo 5 ani de tratamente, anul asta, cu cateva zile inainte de Mos Craciun am aflat ca sunt insarcinata. Din curiozitate am intrat pe net si v-am gasit. Bineinteles ca mi-am calculat posibila data de naster si este pe 25.08.2006. Nu mai am rabdare pana sa ajung la doctorita mea, la control. Am programare pe 10 ianuarie.

Ioana Zaheu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Dariana, Andreea25, Ioana, bine ati venit printre noi. sa aveti sarcini usoare, nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi...aici veti gasi o multime de prietene si multe raspunsuri la toate intrebarile si nelinistile pe care le aveti

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Sper ca ati avut un Craciun Fericit!!!! Iertare, dar am fost crunt de ocupata, am lucrat vreo 2 ore chiar si pe 25. Mie nu mi-e foarte rau, ma tratez cu sticksuri. de Craciun am foat la socri. M-am simtit super, am mancat ce mi-a trecut prin fata ochilor, iar pe la 16.00 am tras un pui de somn de vreo 3 ore. Apoi m-am intors la masa.
Bine ati venit, voi cele mai noi, eu, una, sunt incantata sa fim cat mai multe. sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi! Nu lasati pe nimeni si numic sa va supere, sa va perturbe.
Cine intreba de soti la a doua sarcina? Al meu a trecut transparent de slab de prima, l-am ofilit de tot . Acum e tare incantat si chiar mai grijuliu, daca era posibil. La fel si familia. Stiu cat de greu a fost prima data si au emotii sa nu se repete, mai ales ca medicul m-a avertizat sa fiu atenta, uterul cicatrizat poate prezenta un risc suplimentar. Nu am voie sa fac efort, in primul rand. Sotii si familia se educa; mai ales daca aveti probleme, luati-i cu voi la medic sa auda cu urechile lor; puteti aranja cu medicul sa exagereze, chiar, putin rasfat nu strica. La mine nu a fost cazul, ba din contra. Ma protejeaza chiar prea tare.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

andreea25 nu-ti face griji, deocamdata; mergi si cere parerea altui medic; la prima sarcina am auzit un milion de aberatii, din fericire nici una adevarata. Varsta sarcinii se calculeaza din prima zi a ultimei menstruatii. Bebe nu are aceasta varsta, ci cu vreo 2 saptamani mai putin; daca esti in bucuresti, multe fete au mers la un cabinet la echo in piata Kogalniceanu. Si eu am fost, mi-a placut doctorita de la echo, a fost 1,5 mil lei vechi, dar a fost relevanta. stau linistita ca totul e ok, cel putin deocamdata. eu sunt la a doua sarcina, nu am avut prea multe intrebari, m-a interesat daca e bine fixat si daca activitatea cardiaca e ok. Alte fete au pus multe intrebari si am inteles ca le-a raspuns la toate. Si pe mine si pe sot ne-a incantat foarte tare ca ne-a dat o poza si un cd pe care sunt cateva imagini cu bebe.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna fetele!
Ma bucur tare sa vad ca avem burtici noi de Craciun.Mosul exista!Bine ati venit,sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Stefania, tie si sotului tau,cred ca o tii tot intr-o petrecere...Pacat ca ai racit.Ai grija de tine!
Fetelor cozonacul meu a iesit oribil,a trebuit sa-l arunc...Am luat reteta de pe culinar.ro,cea care mi s-a parut mai simpla dar cum nu aveam cu ce sa masor faina,drojdia cred ca nu am pus bine.Ce m-am suparat!Am zis ca nu mai fac pana nu merg in Romania si fac unul cu bunica mea si atunci vad si invat cum se face.
In schimb masa de Craciun a fost atat de buna,am mancat atat de mult ca de trei zile nu mai pot sa mananc decat salate...M-am lacomit si am amestecat atatea mancaruri...Am primit si cadouri pentru bebe,desi e atat de mic.Nici nu le-am desfacut ca stiti ca se spune ca nu e bine sa cumperi prea devreme,le-am pastrat asa impachetate.
Poate n-am sa mai intru asa des pana pe 5 ianuarie ca sotul are liber si vedem si noi pe unde ne ducem sa ne plimbam.Dar mai intru sigur pana pe 31.Pupici!

12+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor!
andreea25 si ioanaza, bine ati venit si sa aveti sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi.
stefania, LA MULTI ANI , SA FI SANATOASA, SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SI SA CREASCA BEBELINA DIN BURTICA!!!
pika-pika, lasa nu te necaji, nici mie nu mi-a iesit cozonacul asa ca am cumparat unul.
valentina, eu intrebam de soti la a 2a sarcina. Din pacate la mine in familie sarcina asta trece neobservata, poate si din cauza ca s-au invata ca eu ma descurc cu toate.
eliza, multumesc de urare si ma bucur sa aud ca al tau sot e chiar mai grijului ca prima data.
Noi am stat numai acasa astea 2 zile, azi sotul a reinceput serviciul si maine avem cativa musafiri pentru care am de pregatit dulciuri si o friptura.
Va pup pe toate.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Buuuunaaa!!!!Si Sarbatori Fericiteeee!!!
Uite ca am aparut si eu dupa zile de petreceri si mancari care mai de care.
Pe 24 am fost la ai mei ( ca in fiecare an) unde ne-am adunat cu totii si-am primit o tona de cadouri.Apoi. pe 25 dimineata, Raducu si- a gasit acvariul cu pesti la el in camera si-am avut parte de cea mai frumoasa reactie posibila.S-a bucurat tare de tot si noi alaturi de el si in continuare sunt incantata ca de data asta toti pestii fac bine si par sa se fi obisnuit in noua lor casa.Pe 25 la pranz am fost la socrii si abia aseara ne-am linistit putin.Sotul meu lucreaza de azi asa ca noi 2 am ramas acasa si urmeaza sa ne facem planul de bataie pt. azi.
Greturile vad ca m-au mai lasat putin (intr-atat incat pana la ora asta n-am varsat!)si chiar daca eu eram cea care spunea ca e muult prea devreme ca sa ne simtim puii cum misca eu declar tare si raspicat ca mi-am simtit copilul plimbandu-se in burta(zau ca nu erau gaze!).

Urez si eu bun venit tuturor burticutzelor noi si sarcini cat mai usoare si..activitate pe forum ca sa stim si noi de voi...
Va pup muult si sper sa mai apuc sa intru curand.

Irinuca 11+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput