Mamici de iulie - august 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 3
MADYN spune:
Dragi burtici, si de la mine un calduros "La multi ani!", "Sarbatori Fericite!" si sa ne vedem la anu' sanatoase si mai burticoase
!
7+
Bebelica
letitzia spune:
Buna fetelor,
care ati facut cozonac, dati-ne si noua reteta.. as vrea sa fac si eu maine, dar nu am mai facut niciodata si nu stiu daca imi va iesi. Eu am fost aseara la petrecerea firmei si m-am intins cam mult (am stat pana la 01,00). Sper ca nu imi va dauna, mai ales ca din cauza oboselii nu prea am putut dormi. Si
si vreo 200g de bere, sper sa nu faca rau lui
(am vazut un reportaj in care sotia lui Mutu, Consuelo, insarcinata fiind se trata cu bere amestecata cu suc de rosii, ca cica asa e obiceiul pe la ei, ca berea face bine la bebe; asa ca am incercat si eu
).
Acum ma duc ca am pus o gaina la fiert pe aragaz.

cristina_ana spune:
Buna seara la toate fetele!
Am intrat si eu sa va doresc un Craciun fericit, pe care sa-l petreceti alaturi de cei dragi, si sa va bucurati de minunea din burtica, si nimeni sa nu reuseasca sa va umbreasca aceasta bucurie.
Va pup pe toate cu mult drag!
Cristina
Simonaci79 spune:
Buna seara tuturor gravidutelor de Iulie-August 2006. Sunt si eu o mamica de iulie-august 2005 si ma bucur alaturi de voi garvidutele, care imi amintiti de aceasta per magica din viata mea! Si pentru ca mi-am amintit cum e sa fii graviduta ca voi de Craciun, am zis sa intru si sa va urez si eu Sarbatori Fericite! Va doresc sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi, frumosi, papaciosi si perfecti! Voua cat mai putine greturi si cat mai mult somn! Eu am un baietel tare frumusel (zic eu) dar mai ales razaret si cumintel! Noi nu plangem aproape deloc (decat daca ne supara tare cineva) si in schimb radem toata ziulica, din secunda in care facem ochisori si pana adormim. Si asa va doresc si voua sa va fie bebelusii ca sa va umple sufletul de bucurie!
Sper sa nu va suparati pe mine ca am indraznit sa va scriu dar m-a apucat o nostalgie..... Va pup pe toate inca odata si pe burticile deocamdata mici! Un an nou fericit si plin de impliniri!
Simona si
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
mamaluidavid spune:
Va multumes dragele mele pentru urari!
Acum un an,acum 2 minute(11.10) am auzit prima data plansetul care avea sa imi umple viata de fericire.
Va doresc si eu la toate Sarbatori Fericite,fara greturi,sa va puteti bucura de bunatati;daca nu,macar sa nu
.
Eu din pacate am racit,nu am scapat
,astazi iarasi trebuie sa gatesc,maine avem 8 invitati(neamuri de-ale sotului),dar nu am nici un chef!!!!!!!!
Ma duc sa ma apuc asa incet
Inca o data va urez Craciun Fericit!
Stefania 8+ 
David
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
letitzia spune:
Buna fetelor,
M-am apucat de treaba serios (asa , pe ultima 100 de metri) si dupa-=amiaza vreau sa impodobesc si bradutul (ca nu am reusit pana acum). Asa ca am sa va urez de pe acum la toate: Craciun fericit, linistit, fara probleme!
Multi 

dariana spune:
Dragele mele gravidutze, vreau sa va impartasesc si voua vestea cea buna pe care am primit-o in prag de sarbatori: SUNT INSARCINATA
. Dr. mi-a zis ca ar avea 8 sapt. dar eu cred ca ar fi mai putin, dupa calculele mele cam 6-7. Credeti ca s-ar putea insela?
Va urez si eu sarbatori fericite, nici nu au cum sa nu fie asa cu minunile din burtici, si sper sa ma primiti si pe mine in listuta.
pupici
cornelia_laura spune:
Dragele mele, am intrat sa va urez la toate fara exceptie:
Sa aveti parte de un Craciun minunat alaturi de cei dragi, sa fiti sanatoase si samburelul din burtica sa creasca mare!!! Seara de Ajun sa va umple sufletul de caldura iar Mosul sa va aduca numai bucurii!!

CRACIUN FERICIT!!
Stefania, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos iar voi sa-i fiti mereu alaturi!
David!!!!
dariana, bine ai venit printre noi si sa ai o sarcina usoara! Asta da cadou superb de sarbatori, ce putea fi mai frumos???? In ceea ce priveste diferenta stai linistita si la mine e o diferenta de 9 zile intre calculul de la UM si ecografie.
Noi suntem bine cu totii, Slava Domnului, a venit Mosul la toata lumea. Din pacate cozonacul nu a iesit bun...macar am incercat...
Sa mancati cu pofta dar cu masura si sa aveti parte de cat mai putine greturi si varsaturi.
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
letitzia spune:
Craciun Fericit!
In Brasov ninge superb..pacat ca nu puteti vedea, chiar se simte ca e Craciunul.
Asa ca am intrat si eu sa urez, repejor-repejor, la multi ani pentru: David (al Stefaniei) - scuze pentru intarziere, si in avans la multi ani pentru sotul Stefaniei si pentru Stefania, si nu in ultimul rand, pentru Cornelia_Laura. Multa sanatate, fericire si bebici sanatosi, frumosi si destepti!![]()

si Sarbatori fericite!
chocho spune:
Dragele mele burtici,
scuze ca scriu cu intarziere dar m-am tot luat cu treaba si abia acum am reusit sa ma asez la PC sa respir un pic, asa ca m-am pus fuguta sa citesc despre voi, si vreau sa va urez si eu toate cele bune, Sarbatori fericite, un an nou cat mai bun si sa vi se implineasca toate dorintele. Sa aveti bebei sanatosi, frumosi si destepti, o sarcina cat mai usoara in continuare si o nastere si mai usoara (nu asa cum spunea soacra Ioanei, ca tare am mai ras cand am citit).
Multumesc ca ne-ati pus la loc de cinste, tare m-am bucurat sa ma vad printre prietenii vostri. Felicitari tuturor celor care si-au vazut bebeii ok la eco, si tare m-am bucurat sa vad ca majoritatea sunteti bine sanatoase.
Eu sunt mult mai bine, si doresc asta si fetelor care sunt in situatia mea. Adevarul e ca daca ne dorim cu adevarat alt bebe, dupa ce trece starea de soc in urma acestei intamplari nefericite rasare o mare dorinta si o nerabdare de a o lua de la capat. Asta simt eu, or fi Sarbatorile la mijloc, si nici n-as fi vrut sa ma simt altfel decat optimista de Craciun, asa ca stati linistite ca eu o sa va calc repede pe urme. ![]()
Va imbratisez pe toate cu mult drag, si va doresc numai bine!